WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: WizzAir/Wizz Air - общая ветка
куди зник Київ-Осло на жовтень та листопад? це ще не вивісили розклад чи рейсу кранти?
минулого року так сами зникав...
а в квітні знов з"явився... так що не будуть літати в зимовий сезон
а в квітні знов з"явився... так що не будуть літати в зимовий сезон
-
Antaress
A u menja 3 voprosa:
kogda na4nutsa reisi iz Kieva v Doneck, Lugansk?
pochemu net ljudej na vnutrenej? skolko pojezdov na tot zhe harkov, Doneck, itd... i tam ne 180 a v 5 raz boljshe ljudej
pochemu zakryvajut kiev- oslo?
kogda na4nutsa reisi iz Kieva v Doneck, Lugansk?
pochemu net ljudej na vnutrenej? skolko pojezdov na tot zhe harkov, Doneck, itd... i tam ne 180 a v 5 raz boljshe ljudej
pochemu zakryvajut kiev- oslo?
1/2. Почитайте эту тему и раздел он-лайн конференций... там Казмер отвечала... повторять не вижу смысла
3. Осло закрывается на зиму. В прошлом году тоже самое было. Потом вернули в летнее расписание
3. Осло закрывается на зиму. В прошлом году тоже самое было. Потом вернули в летнее расписание
-
Натали
Размер чемодан если без колесиков попадает под 50*40*20 но если измерять габариты с колесиками получается 50*40*25, как правильно измерять габариты?
чемодан должен в аеропорту в рамочку влазить.... Если выпирают только колесики - проблемм не будет
-
OmIgor
- Airbus A319
- Контактна інформація:
«Хто сказав, що літо закінчилося?», або отримайте знижку 10 грн.
Зібрався трохи відпочити у Криму. В п'ятницю, 27-го під вечір вирішив подивитись квитки на літак з Києва до Сімферополя, або Севастополя. Найдешевше і зручно за графіком виходило у WIZZ. На потрібні мені дати квиток туди-назад на 1 особу без додаткових послуг з оплатою карткою Visa виходив, здається 948 грн. (на жаль не запам'ятав точну цифру - якби ж знав про подальші події, так і скрін-шоти б зробив!). А далі прочитав інформацію, що з 28 по 30 серпня буде акція продажу квитків зі знижкою. От я і вирішив почекати до наступного дня – а може ж таки трохи дешевше вийде. Після опівночі, коли вже було 28 число, я згадав про квитки і зайшов на сайт. Та одразу був шокований. Я звісно не пам'ятав абсолютно всі ціни на всі дні, але більш-менш на потрібні мені дати ціни запам'ятав. Так от – їх явно було піднято на 1 категорію! Тобто, там де ввечері була мінімальна ціна 349 грн., тепер було 459, де 459 – стало 569 і т.д. Зранку, коли я проснувся і подивився знову, біля тих цін вже було намальовано знижку 20%. Крім того, я точно пам'ятаю, що на вечірній зворотній рейс були квитки по 459, а тепер остались тільки по 699. Ну то ладно, можу допустити, що дешевші вже купили. Після того, як я вибрав квитки на потрібні мені дати, їх вартість виявилася без додаткових послуг 938 грн. на 1 особу.
Одна знайома хотіла купити квитки до Німеччини – та ж сама картина. Звечора були квитки на грудень в один край по 278 грн., а зі «знижкою» стали по 279 грн. От така от чудова акція! Не знаю, раніше кажуть було по-чесному.
Зібрався трохи відпочити у Криму. В п'ятницю, 27-го під вечір вирішив подивитись квитки на літак з Києва до Сімферополя, або Севастополя. Найдешевше і зручно за графіком виходило у WIZZ. На потрібні мені дати квиток туди-назад на 1 особу без додаткових послуг з оплатою карткою Visa виходив, здається 948 грн. (на жаль не запам'ятав точну цифру - якби ж знав про подальші події, так і скрін-шоти б зробив!). А далі прочитав інформацію, що з 28 по 30 серпня буде акція продажу квитків зі знижкою. От я і вирішив почекати до наступного дня – а може ж таки трохи дешевше вийде. Після опівночі, коли вже було 28 число, я згадав про квитки і зайшов на сайт. Та одразу був шокований. Я звісно не пам'ятав абсолютно всі ціни на всі дні, але більш-менш на потрібні мені дати ціни запам'ятав. Так от – їх явно було піднято на 1 категорію! Тобто, там де ввечері була мінімальна ціна 349 грн., тепер було 459, де 459 – стало 569 і т.д. Зранку, коли я проснувся і подивився знову, біля тих цін вже було намальовано знижку 20%. Крім того, я точно пам'ятаю, що на вечірній зворотній рейс були квитки по 459, а тепер остались тільки по 699. Ну то ладно, можу допустити, що дешевші вже купили. Після того, як я вибрав квитки на потрібні мені дати, їх вартість виявилася без додаткових послуг 938 грн. на 1 особу.
Одна знайома хотіла купити квитки до Німеччини – та ж сама картина. Звечора були квитки на грудень в один край по 278 грн., а зі «знижкою» стали по 279 грн. От така от чудова акція! Не знаю, раніше кажуть було по-чесному.
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
що я вам пораджу про візз, що вивчив особисто (і не тільки віз, таке багато хто робить) - ніколи не шукайте точно ті дати які вам потрібні! обирайте завжди -3 +3 дні. Я на 90% впевнений що "пошукова" система працює таким чином що якщо в день на одні й ті самі дати хтось багаторазово робить запит, то на наступний день чекай підняття ціни на 10%. перевірено вже в багатьох випадках 
Я шукав квитки на Анталію з 24 вересня-1 жовтня. Було приблизно 1700 грн. Потім глянув що на 27-04 ціна разом виходить 1300 грн... Так як нас летить 5 чоловік - єкономі відчутна. А змістити відпустку на 4 дні за півтора місяці зовсім не проблематично.
-
OmIgor
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Дякую за пораду. Я сам подібне помічав, і не тільки у Wizz. Я й вибирав +- 3 доби, ще й тому, що не знав на які дати і рейси точно буду купувати квитки. Але - піднято було базову ціну явно на всі дні на 1 градацію, а потім від піднятої ціни зроблено 20% знижки. Просто я ж запам'ятав не одну конкретну дату, а декілька варіантів.
Востаннє редагувалось 30 серпня 2010, 17:07 користувачем OmIgor, всього редагувалось 1 раз.
-
OmIgor
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Ех, заздрю я вам по-білому!viro писав:Я шукав квитки на Анталію з 24 вересня-1 жовтня. Було приблизно 1700 грн. Потім глянув що на 27-04 ціна разом виходить 1300 грн... Так як нас летить 5 чоловік - єкономі відчутна. А змістити відпустку на 4 дні за півтора місяці зовсім не проблематично.
Ну тримайтеся -)) З такою динамікою нормальних квитків не виловити.
щось тіпа того і я підозрюю:)Hoaxer писав:що я вам пораджу про візз, що вивчив особисто (і не тільки віз, таке багато хто робить) - ніколи не шукайте точно ті дати які вам потрібні! обирайте завжди -3 +3 дні. Я на 90% впевнений що "пошукова" система працює таким чином що якщо в день на одні й ті самі дати хтось багаторазово робить запит, то на наступний день чекай підняття ціни на 10%. перевірено вже в багатьох випадках
Все намного проще...
Есть старый анекдот, про то как мужик в сталинское время колбасой торговал. Очередной указ о понижении цен. Мужик снимает с колбасы табличку 10 рублей, ставит новую на которой пишет 20 рублей перечеркивает и пишет 15 рублей

Визз всегда за день до своих распродаж цены в два раза поднимает
Это я уже не первый раз замечаю.
Специально сделал скриншот на интересующие меня даты за день перед распродажей, в день распродажи, а потом сравню с ценой дней через 5-10 после распродажи.
Есть старый анекдот, про то как мужик в сталинское время колбасой торговал. Очередной указ о понижении цен. Мужик снимает с колбасы табличку 10 рублей, ставит новую на которой пишет 20 рублей перечеркивает и пишет 15 рублей
Визз всегда за день до своих распродаж цены в два раза поднимает
Специально сделал скриншот на интересующие меня даты за день перед распродажей, в день распродажи, а потом сравню с ценой дней через 5-10 после распродажи.
господа, нет ни у кого желания это написать в немного более ясной форме со скринами? я бы выложил на главной в виде блога 
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
а чи не буде тоді вірогідності що Віззівці, побачивши що їх розкусили, змінять принцип роботи системи на ще більш збочений?Alexander писав:господа, нет ни у кого желания это написать в немного более ясной форме со скринами? я бы выложил на главной в виде блога
-
AT
Практически все авиакомпании - и лоу косты и классики пытаются руководствоцаться простым правилом- им надо максимально распродать места при этом попытаться срубить побольше бабла. Как следствие- все эти безумные колебания цен. Идея такова что есть люди кому приемлема цена в 2000грн, а есть те которые будут искать по 200. По этой причине авиакомпании стараются не слишком афишировать свои алгоритмы, и зачастую делают их очень непростыми. Самый "железный" способ минимизации который я нашел таков- нужно просто знать минимальную цену которую в принцыпе предлагает данная авикомпания. Скажем у Раянов- 1 цент плюс такс. У Виззов - в зависимости от направления 150-300 грн. После этого просто надо набраться терпения и ждать в засаде. Как правило за месяц-два до отлета цена практически на любую дату коснется минимума.
Конечно бывает по всякому, особенно в горячий сезон.
Конечно бывает по всякому, особенно в горячий сезон.
-
AT
И еще: покупка авиабилетов на лоукосты- это что то типа охоты/рыбалки или игры на бирже/форексе. Все выиграть не могут по определению.
Простой подсчет показывает что покупая билет за 150-200грн Киев-Катовице, мы платим примерно суммарный сбор двух аэропортов. Если бы все на борту платили эту цену- Визз долго бы не протянул. Я и так удивляюсь что он до сих пор жив.
Простой подсчет показывает что покупая билет за 150-200грн Киев-Катовице, мы платим примерно суммарный сбор двух аэропортов. Если бы все на борту платили эту цену- Визз долго бы не протянул. Я и так удивляюсь что он до сих пор жив.
Ну что? цены опустились сегодня до предраспродажного уровня?
Ой скільки раз ми вже перетирали ціноутворення Віззів, мабуть народу важко пролистати всі 124 сторінки... 
І жаліти бідну компанію, яка літає тільки оплачуючи аеропортові збори не треба. Стартові ціни в них поступово лізуть вгору.
І жаліти бідну компанію, яка літає тільки оплачуючи аеропортові збори не треба. Стартові ціни в них поступово лізуть вгору.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей