Лісабон-Барса
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Лісабон-Барса
Мене подружка попросила знайти рейси з Лісабону в Барсу (підходить Жірона або все що навколо)
але у неї бюджет 50 євро в один бік. Дати дуже гнучкі, будь який день в кінці серпня, тобто останні 2 тижні. Поїздка буде плануватись саме під дешеві квитки.
Ізіджет, Спан ейр, іберія, вуелін, не підходить, бо там під 100 євро.
може ще щось є? (підходить і пересадка) чи 50 євро в один нереально?
але у неї бюджет 50 євро в один бік. Дати дуже гнучкі, будь який день в кінці серпня, тобто останні 2 тижні. Поїздка буде плануватись саме під дешеві квитки.
Ізіджет, Спан ейр, іберія, вуелін, не підходить, бо там під 100 євро.
може ще щось є? (підходить і пересадка) чи 50 євро в один нереально?
Re: Лісабон-Барса
а якщо потяг екпрес?? можна потрапити на акцію...? чи принципово саме літак?
На жаль за 50 Є в другій половині нічого немає. Найдешевше той же Vueling на 4-6, 25 та 27.08 - 70 Є.
Якщо ж вона гнучка в датах то може 5.08 ТАР на вечірній прямий рейс 42 Є.
Якщо ж вона гнучка в датах то може 5.08 ТАР на вечірній прямий рейс 42 Є.
Та, ще є на 10.8 на перший ранковий ТАР ом за 47 Є, далі все дорожче....
Есть неплохие стыковочные варианты Vueling и Ryanair на 18 августа (можна подобрать и другие даты - но вариантов немного).
Vueling
35 € (только не уверен точно есть ли дополнительные сборы по окончанию бронировки)
Wednesday
18 Aug 2010
12:10 14:25 Lisbon(LIS) Madrid(MAD)
Пересадка в Мадриде 2 часа 20 мин.
Ryanair Madrid - Girona 12 € + servise fee (aprox.5 € charging).
Wed18 Aug 10
Flight FR 5472
16:45 Depart
18:00 Arrive
or (at the same price)
Wed 18 Aug 10
Flight FR 5476
22:15 Depart
23:35 Arrive
Итого около 55 Евро.
Vueling
35 € (только не уверен точно есть ли дополнительные сборы по окончанию бронировки)
Wednesday
18 Aug 2010
12:10 14:25 Lisbon(LIS) Madrid(MAD)
Пересадка в Мадриде 2 часа 20 мин.
Ryanair Madrid - Girona 12 € + servise fee (aprox.5 € charging).
Wed18 Aug 10
Flight FR 5472
16:45 Depart
18:00 Arrive
or (at the same price)
Wed 18 Aug 10
Flight FR 5476
22:15 Depart
23:35 Arrive
Итого около 55 Евро.
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
ні, по іспанії потяги дорогі...можна потрапити на акцію...?
так, вона звихнута на польотах:)чи принципово саме літак?

gast NAU
Дякую, інфу передам, там вже хай людина обирає з цих варіантів.
ну чому дорогі?? на 300 км/год сіменси між Барселоною та Мадридом є веб тарифи за 50 ойро))
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Так, то сполучення завантажене. А з Лісабону треба робить пересадку. Renfe не є дешевим... Якщо потяг і буде з лісабону, то він буде рахуватись міжнародним, ціна буде вища (хоча в португалії не був, не знаю як там зі залізницею) а якщо з пересадкою, ну ніяк в 50 не вкладається.
На 25.08 вилізло 2 місця ТАРом на ранковий рейс о 7.15 за 58 Є, хай хапає поки є....
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
поки баби думали, то вже і ціни злетіли, коротше, купили Вуелін по 100 євро в одну сторону

-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
На майбутнє: потяг з Лісабону до Мадриду легко придбати по інтернету через сайт renfe або cp.pt (португальска залізниця). якщо бронювати заздалегіть можна прибдати за 27 євро у туристичному класі. виїжджає з обох столиць приблизно о 22, приїждає приблизно о 7-8 ранку, точно не пам*ятаю.
спати сидячи важко, але можна, крісла можна відкинути назад. вагоні нові, зручні, шкода що це єдиний сервіс потягами (нічний) що з*єднує Лісабон з Мадридом.
купе з ліжком коштує вдвічі дорожче, ним ніколи не їздив.
що цікаво - користувався цим два рази, і жодного разу не вдалося вихопити дешевий тариф по обидвом напрямком. Виходить так "туди" - за 25 євро літаком (easyJey або Vueling), назад - потягом (бо "туди" потягом 50, як і "назад" літаком" ).
що цікаво про вуелінг - не знаю, може це був рідкісний ляп працівників аеропорту (чи авіакомпанії), але при посадці вони навіть паспорт відкрити не попросили аби пересвідчитись що я - то я )))
спати сидячи важко, але можна, крісла можна відкинути назад. вагоні нові, зручні, шкода що це єдиний сервіс потягами (нічний) що з*єднує Лісабон з Мадридом.
купе з ліжком коштує вдвічі дорожче, ним ніколи не їздив.
що цікаво - користувався цим два рази, і жодного разу не вдалося вихопити дешевий тариф по обидвом напрямком. Виходить так "туди" - за 25 євро літаком (easyJey або Vueling), назад - потягом (бо "туди" потягом 50, як і "назад" літаком" ).
що цікаво про вуелінг - не знаю, може це був рідкісний ляп працівників аеропорту (чи авіакомпанії), але при посадці вони навіть паспорт відкрити не попросили аби пересвідчитись що я - то я )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей