Тренажери для пілотів.
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Тренажери для пілотів.
Хто знає якісь тренажери для пілотів? Або просто авіаігри, де можна полетіти на якомусь боінгу? (цікавить лише цивільна авіація)
Re: Тренажери для пілотів.
Майкрософт флайт симулятор ? нє?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
без зеленого поняття. Зараз в неті знайшов якись симулятор на боїнг 737, качаю, що з того вийде побачу.Майкрософт флайт симулятор ? нє?
МФС то гра, де реальні літаки, аеропорти ітд. Правда керувати тра мишою та клавою
джостіком, якщо по нормальному... але важить він декілька гіг... але якість, деталізація... особливо зі сторонніми пакетами... ммм
По нормальному штурвалом -))
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
окей, зараз будемо качати це МФС! дяки!
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Microsoft Flight Simulator X. Все дуже реалістичному, навіть занадто. Є диспетчери, GPS і все-все-все як по-справжньому.
Я собі навіть книжку придбав MFS-X for pilots - але це треба мати вагон вільного часу. Досі не можу зрозуміти як можна Боїнг 737 нормально вирулити на ВПП аби він "прямо" їхав )
Я собі навіть книжку придбав MFS-X for pilots - але це треба мати вагон вільного часу. Досі не можу зрозуміти як можна Боїнг 737 нормально вирулити на ВПП аби він "прямо" їхав )
У микрософта хорошая реализация самого движка, но очень слабенькая детализация кабин самолетов. Посмотрите реализации моделей от PMDG (хорошая реализация 747 под MSFS X) и от PSS (хорошая реализация 757 и 777 под MSFX 2004).
З.Ы. естетвенно к тренажерам это все отношения не имеет
, так, поразвлекаться в свободное время.
З.Ы. естетвенно к тренажерам это все отношения не имеет

-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Зараз також вантажу MFS-X і додатковий пакет MFS-X Разгон - разом приблизно 11 гігов 

-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
але для нормальної роботи MSF-X треба 4 гб і 1 гб відео. Все що менше - лажова деталізація та дуже розмиті текстури
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
коротше, скачав той флайт сімулєйшин... що сказать.... не легко то воно літать. Я свій боинг 777 то в небо підняв, (правда чогось тяги не хватає при взльоті) але куди летіти так і не додумався... відповідно як сісти, і де знайти полосу не знаю. Як взагалі на неї попасти?!... і тяжко рулити вліво та вправо, занадто його заносить...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей