Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Хз какой у вас сайт, но прямо сверху и на десктопе, и с телефона.
- andrewcrow
- A380
- Контактна інформація:
Можно подумать они сейчас не продают билеты на своем сайте, а заморозили продажу. Делайте приятные цены и народ будет закупаться билетами хоть на годы вперед. А впаривать проблему на головы пассажиров это ему легко удается. Отменили рейс - будьте добры верните деньги, если клиент желает возврата, а не втюхивайте фантики, которыми не так легко и воспользоваться.bespalov_vlad писав: ↑14 квітня 2020, 09:28 У МАУ розповіли, коли повернуть гроші за скасовані рейси
https://news.finance.ua/ua/news/-/46890 ... vani-rejsy
Представники компанії “Міжнародні українські авіалінії” розповіли, коли почнуть виплачувати гроші громадянам за скасовані рейси через карантин. Про це повідомив президент МАУ Євген Дихне.
Дихне заявив, що кошти почнуть повертати тоді, коли почнуть купувати квитки і у компанії з’являться гроші. Тобто це станеться, коли знімуться всі карантинні обмеження і відновиться авіатрафік.
Та никто билеты не покупает. 10 евровые билеты у визза сейчас именно изза провала продаж почти в ноль
- bespalov_vlad
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Саме через те, що починають перекладати відповідальність і грубо поводитися не хочеться з українськими АК мати взагалі справу (читаю ситуації із СкайАпом). Для порівняння, вже з 20 березня чекаю повернення коштів від РаянЕйр, написав їм у чат спитати і спокійно відповіли, щоб чекав ще 28 робочих днів. Не знаю, час покаже, але хочеться їм вірити.andrewcrow писав: ↑15 квітня 2020, 13:58Можно подумать они сейчас не продают билеты на своем сайте, а заморозили продажу. Делайте приятные цены и народ будет закупаться билетами хоть на годы вперед. А впаривать проблему на головы пассажиров это ему легко удается. Отменили рейс - будьте добры верните деньги, если клиент желает возврата, а не втюхивайте фантики, которыми не так легко и воспользоваться.bespalov_vlad писав: ↑14 квітня 2020, 09:28 У МАУ розповіли, коли повернуть гроші за скасовані рейси
https://news.finance.ua/ua/news/-/46890 ... vani-rejsy
Представники компанії “Міжнародні українські авіалінії” розповіли, коли почнуть виплачувати гроші громадянам за скасовані рейси через карантин. Про це повідомив президент МАУ Євген Дихне.
Дихне заявив, що кошти почнуть повертати тоді, коли почнуть купувати квитки і у компанії з’являться гроші. Тобто це станеться, коли знімуться всі карантинні обмеження і відновиться авіатрафік.
Ну знаєте - не в одних МАУ проблеми.bespalov_vlad писав: ↑15 квітня 2020, 22:39Саме через те, що починають перекладати відповідальність і грубо поводитися не хочеться з українськими АК мати взагалі справу (читаю ситуації із СкайАпом). Для порівняння, вже з 20 березня чекаю повернення коштів від РаянЕйр, написав їм у чат спитати і спокійно відповіли, щоб чекав ще 28 робочих днів. Не знаю, час покаже, але хочеться їм вірити.andrewcrow писав: ↑15 квітня 2020, 13:58 Можно подумать они сейчас не продают билеты на своем сайте, а заморозили продажу. Делайте приятные цены и народ будет закупаться билетами хоть на годы вперед. А впаривать проблему на головы пассажиров это ему легко удается. Отменили рейс - будьте добры верните деньги, если клиент желает возврата, а не втюхивайте фантики, которыми не так легко и воспользоваться.
Ось Люфтганза навіть продовжує літати (по значно обмеженому розкладу, але таки літає) а гроші за квитки також не повертає - очікую вже 25 днів, на лінії підтримки усі дуже оптимістичні, відповідають - "так, ми усе вам повернемо, але не можемо сказати коли це станеться. Очікуйте, ми робимо усе можливе."
Неожиданный жест со стороны МАУ, респект
Представники УПЦ Московського патріархату 18 квітня привезли Благодатний вогонь в Україну.
Благодатный огонь был доставлен в Киев чартерным рейсом при поддержке народного депутата Вадима Новинского https://inforesist.org/upcz-mp-na-chast ... erusalima/
Водночас митрополит Київський та всієї України Епіфаній не виключав, що ПЦУ цього року залишиться без Благодатного вогню.
Однак вранці 19 квітня літак МАУ доставив вогонь для Православної церкви України.
https://www.ukrinform.ua/rubric-society ... vogon.html«У світлий день Пасхи Христової, 19 квітня 2020 року, Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрів у Києво-Видубицькому Михайлівському монастирі столиці Благодатний вогонь з Єрусалима», - йдеться в повідомленні.
Як нагадали в пресслужбі, вогонь було доставлено до Києва за сприяння авіакомпанії МАУ та посольства України в Ізраїлі.
Мені мають повернути незначні суми: за додаткові послуги та бонус за перебронювання. Сказали, що відправили в обробку, і потрібно чекати. Чекаю вже два тижні.UnaUnso писав: ↑16 квітня 2020, 01:39 Ось Люфтганза навіть продовжує літати (по значно обмеженому розкладу, але таки літає) а гроші за квитки також не повертає - очікую вже 25 днів, на лінії підтримки усі дуже оптимістичні, відповідають - "так, ми усе вам повернемо, але не можемо сказати коли це станеться. Очікуйте, ми робимо усе можливе."
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Boeing 737 -8HX 29686 3259 UR-PSD Ukraine International ferried 25apr20 KBP-RZE prior return to lessor
- Sirko Production
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Може комусь буде корисно.
У мене декілька разів запитували що в МАУ означає "термін дії квитка", в описі термінів на сайті МАУ чітке визначення відсутнє.
Є тільки наступне:
РОЗДІЛ V. КВИТОК - 5.4. Строк чинності квитка - 5.4.3.
Наприклад у LOT все доволі чітко та зрозуміло:
У мене декілька разів запитували що в МАУ означає "термін дії квитка", в описі термінів на сайті МАУ чітке визначення відсутнє.
Є тільки наступне:
РОЗДІЛ V. КВИТОК - 5.4. Строк чинності квитка - 5.4.3.
Хочу навести приклад з іншої авіакомпанії.5.4.3. Загальний строк чинності квитка охоплює період часу від моменту видачі квитка і до закінчення строку, який встановлений правилами застосування тарифів авіакомпанії для повернення коштів за невикористаний квиток (частину квитка).
Наприклад у LOT все доволі чітко та зрозуміло:
Тобто якщо я придбав квитки у січні 2020, то термін дії квитка складає до січня 2021.You have one year from the date of purchase of the original ticket to exchange your ticket for a voucher or select a new flight
Коллега, летевшая эвакуационным рейсом МАУ из Киева в Маями, написала в фб, что по прилёту выяснилось, что рейс прилетел без багажа, якобы всех пассажиров. Как и когда прибудет багаж, никто не знает.
Я вчера отправил троих человек-граждан Украины на рейсе МАУ в Майями. Зачекинились без проблем, только наши пограничники долго мурыжили, не хотели пропускать. В США все прошло без проблем
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Термін дії квитка МАУ вказує у самому квитку як останній день строку, встановленого правилами тарифу.Sirko Production писав: ↑26 квітня 2020, 11:59 Може комусь буде корисно.
Є тільки наступне:
РОЗДІЛ V. КВИТОК - 5.4. Строк чинності квитка - 5.4.3.Хочу навести приклад з іншої авіакомпанії.5.4.3. Загальний строк чинності квитка охоплює період часу від моменту видачі квитка і до закінчення строку, який встановлений правилами застосування тарифів авіакомпанії для повернення коштів за невикористаний квиток (частину квитка).
Наприклад у LOT все доволі чітко та зрозуміло:Тобто якщо я придбав квитки у січні 2020, то термін дії квитка складає до січня 2021.You have one year from the date of purchase of the original ticket to exchange your ticket for a voucher or select a new flight
P. S. Термін — це конкретна дата. Строк — це тривалість.
Самолёт же в обе стороны летит. Если из Украины кто-то, у кого на это есть право (владельцы паспортов, гринкарт или рабочих виз), хотели полететь, то могли.
- Sirko Production
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Я б погодився з таким формулюванням у не карантинні часи. Але сьогодні коли масово скасовують рейси це визначення набуває іншого значення.
Чому?
Тому що більшість пасажирів МАУ, наприклад, не можуть оперативно змінити дати скасованих рейсів на нові через те що служба підтримки працює значно довше звичайного, тоді як МАУ у власних повідомленнях пише:
Наприклад, якщо ви мали вилетіти 1-го травня, але не встигли перебронювати квиток до 1-го числа, не думаю що квиток має "згоріти".перенести дату подорожі за тим самим маршрутом і в обраному класі бронювання в рамках терміну дії авіаквитка на рейси МАУ без сплати штрафних санкцій;
Ну вот какого хрена, почему не написать что имеется ввиду под "выбранном классе бронирования". Эконом? Буква тарифа? Тариф? Даже те кто захотели бы купить, не понимая правила этого бесплатного изменения - не купят нихрена.Бронируйте билеты с периодом путешествия до 26 октября 2020 года и получите возможность одного бесплатного изменения даты путешествия по тому же маршруту и в выбранном классе бронирования в рамках срока действия авиабилета.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей