Зарплатня в МАУ / PS

Загальний авіафорум
Відповісти
buvalyi
Airbus A318
Контактна інформація:

Зарплатня в МАУ / PS

Повідомлення buvalyi »

Alexander писав:
khai писав:МАУ - самая дорогая украинская авиакомпания, которая специализируется на самых прибыльных европейских маршрутах.
а/к яка плаче на кожному кроці, що неможна відкривати небо, бо то їх вб’є... але постійно хвататися їм це не заважає, що у них дуже низький рівень видатків та високий - доходів... парадокс? ні... лоббі
Знаючи зарплату бортпровідниць МАУ, вони просто хотять щоб літали тільки дуже багаті люди, в надії, що хоч щось дадуть на чай... :bahh: :P :tease:
Востаннє редагувалось 15 травня 2009, 16:47 користувачем buvalyi, всього редагувалось 1 раз.
khai
A380
Контактна інформація:

Re: Международные авиалинии Украины МАУ / PS

Повідомлення khai »

buvalyi писав: Знаючи зарплату бортпровідниць МАУ, вони просто хотять щоб літали тільки дуже багаті люди, в надії, що хоч щось дадуть на чай... :P :tease:
А такое бывает?
Ниразу с этим не сталкивался, чтоб бортпроводникам на чай давали. :)
Glucker
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Glucker »

скільки в МАУ заробляють бортпровідниці?
buvalyi
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення buvalyi »

Дають. Не всім і не завжди, але дають.
Для того щоб запитувати про заробітну плату, треба сказати про свою і бути близько знайомим з співрозмовником (навіть після цього не обов'язково скажуть).
Можу сказати, що вона нижча ніж в Аеросвіті і Візз.
Востаннє редагувалось 15 травня 2009, 16:49 користувачем buvalyi, всього редагувалось 1 раз.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

buvalyi писав:Дають. Не всім і не завжди, але дають.
Для того щоб запитувати про заробітну плату, треба сказати про свою і бути близько знайомим з співрозмовником (навіть після цього не обов'язково скажуть).
Можу сказати, що вона нижча ніж в Аеросвіті і Візз.
або факти, або бан.
розмір в студію, або без балабольства тоді
buvalyi
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення buvalyi »

Ви десь зустрічали, щоб хтось із МАУ (і не тільки), виклав на форумах інформацію, про заробітну платню? :bash: :lol:
Востаннє редагувалось 15 травня 2009, 16:49 користувачем buvalyi, всього редагувалось 1 раз.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

buvalyi писав:Ви десь зустрічали, щоб хтось із МАУ (і не тільки), виклав на форумах інформацію, про заробітну платню? :bash: :lol:
назвіться, тоді порозмовляємо.
Хто я такий - відомо. Я не приховуюсь.
Дискусій в стилі "Армянє лучше чем грузіньі. Чєм? Чєм грузіньі" на цьому форумі не буде... хочете погнати - велкам на УАП. Там таких як ви чекають.
buvalyi
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення buvalyi »

Для чого це Вам? Тим більше Ви не відповіли на моє запитання? В авіаційному світі майже всі знають один одного. Питати про заробітну плату-дурний тон. А викладати на форумі інформацію про зарплату-це взагалі дурниця. Вам не подобаються мої відповіді? Я не нав'язуюсь. У мене досить справ і без Вас. До побачення. Бажаю успіхів.
Востаннє редагувалось 15 травня 2009, 16:50 користувачем buvalyi, всього редагувалось 1 раз.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

buvalyi писав:Для чого це Вам? Тим більше Ви не відповіли на моє запитання? В авіаційному світі майже всі знають один одного. Питати про заробітну плату-дурний тон. А викладати на форумі інформацію про зарплату-це взагалі дурниця. Вам не подобаються мої відповіді? Я не нав'язуюсь. У мене досить справ і без Вас. До побачення. Бажаю успіхів.
питання про "знаючи зарплатню бортпровідників МАУ" підняли ви. Отже до побачення!
Dima
Airbus A319
Контактна інформація:

Re: Зарплатня в МАУ / PS

Повідомлення Dima »

все правильно. если есть что сказать, то говорите. а так финти-минти никому не надо.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей