airBaltic запровадила революційні зміни для екіпажів

Латвійська авіакомпанія airBaltic запровадила революційні зміни для екіпажів вперше серед авіаперевізників Європи.

Вона надала можливість пілотам та бортпровідникам обирати зачіски, демонструвати татуювання та пірсинг під час роботи. Нові правила стосуються також наземного персоналу, який обслуговує пасажирів в терміналах.

«Ми суттєво полегшили правила, що дозволило нашим працівникам під час носіння форми показувати власну індивідуальність через татуювання, пірсинг або зачіски, якщо вони цього бажають», — пояснила новації віце-президент airBaltic з персоналу Аліна Аронберга.

До цього моменту правила вимагали, щоб персонал airBaltic мав стандартизовані зачіски, а татуювання та пірсинг мали бути на вкритих одежею ділянках тіла. Такі правила є стандартними серед авіакомпаній Європи, оскільки вигляд працівників є частиною іміджу компанії.

Втім, ці вимоги закривали двері в авіацію для тих людей, які не відповідали критеріям. Щоб влаштуватися на роботу, вони мали прибрати татуювання або пірсинг з невкритих одежею ділянок тіла.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!