PR по українськи

Загальний авіафорум
Відповісти
gast

PR по українськи

Повідомлення gast »

Очевидно кубло наших "місцевих" компаній таки розворушилось і на нас чекають подальші зміни
на ринку авіаперевезень. Цікаво, хто найняв агенство Контекст-Медіа і його "незалежного експерта"
котрий строчить такі "шедеври" (аж 2 протягом кількох днів) :oops:
http://www.aviation.com.ua/forum/viewto ... sc&start=0
Причому ці творіння жваво передруковують і Уніан & Ko...
Olek
avianews
Контактна інформація:

Re: PR по українськи

Повідомлення Olek »

а до цього вже скільки разів було...
"які погані лоу-кости і які гарні МЯУ і Світи..."

треб контр-статтю написати: було "На крьільях жадности" про погані лоу-кости... напишу "На крьільях щедрости" - про наші гарні класичні а/к, які деруть більше аніж ВІЗЗ ейр, а пропонують НУЛЬ сервісу...
мене кашатнікі, тобто мяушники, навіть жлобом назвали, бо "нормальньіе люди лоу-костами нє лєтают"... :lol:
Так, я жлоб, мене жаба душить купувати квиток за 400 баксів, коли ціни на нафту впали в 4 рази, а ці а/к навіть збір не зменшили, проте підвищіли тариф :) :twisted:
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

А кто конкретно обзывал? :shock:
Так, я жлоб, мене жаба душить купувати квиток за 400 баксів, коли ціни на нафту впали в 4 рази, а ці а/к навіть збір не зменшили, проте підвищіли тариф
Я не оправдываю а/к, норади справедливости стоит отметить, что керосин для них, как для конечных потребителей, в четыре раза не подешевел.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Коржик писав:А кто конкретно обзывал? :shock:
Так, я жлоб, мене жаба душить купувати квиток за 400 баксів, коли ціни на нафту впали в 4 рази, а ці а/к навіть збір не зменшили, проте підвищіли тариф
Я не оправдываю а/к, норади справедливости стоит отметить, что керосин для них, как для конечных потребителей, в четыре раза не подешевел.
так, але все ж таки коштувати став менше... проте на паливному зборі це не дуже відобразилося... а якщо і відобразилося, то було компенсовано підвищенням тарифу :)

Стюра МАУ :)
бо для неї ті, хто літають лоу-костами - бидло та жлоби :tease:
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

Ого!
А в каком контексте она узнала, что вы летали/полетите на Wizz?
А то в полёте им болтать особенно нет времени.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Коржик писав:Ого!
А в каком контексте она узнала, что вы летали/полетите на Wizz?
А то в полёте им болтать особенно нет времени.
ЖЖ моє почитала :)
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

Дайте ссылку. :)
Прошу не в личке, потому что думаю многим будет интересно почитать комменты. :)
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Коржик писав:Дайте ссылку. :)
Прошу не в личке, потому что думаю многим будет интересно почитать комменты. :)
вона видалила свій запис :( з її коментарем відносно пасажирів лоу-костів
gast

Повідомлення gast »

В мене був діалог з однією мадам-стю прямо тет-а-тет, на рейсі Франкфурт-Львів-Київ, одна дісталася до чувака з Канади, що він не здав пальто в багаж і най йде здає або що хоче робить, бо "нєположєно" в економі (такого я взагалі й уявити не міг), аргументи типу що він прилетів з Канади і віз то пальто в салоні, пройшов секюріті чек і тд до дами не доходили, одним словом довелось переключитися з її англ. на "вєлікій і магучій", прийшла "старша" по підрозділу і ситуацію владнала, але сам факт такого мене морально прибив, а сама стю цілий час зиркала ну з такою злістю, ніби її жорстко спокусили а потім відмовились взяти заміж... :twisted:
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

gast писав:В мене був діалог з однією мадам-стю прямо тет-а-тет, на рейсі Франкфурт-Львів-Київ, одна дісталася до чувака з Канади, що він не здав пальто в багаж і най йде здає або що хоче робить, бо "нєположєно" в економі (такого я взагалі й уявити не міг), аргументи типу що він прилетів з Канади і віз то пальто в салоні, пройшов секюріті чек і тд до дами не доходили, одним словом довелось переключитися з її англ. на "вєлікій і магучій", прийшла "старша" по підрозділу і ситуацію владнала, але сам факт такого мене морально прибив, а сама стю цілий час зиркала ну з такою злістю, ніби її жорстко спокусили а потім відмовились взяти заміж... :twisted:
МАУ?
Гість

Повідомлення Гість »

Так МАУ, той що по вівторках і п"ятницях. Але то було десь біля півтора-двох років тому.

Останній раз піднімалось Anonymous на 10 лютого 2009, 02:54.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість