WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
а Пан Гость чого хотів? задаючи таке питання?
Чи ви тільки що з Сочі? Де питають до якої частини України відійшов Київ?
Чи ви тільки що з Сочі? Де питають до якої частини України відійшов Київ?
Таке питання могло бути актуальним 3-4 дні тому. Зараз проблем вже немає. Кісільова наслухались?Гість писав:А чего все молчат? Как там ситуация с самолетами? Все летает?
Никто никого не наслушался. Еду с ребенком и не хочу, чтобы я подвергся какой-то опасности в аэропорту... там я смотрю рулят уже другие
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
В аэропорту на рулежных дорожках рулят самолеты и взлетают по расписанию. Не волнуйтесь.Гость писав:Никто никого не наслушался. Еду с ребенком и не хочу, чтобы я подвергся какой-то опасности в аэропорту... там я смотрю рулят уже другие
Якщо ви не крали гроші з держбюджету, чи якщо ви не член фракції пр, і якщо ви не янукович - то в Жулянах вам боятись нічого. Люди пересвідчаться що ви не тікаєте з країни з награбованим і пропустятьГость писав:Никто никого не наслушался. Еду с ребенком и не хочу, чтобы я подвергся какой-то опасности в аэропорту... там я смотрю рулят уже другие
Наверное наш гость - Виктор Янукович с сыном.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Никакой опасности в аєропорту нет. Везде, где есть волонтёры- тихо и спокойно. С расписанием тоже проблем никаких.
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Ага, бедные пребедные, денег только на Визз и осталосьwasistdas писав:Наверное наш гость - Виктор Янукович с сыном.

Цссс.. це конспіраціяBestfriend писав:Ага, бедные пребедные, денег только на Визз и осталосьwasistdas писав:Наверное наш гость - Виктор Янукович с сыном.

- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
wasistdas писав:Наверное наш гость - Виктор Янукович с сыном.
Та, судя по фото из резиденции с телефонным коммуникатором с фамилиями, пост на форуме ему было бы сделать сложнее, чем выпустить леди Ю.
Спасибо, я улетел ))))
Тепер на одного підозрюваного - менше 

- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Цены на Донецк-Мемминген взлетели до 1999 грн на весь сезон. Неужели клуб болельщиков "Металлиста" накаркал и рейс действительно будут отменять?
Крім Донецьк-Мімінген ще Львів-Кутаісі і Київ-Дубай. Може і правильно, нема паксів, економлять...
На сайте визза донецк-мемминген и киев-дубаи - только по 16 марта.Собакевич писав:Цены на Донецк-Мемминген взлетели до 1999 грн на весь сезон. Неужели клуб болельщиков "Металлиста" накаркал и рейс действительно будут отменять?
Блін, ще й Донецьк-Дортмунд...не хоче Донбас літати до Європи)))Візз пробує всі варіанти, Лондон не пішов, два німці не пішли, може Будапешт піде.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Мемминген вижу, а Дортмунд в системе есть. Вообще НРВ и Баварию было очень странно открывать, мне кажется Прага зашла бы получше из Донецка. Жаль, если Дортмунд отпадет, а еще хуже если Италия накроется.
Донецк-Дортмунд на апрель и июль есть в наличии. Вы про что?SIP (аннексирован Россией) писав:Блін, ще й Донецьк-Дортмунд...не хоче Донбас літати до Європи)))Візз пробує всі варіанти, Лондон не пішов, два німці не пішли, може Будапешт піде.
Дійсно якщо бронювати то є, а якщо дивитися через "розклад" то з кінця травня чогось пусто. От я і подумав...А Італія точно не накриється, раз з липня вже по три рейси в Мілан замість двох теперішніх.
Судячи з усього Київ-Дубай таки не пішов через складний процес отримання еміратівської візи. Скільки не робили 20% знижки на рейси до ОАЕ (до речі, новий раунд знижок - сьогодні), народ туди літати не схотів. Цікаво, чи буде щось замість Дубаїв? Баку виглядає привабливим варіантом, особливо враховуючи кількість азербайджанців в Україні. Ну а для туризму усі мабуть підтримають Прагу.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей