Я тоді з Луцька до тебе в гості прилечу
Открытое небо
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: Открытое небо
12 жовтня 2021 року у Києві відбудеться двадцять третій саміт Україна – ЄС. Як очікується, одним з підсумків саміту стане підписання так званої угоди про відкрите небо – про спільний авіаційний простір між Україною та Євросоюзом. Радіо Свобода покаже наживо підписання документів між Україно та ЄС, зустріч президента Зеленського з європейськими посадовцями та спілкування з журналістами. Від Євросоюзу на заході будуть присутні президент Ради Європи Шарль Мішель та президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. Результати саміту разом з експертами обговоримо у студії програми Свобода Live.
Певно тут?
Певно тут?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Українським лоукостам може допомогти те, що Україна європейським а/к не дуже цікава - у них є значно прибутковіші ринки, на ту саму Італію, наприклад. А в українських а/к таких варіантів немає.Sentry писав: ↑12 жовтня 2021, 11:15 В дальней перспективе у маленьких лоукостов (Скайап, Биз, а также куча в Европе) нет никаких шансов, имхо. У них сильно выше затраты и сильно хуже процессы. В этом смысле даже Виззу с Раяном будет тяжело конкурировать, и то у них будет такая возможность только благодаря хорошим ценам на самолеты от Индиго. Лоукостам слишком легко конкурировать друг с другом из-за 100% р2р модели: просто выходишь на линию конкурентов и отжимаешь низкой ценой. Пассажиры разницы не заметят.
Маленькие локальные АК могут выжить только благодаря: связям с локальным бизнесом, очень хорошим условиям в базовом аэропорту (имхо, не наш случай, особенно учитывая цену топлива в Украине), очень хорошему знанию отдельных рынков и более дешевому труду.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну драсті, вони відмовляються від оферу Візів, якась Галя балувана.
Вона цікава раяну і віззу. Будь-яка з цих компаній більша за всі українські АК разом узяті. Тому вони легко витеснуть їх з європейських маршрутів. Якщо буде треба - подемпінгують, але спочатку підуть з парочкою рейсів в регіони.
Думаю, українським лоу-костам лишаться лише пакети та Кавказ.
А куда МАУ могла летать регулярку то? До августа там была только Ларнака и Кавказ, остальное слезы.mischko писав: ↑12 жовтня 2021, 10:31
Я розумію, що внутрішні перевезення віддали на відкуп Розі, але ж...
...це що тепер - чартеровозка?
Одним словом, я вважаю, що ми швидше побачимо Амстердам - Київ від SkyUp, також не виключав би можливість появи Амстердам - Київ від easyJet, в них є в Амстердамі база і вони люблять літати в основні аеропорти, плюс у них цільова група молодь, яка їздить потусити в сіті-тріп, а Київ якраз по такому виступає.
В отличе от регулярки, чартеры не просели так сильно, именно поэтому киевские маршруты попали в топ направлений в европе.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
ПІДПИСУЮЮЮЮТЬ !!!!
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2021, 12:05 користувачем popTAB, всього редагувалось 1 раз.
Ну, що. Підписи поставлені!) Нарешті, після стількох років, це трапилось
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
аахах, я теж скріншот зробив!
Всіх вітаю!
Всіх вітаю!
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Де анонси Візз? Де анонси Раянів?
Я думаю, віззи хотіли цю компанію (майже) безкоштовно забрати. І, в принципі, правильно робили.
Враховуючи, що у Ызы Джет в звітності дірка в ліквідності 1,3 ярда фунтів, відновлення ринку буде хз коли, акції не впали до нуля лише завдяки розігрітому фондовому ринку, ніяких "сталих" активів нема (всі літаки в оперлізингу), віззи правильно робили.
Я от не знаю, що там продавали акціонери ізі джета. За що вони хотіли гроші? За бренд?
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2021, 12:17 користувачем Tetris, всього редагувалось 1 раз.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Вопрос времени. Ну зайдут активно к нам не в следующем году, а через 3 года. Результат-то такой же будет. И даже хуже, если СкайАп успеет сильно расшириться за счет рейсов в ЕС, то последующая потеря рынков может ударить очень сильно.
Вітаю всіх жителів України з довгоочікуваною подією, перші обговорення можливості підписання цього договору на форумі почалися ще 13 років тому
Что и в Днепр и Франковск смогут европейцы? 

Можуть якщо їх справді не вистачає. Сумніваюсь що зараз є такі порти де слоти завантажені на 95+ відсотків.
Навіть в Хітроу який вважаєтся дифіцитним під час пандемії змогла зайти МАУ.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей