Найбільша авіакомпанія Грузії відмовила у польотах президенту країни

Найбільша авіакомпанія Грузії Georgian Airways заборонила літати своїми літаками президенту країни Саломе Зурабішвілі.

Така реакція авіаперевізника виникла після того, як президент заявила про бойкот Georgian Airways і закликала підтримати бойкот грузинських громадян через поновлення авіакомпанією рейсів до Москви.

Саломе Зурабішвілі вважає, що Georgian Airways готова використати будь-які способи, щоб заробити гроші.

Голова Georgian Airways Тамаз Гаїашвілі заявив, що грузинського президента тепер не пустять на борт літаків авіакомпанії, поки вона не вибачиться перед грузинським народом.

“Це атака на авіакомпанію, яка пережила стільки бід. Це нечесно і нічого більше з боку президента, яка не має навіть одновідсоткового рейтингу. Дивно, чому мільйони з бюджету Грузії витрачаються на закордонні поїздки пані, яка жодного разу в житті не зробила нічого хорошого для Грузії”, – образив Гаїашвілі президента країни у коментарі грузинським ЗМІ.

Georgian Airways запустила рейси з Тбілісі до Москви 20 травня після 4-річної перерви. Це стало можливим після того, як 10 травня президент Росії Володимир Путін зняв свою заборону на польоти між Росією та Грузією, яка діяла з 2019 року.

З російського боку польоти з Москви до Тбілісі 19 травня розпочала авіакомпанія «Азимут». У червні до Грузії планує полетіти друга російська авіакомпанія — Red Wings. Вона вже отримала зелене світло на запуск рейсів від грузинської авіавлади.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!