а що, цей поїзд непопулярний ?gast писав:Нічого подібного.Спочатку заповніть 3 вагони гламурного поїзда Львів-Краків-Вроцлав, щоб не помер щойно народившись.
Краще Львів-Кьольн або накрайняк Мюнхен-Вест.
gast писав:Та я не думаю, що він потенційно непопулярний, проте є кілька але. УЗ треба більше реклами то раз. Це прекрасний варіант для тестуванні системи нормального продажу справжнього е-квитка на київський експрес, оскільки бігати з теперішнім папірчиком по львівському вокзалу і благати щоб хоч хтось його роздрукував, та ще й лише на протязі півгодини (якщо без запізнень) то справа малоприємна. Потрібно або роздруковувати листки для провідників з даними про куплені е-квитки, або ж не жлобитися на один-два сканери на весь потяг, щоб дані перевіряти, або дозволити начальнику потяга друкувати ті квитки вже в самому потягу. І сама головна біда - наша людина хоче мати квитки на весь проїзд одразу, а оформити квиток на нього можна лише у Львові (ну може ще якась міжнародна каса в облцентрі візьметься це зробити), і толку що для того є 2 каси в центральному касовому зал Львова, я досі не можу зрозуміти, чому УЗ не може організувати продаж міжнародних квитків через систему експрес і на будь-якому терміналі в будь-який час, в тому числі й через нет. А так потяг ходить з завантаженням менше половини. При тому що то 3 вагони які в сумі мають менше 100 місць.
Їхав цим поїздом 2 тижні тому з Кракова до Львова. Вільних місць не було взагалі. Навіть тих, найдорожчих. Може так є не завжди. Але провідники казали, що їздить щораз більше людей. Може і приживеться. А от чому Візз не думає про Львів-Варшава я не розумію. Скільки народу постійно їде автобусами, машинами чи бусами зі Львова на Окенцє! А так Льот зажерся. Тепер навіть частоту збільшив до 10 на тиждень. Я колись за ціною квитка до Львова летів з Варшави до Торонто. А може Льот має якийсь вплив на Візз, ось і не пускає?Vitaliy писав:а що, цей поїзд непопулярний ?gast писав:Нічого подібного.Спочатку заповніть 3 вагони гламурного поїзда Львів-Краків-Вроцлав, щоб не помер щойно народившись.
Краще Львів-Кьольн або накрайняк Мюнхен-Вест.
мені здавалось що це досить зручно
gast писав:То скоріше залежть від дня. Наприклад вчора перед відходом зі Львова було десь 45 вільних місць, а це десь біля половини. Ціна залежить від класу вагона. До Вроцлава в еквіваленті від 40 до 100 Є.
то вони про потягVALweb писав:я не знайшов на глобусі такого міста![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей