Бывшая коллега спросила совета, как путешествовать по Европе на поезде, не потратив кучу денег, и я вспомнил про Interrail. Удивительно, но я никогда не встречаю упоминаний об этом ж\д-проездном в различных отзывах о путешествиях. А ведь это отличная вещь. И главное--Украина входит в число стран, жители которых могут покупать этот билет (хотя на территории Украины он не действует). Посмотрел на тарифы--вполне сравнимы с ценой на один перелёт туда-и-назад (не лоукостом).
Если кто планирует путешествовать по Европе поездом и много, это может быть самый подходящий вариант: http://www.interrail.net/russkij/index.php
По Европе на поезде
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: По Европе на поезде
ну... подивився я там ціни, чогось супер дешевого я не побачив. Плюс сайт такий, що зрозуміти, як купити, напрям, правила, тощо відразу і не второпаєш (перекидає на інші сайти при оплаті), на яких залізницях воно буде діяти, якось... так...
Залежить власне від країн, як коллега хоче відвідати і коли. Якщо до поїздки ще є час і в неї є кредитка, то можна накувати зараз квитків хоч по саме "нехочу" і вкластися в ціну мешу за Interrail. Крім того на окремі поїзди з ним треба робити доплату.
Тільки такі квитки потім фіг повернеш, якщо плани зміняться. А Інтеррейл можна купити на кануні подорожі. Ну так, треба родити доплату, але можна сідати в будь-який поїзд коли-завгодно і в будь-якій країні Західної Європи. Принаймні, коли я навчався в Нідерландах 17 років тому, студнти з різних країн тільки і розповідали про своє "літо з Інтеррейл" (тому що до 26 років це дуже вигідна ціна, а тоді була ще менша).gast писав:Залежить власне від країн, як коллега хоче відвідати і коли. Якщо до поїздки ще є час і в неї є кредитка, то можна накувати зараз квитків хоч по саме "нехочу" і вкластися в ціну мешу за Interrail. Крім того на окремі поїзди з ним треба робити доплату.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість