Авіасполучення Львів-Харків. Об'єднання країни.

Загальний авіафорум
Olek
avianews
Контактна інформація:

Re: Авіасполучення Львів-Харків. Об'єднання країни.

Повідомлення Olek »

Сбор в аэропортах на внутренних рейсах - копейки на самом деле. 4-5 долл. с пассажира.
А трафик реально упадет. Прежде всего у МАУ за счет транзита из России.
v_volf
A380
Контактна інформація:

Повідомлення v_volf »

Flieger писав:Я думаю, пассажиропоток сейчас резко упадёт. Поэтому с этой идеей придётся немного подождать. Сначала избавиться от "братской помощи", а потом такие рейсы сами по себе появятся. Нация созрела для этого!
Ну это да. Общаюсь с родными и друзьями, кто в Харькове, и там сейчас мысли не о туризме...
fiua
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення fiua »

Каждый должен заниматься своим делом и думать про будущее тоже.
"Вы полагаете, все это будет носиться? — Я полагаю,что все это следует шить. " (с).
Flieger

Повідомлення Flieger »

fiua писав:Каждый должен заниматься своим делом и думать про будущее тоже.
"Вы полагаете, все это будет носиться? — Я полагаю,что все это следует шить. " (с).
В принципе, да. Из Сараево самолёты летают. Уже ...
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Чомусь є такий совковий стереотип, що літом треба відпочивати на морі. Це пережиток системи, в якій не можна було полетіти на відпочинок в Туніс чи Єгипет, я вже мовчу про ОАЕ. Літом треба відпочивати в Карпатах - гірський струмок, шашлик, прогулянки хвойними лісами, кемпінги біля озер утворених в кратері старих як світ вулканів. А смажитись на сонці треба якраз тоді, коли в Україні дубарь і холодрига. Ось тому потрібні рейси зі сходу на захід.
Igoresha
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Igoresha »

mischko писав:Чомусь є такий совковий стереотип, що літом треба відпочивати на морі. Це пережиток системи, в якій не можна було полетіти на відпочинок в Туніс чи Єгипет, я вже мовчу про ОАЕ. Літом треба відпочивати в Карпатах - гірський струмок, шашлик, прогулянки хвойними лісами, кемпінги біля озер утворених в кратері старих як світ вулканів. А смажитись на сонці треба якраз тоді, коли в Україні дубарь і холодрига. Ось тому потрібні рейси зі сходу на захід.
Частково так. Але не зовсім. Різка зміна клімату (зимою із -15 в ОАЕ, наприклад) не особо порадує ваше здоров'я. Ну але і шкваритись на літньому сонці я теж не фанат :smile:
volocjuga
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення volocjuga »

mischko писав:Чомусь є такий совковий стереотип, що літом треба відпочивати на морі. Це пережиток системи, в якій не можна було полетіти на відпочинок в Туніс чи Єгипет, я вже мовчу про ОАЕ. Літом треба відпочивати в Карпатах - гірський струмок, шашлик, прогулянки хвойними лісами, кемпінги біля озер утворених в кратері старих як світ вулканів. А смажитись на сонці треба якраз тоді, коли в Україні дубарь і холодрига. Ось тому потрібні рейси зі сходу на захід.

цілком підтримую
вгорах купа різних варіантів відпочинку...
а для любителів курортів є Бкуовель. я досі дивуюся чого його влітку не просувають, особливо враховуючи останні зими...
рейси Дніпроавіа влітку до Франика думаю цього року цілком можуть користуватися попитом
fiua
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення fiua »

"Львів – 80 студентів із Донеччини провели ці вихідні у Львові. Вони відгукнулися на запрошення львівських ровесників, які ініціювали акцію «Зі сходу на захід». Три дні поспіль молодь знайомилася із містом, намагаючись змінити своє уявлення про «західняків» і розвіяти численні стереотипи про «бандерівців»."

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 07304.html

Нам только б до утра продержаться (с)!
SammoLove
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення SammoLove »

Улыбнуло: Из 120 студентов, которые вызвались приехать во Львов, 40 сдали билеты в последний день перед выездом. Молодых людей не отпустили их родные, которые боялись, что с теми что-то произойдет. А некоторые побоялся приехать, думая, что в Донецкой области введут военное положение.

Это ж показухи ради! Чего здесь бояться-то? Вот когда я в Карпаты с группой на практику ездили, была экскурсия на автобусе в "центр Европы". Экскурсовод наотрез отказался говорить на русском, начал возмущаться и оскорблять нас за просьбу проводить экскурсию на русском, а когда начал рассказывать ни разу не смешные анекдоты про кацапов, его вообще попросили молчать в дороге, в другой экскурсии, по крепостям, был другой, более адекватный экскурсовод, и мне даже понравилось тогда.

У того автобусного в "центр" от агентства были анекдоты типа таких (наизусть не помню, взял в инете, но это именно те анеки):
Син каже до батька:
- Тату! Чорт лізе у хату!!!
- Не біда, синку, аби не москаль!!!

Зловив українець золоту рибку і каже:
- Хочу, щоб мертві москалі пливли в трунах по Дніпру.
Рибка:
- Та не не всі москалі такі погані, зустрічаються серед них і добрі.
Українець:
- Ну добре, тоді нехай погані москалі пливуть в поганих трунах, а добрі в добрих.

Приходить син до тата і питає:
- Тату, скажіть мені - як то так: в нас хата на 3 поверхи, 2 машини, купа худоби.... курей, качок, індиків - неміряно.... А Ви ніде не робите, і мама ніде не робить.... Звідки то все у нас береться????
-Ну, сину....ти вже ходиш до 10-го класу.... Мушу тобі колись сказати правду: там в стодолі за дверима є сокира.... Я беру її і кожної ночі йду на дорогу за селом. Там луплю москалів, що від них заберу - з того і живемо!
Ти сину вже великий - йди і ти попробуй тої справи...
Син нагострив сокиру, запасся ножами - пішов......
Зранку вертається....
- Тату!!!! Тут щось не те...... Я забив 43 москалі, а чистого заробітку 27 гривні і 34 копійки......
- Ну, сину.... Таке воно життя -- копієчка до копієчки, копієчка до копієчки...............

Русский приехал во Львов и зная, что здесь не очень любят кацапов старается говорить на украинcком:
- Хлопцы, а де тут у вас останивка?
- Зупынка за рогом, але ти вже прыйихав!
LWIEV
A380
Контактна інформація:

Повідомлення LWIEV »

Модератори, а можна цей форум залишиться авіаційним?
Gibon
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Gibon »

+1.
Не хватает выражений.
Такое впечатление, что это путинский тролль, которые неимоверно расплодились в последнее время.
v_volf
A380
Контактна інформація:

Повідомлення v_volf »

"Сначала они тебя не замечают, потом смеются над тобой, затем борются с тобой. А потом ты побеждаешь." М. Ганди.

Там уже не смеются, как можно было заметить.
Rainbow
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Rainbow »

Трішки напигшу про свій досвід. Я народився і виріс у Львівській області. Моя дружина зі Словянська. Від часу коли ми познайомились проблем з мовою ніяких не було. Ні у моїх краях ні у Слов’янську. Ні в інших місцях. То ж може проблема в чому іншому?
v_volf
A380
Контактна інформація:

Повідомлення v_volf »

Ok, а вот и новость.

Я не могу не выразить своё уважение меру Садовому. Нам так нужны именно такие люди в правительстве, да и вообще в стране.

http://zaxid.net/news/showNews.do?objectId=1313838
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

v_volf писав:Ok, а вот и новость.

Я не могу не выразить своё уважение меру Садовому. Нам так нужны именно такие люди в правительстве, да и вообще в стране.

http://zaxid.net/news/showNews.do?objectId=1313838
Скільки вже разів Садовий розповідав про відкриття нових рейсів? Щось з цього вийшло? Ще не відомо, що буде з Львів-Дніпропетровськ. Може Одеса на літо. А решта? Здається цю тему тут порушували вже не раз. Хоча було би супер, якби врешті в Україні з'явились внутрішні рейси без пересадки в Києві
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Если Садовой что-то хочет, пусть создает свою авиакомпанию и летает ;)
А для начала поднимите зарплаты. Чтобы люди хотя бы на наземном транспорте хоть иногда покидали пределы города.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Olek писав:Если Садовой что-то хочет, пусть создает свою авиакомпанию и летает ;)
А для начала поднимите зарплаты. Чтобы люди хотя бы на наземном транспорте хоть иногда покидали пределы города.
Погоджуюсь. Плести язиком може кожен. А Садовий це якраз добре використовує
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей