GPS-навигатор
GPS-навигатор
ребят, посоветуйте нормальный GPS навигатор для автомобиля, и чтобы не было проблем с украинскими картами. Спасибо 

-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: GPS-навигатор
Саня я себе тоже хочу!!!
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
З картами проблеми будуть завжди. Навіть ті, що обіцятимуть безкоштовні апгрейди - не факт, що залиті нові карти міститимуть потрібні зміни.
Знаю, що колись Garmin мав найактуальніші карти.
Navitel має досить адекватні карти, але як мінімум по Львову зі знаками, особливо з кірпічами - повний провал.
Якщо не потрібно великого екрану - краще візьми який Андроїд і користуйся GPS там.
Знаю, що колись Garmin мав найактуальніші карти.
Navitel має досить адекватні карти, але як мінімум по Львову зі знаками, особливо з кірпічами - повний провал.
Якщо не потрібно великого екрану - краще візьми який Андроїд і користуйся GPS там.
потрібен стаціонарний в машину. Андроїд жере інеттрафік, там мапи з інету
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Ну це вже залежить яку прожку для навігації поставиш
Постав з офлайн картами, і ніхто ніякого трафіку жерти не буде.
Це ж Андроїд - став що завгодно

Це ж Андроїд - став що завгодно

- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Користуюсь Гарміном, проблем ніколи ще не мав, по Україні веде на 100%, в Івано-Франківську є номер майже кожного будинку....
Є прупущення, що найкраще залізо - Гармін. Софта по Києву - Навітел, по трасам Igo. Користуюся Igo Primo під WinCE 5.0. Знаки знає, номера будинків з індексами а-б-с теж. Маю карту України цього року. Можу тупо перекинути папочку, якщо буде треба
Таке можливо, але не обов'язково. Тебе ввели в оману -))Olek писав:Андроїд жере інеттрафік, там мапи з інету
Гармин.Карта Аэроскан на востоке Украины подробней...
а модельку устройств... для непосвященных 

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Моделька там ролі великої не грає, аби тобі зручно було і розмір екрану підходив. Плюс всякі навароти, типу блютусу, камера ...
Основну роль грає софт, який накатаний на девайсік
Для початку, порийся тут: http://garmin.com.ua/
Ціна на "package" сильно залежить скільки карт залито. Наприклад, "тільки Україна" буде коштувати набагато дешевше ніж "вся Європа" etc
Основну роль грає софт, який накатаний на девайсік
Для початку, порийся тут: http://garmin.com.ua/
Ціна на "package" сильно залежить скільки карт залито. Наприклад, "тільки Україна" буде коштувати набагато дешевше ніж "вся Європа" etc
Мммммм..... IPhone 3gs, iPhone 4. Жпс, телефон, кпк уместе -))
Виктор, ну вы же умеете читать. Никаких айфонов, андроидов. Речь только об обычном автомобильном приемнике. Если бы нужны были все эти извращения, уже давно бы имеющийся hx4700 поставили в машину. Я уже умолчу о цене этого яблочного мажорства.
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Пользуюсь навигатором Goclever с картой Украины от Транснавиком. Доволен что слон. Там уже установленная подробная карта Украины, проблем пока небыло. Но туда можно установить и карты igo и navitel. Но по с равнению с теми транснавиком мне даже больше понравилась. Скачать все нужные карты и т. д. можно сдесь: 4pna.com.
Как же без мажорства -))
я юзаю Транснавіком на своєму SE Xperia. Ну андроїдовська ОСь, ясєн пєнь. От не пожалів грошей і купив офіційну версію. Я задоволений. Бо "пальоні" версії із відомого сайта про такого роду мобілок - толку не дають. мені на скутер з головою вистачає.
А я кщо із звичайних, типічно на автівку, рекомендую LG. навіть "пальону". Мій батя он вже два роки зливає шарові карти та не жалується.
А я кщо із звичайних, типічно на автівку, рекомендую LG. навіть "пальону". Мій батя он вже два роки зливає шарові карти та не жалується.
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
до речі, є чудовий телефон Asus-Garmin Nuvifone M10 під керуванням Windows Mobile 6.5, який є повноцінним 2 в 1 телефон і навігатор. Його легко можно присобачити в машину як навігатор, інтерфейс навігатора "впаяний" у home-screen девайсу. Насправді повноцінний навігатор з інтерфейсом ідентичним "самостійним" навігаторам від Гармін.
http://www.garminasus.com/en_GB/phones/nuvifone-m10/
http://www.garminasus.com/en_GB/phones/nuvifone-m10/
сколько можно повторять, никаких телефонов 

Не кипиши, раз уже зашла тема, валим все. Мало ли кому, кроме пана редактора, понадобиться навик.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей