Из Украины в Москву - 2
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Из Украины в Москву - 2
Ну что все молчат, никто ниче не знает???Ребята ау???
та лети вже хоч чимось

-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Ну спасибоdmtr писав:та лети вже хоч чимось![]()
покупай, что тебе выгоднее и удобнее.
Аэрофлот летает на новых А3ХХ, у Ютов старье, но долетишь обеими авиакомпаниями...
Просто так с Донецка лететь, а так еще в Киев ночь в поезде пилять
Аэрофлот летает на новых А3ХХ, у Ютов старье, но долетишь обеими авиакомпаниями...
Просто так с Донецка лететь, а так еще в Киев ночь в поезде пилять
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Саня ты гарантируешь?Ты дальше циферки дорисуй а?
A330, A319, A320, A321. Все с завода и все новые 
Лети уже тем Ютэйром, они же не намного дороже Аэрофлота?
Лети уже тем Ютэйром, они же не намного дороже Аэрофлота?
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
На 100 грн, но при этом не нужно ехать в Борик!
ты таки издеваешься... БЕГОМ ЗА БИЛЕТАМИ НА ЮТЭЙР!!!
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
УсЁ выкупил Аэрофлот, всетаки борты по новее+хотел посмотреть терминал F+с кое кем встретиться))
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Так шо это за наезды???Помойму кто то говорил фотоотчет нужен????))))))))))
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А чому не через Львів? А потім 3 годинки в ATR42 ... рамантіка ж!
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
В следующий раз, чтобы посмотреть новый львовский аэропорт , полечу через Львов!Вот так!!!
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Ну тут еще хотелось посмотреть Шереметьево а не Внуково, потому как в Россию еду в первый раз!
В мене була прикольна ситуація з Аеросвітом.
Вирішив на 1 день в Москву злітати. Туди обідішнім рейсом поставили дніпровську 500-ку. Літак на тверду 4. Приліт у Внуково. А виліт назад в Бориспіль з Шерємєтьєво. Я, як будь-який неуважний пакс приперся у Внуково за 2 години до вильоту, а мені там кажуть " у нас нет терминала С"
Лише тоді додумався подвитися в свій електронний квиток і згадати купу нецензурних слів на адресу VV і себе безголового. 
Москва. Вечір, година пік. В мене з собою з речей тільки ноутбук і перспектива ночувати в Росії. У внуківській будці з написом "вызов такси" на запитання "чи реально до Шеремєтьєво за 1 годину" бабулька тільки кривилась і покрутила пальцем біля скроні.
Я все ж таки на вулиці зловив перше таксі (на вигляд - звичайний бориспісьський бомбіла) який мене рівно за годину і 3000 рублів довіз прямо під термінал С за 10 хв до закриття реєстрації.
Назад Аеросвіт поставив свою 400-ку VVM здається. Літак багато чого в своєму житті побачив. Таке враження, що літак на чартерах часто стоїть. Крісла попереднього ряду були поламані і не піднімалися. Оцінка 4-. Пілоти працювали відмінно на обох рейсах, але англійською оголошення робили жахливо - іноземці тільки переглядалися.
Вирішив на 1 день в Москву злітати. Туди обідішнім рейсом поставили дніпровську 500-ку. Літак на тверду 4. Приліт у Внуково. А виліт назад в Бориспіль з Шерємєтьєво. Я, як будь-який неуважний пакс приперся у Внуково за 2 години до вильоту, а мені там кажуть " у нас нет терминала С"
Москва. Вечір, година пік. В мене з собою з речей тільки ноутбук і перспектива ночувати в Росії. У внуківській будці з написом "вызов такси" на запитання "чи реально до Шеремєтьєво за 1 годину" бабулька тільки кривилась і покрутила пальцем біля скроні.
Я все ж таки на вулиці зловив перше таксі (на вигляд - звичайний бориспісьський бомбіла) який мене рівно за годину і 3000 рублів довіз прямо під термінал С за 10 хв до закриття реєстрації.
Назад Аеросвіт поставив свою 400-ку VVM здається. Літак багато чого в своєму житті побачив. Таке враження, що літак на чартерах часто стоїть. Крісла попереднього ряду були поламані і не піднімалися. Оцінка 4-. Пілоти працювали відмінно на обох рейсах, але англійською оголошення робили жахливо - іноземці тільки переглядалися.
-
Madcat
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Дякуемо класна история!Airliner писав:В мене була прикольна ситуація з Аеросвітом.
Вирішив на 1 день в Москву злітати. Туди обідішнім рейсом поставили дніпровську 500-ку. Літак на тверду 4. Приліт у Внуково. А виліт назад в Бориспіль з Шерємєтьєво. Я, як будь-який неуважний пакс приперся у Внуково за 2 години до вильоту, а мені там кажуть " у нас нет терминала С"Лише тоді додумався подвитися в свій електронний квиток і згадати купу нецензурних слів на адресу VV і себе безголового.
М-да... заметить, что вылет из терминала С и не заметить, что из Шереметьево--это надо постараться. Я в прошлом году покупал такой "смешаный" билет, так на экране большими буквами была надпись, мол обратите внимание--назад из другого аэропорта!!! Вам крупно повезло!Airliner писав:В мене була прикольна ситуація з Аеросвітом.
Вирішив на 1 день в Москву злітати. Туди обідішнім рейсом поставили дніпровську 500-ку. Літак на тверду 4. Приліт у Внуково. А виліт назад в Бориспіль з Шерємєтьєво. Я, як будь-який неуважний пакс приперся у Внуково за 2 години до вильоту, а мені там кажуть " у нас нет терминала С"![]()
Кстати, Мадкэт, обьясните а почему вы не хотели лететь из Ростова?
Туда летает авианова и скайэкспресс.
Неужели из Донецка в Ростов так проблематично доехать?
Туда летает авианова и скайэкспресс.
Неужели из Донецка в Ростов так проблематично доехать?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей