На новый год в Донецк за 29 долл. РТ

Зря у Свита Днепр забрал все внутренние рейсы

о так..khai писав:Ностальгия по Crazy Friday)))
На новый год в Донецк за 29 долл. РТ
Зря у Свита Днепр забрал все внутренние рейсы((
там акція Дубай 199 баксів. з Дніпропетровська чи Одеси. Хто бачить ті дати????Дубаи;
Люди дайте дати!
пліз! я тоді купую!!!!!!!
"NEW ROUTES FOR NEW PRICES"dubno писав:там акція Дубай 199 баксів. з Дніпропетровська чи Одеси. Хто бачить ті дати????Дубаи;
Люди дайте дати!
пліз! я тоді купую!!!!!!!
Одеса по пятницях, але акції 199 не бачу. Дзвонив у кол сентер, то дівчина сказала, що шукайте самі, я її кажу, ну то скажіть конкретно як приклад. Вона, у мене в системі, пише умови акції, а які дати мають, каже що немає."NEW ROUTES FOR NEW PRICES"
30OCT2010-22DEC2010
17 дек - туда, 31 - обратноdubno писав:Одеса по пятницях, але акції 199 не бачу. Дзвонив у кол сентер, то дівчина сказала, що шукайте самі, я її кажу, ну то скажіть конкретно як приклад. Вона, у мене в системі, пише умови акції, а які дати мають, каже що немає."NEW ROUTES FOR NEW PRICES"
30OCT2010-22DEC2010
тобто сам сиди і колупайся. Не знаходжу Одеси по 199....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дубай, це світова бізнес столиця. це як Шанхай....а що там в тому Дубаї такого особливого
ну ще не так часто, але сканувати сітківку ока в аеропорту Дубай, для мене вже звична справаБо ви, я так розумію, туди мотаєтеся так часто, як я в Польщу)
dubno писав:блін, вчора був Дніпро, сьогодні вже немає, розібрали... поки я думав, коротше блін. (і чого я вчора дурак не купив???...)
да, ото одна Одеса, но дати блін, 31 грудня...
акція ще 10 днів, може і появиться... а вдруг ні.. і то вже все...![]()
а чим я думав вчора...
жаль,що невдалося купити , більше не бачу такої ціни 199, я в липні 2009 року літав за 99 у.е з Киеваdubno писав:вже і його немає! я вже купував.. дійшов до оплати! не прийняло, дивлюсь, ціна вже 512 баксів!
10 секунд не фатило....
питав у чаті Аеросвіт, то сказали, що є напів-акційні. тобто 350 десь так... (а то вже не то що я хотів).більше не бачу такої ціни 199,
а які дати бажані? і місто вильотуdubno писав:питав у чаті Аеросвіт, то сказали, що є напів-акційні. тобто 350 десь так... (а то вже не то що я хотів).більше не бачу такої ціни 199,
ну ладно, буду ще моніторити, може ще десь викинуть 1-2 квиточки, бо до кінця акції ще 10 днів.
то ми з вами певно в одному літаку летіли:))) я також тоді прихопив за 99$ в 2 сторони. Ще і 3 місця мав, лежав на як в дома в літаку.... ото шара була... ех, криза пройшла, такого певно вже не буде.я в липні 2009 року літав за 99 у.е з Киева
будь які, аби не 31 грудня. (одеса також піходить)а які дати бажані?
11.07-17.07 ми з дружиною літали, одна криза пройшла інша можливо прийдеdubno писав:то ми з вами певно в одному літаку летіли:))) я також тоді прихопив за 99$ в 2 сторони. Ще і 3 місця мав, лежав на як в дома в літаку.... ото шара була... ех, криза пройшла, такого певно вже не буде.я в липні 2009 року літав за 99 у.е з Киева
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей