Британія виключила авіакомпанії з Росії з престижного рейтингу

Британська компанія Skytrax виключила всі російські авіакомпанії зі свого рейтингу найкращих авіаперевізників 2022 року. Премія Skytrax вважається найбільш престижною в авіаційній галузі світу.

В рейтингу Skytrax 2021 року в перелік ТОП-100 світових авіакомпаній входив «Аерофлот». В підкатегорії найкращі авіакомпанії Східної Європи п’ять місць в 10 займали авіаперевізники з Росії.

В 2022 році Skytrax не включила російські авіакомпанію ні в рейтинг ТОП-100, ні в жодну з підкатегорій.

Завдяки цьому в ТОП-10 найкращих авіакомпаній Східної Європи змогла потрапити українська авіакомпанія МАУ. До початку повномасштабного вторгнення Росії вона була найбільшим авіаперевізником України

Загалом ТОП-10 авіакомпаній Східної Європи від Skytrax виглядає наступним чином:

  1. airBaltic
  2. LOT Polish Airlines
  3. Air Serbia
  4. Wizz Air
  5. CSA Czech Airlines
  6. Croatia Airlines
  7. Tarom
  8. Ukraine International Airlines (МАУ)
  9. BlueAir
  10. Bulgaria Air

Звання найкращої авіакомпанії світу за версією Skytrax вже всьоме отримала Qatar Airways. В ТОП-10 найкращих авіаперевізників світу увійшли також Singapore Airlines, Emirates, ANA All Nippon Airways, Qantas Airways, Japan Airlines, Turkish Airlines, Air France, Korean Air, Swiss International Air Lines.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!