Вадим так деньги надо заранее сдавать?А то я сейчас в Смоленске временно проживаю!И еще нужно уточнить все ли могут, внести такую сумму, потому как хотелось бы именно с форумчанами встретиться!E-145 писав:ну, это типа вип-зона, там можно ближе все рассмотреть и потрогать...а там где бесплатно - такое столпотворение будет, шо ппц
Авіасвіт-2012. Зберемося?
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Авіасвіт-2012. Зберемося?
ну я уж точно смогу, и заплачу те 200 гривен, если надо будет, так что....думайте люди, думайте. я не зря заранее тему создал, но все на нее забили
ВИП пропуск не даёт права подходить к технике. Только тусоваться возле ШАЛЕ. Самые хорошие места - с пропуском Пресса. Там специальная зона для фотографов и т.д. Проход к технике разрешён только в сопровождении сотрудников Антонова по спец. разрешениям.E-145 писав:ну, это типа вип-зона, там можно ближе все рассмотреть и потрогать...а там где бесплатно - такое столпотворение будет, шо ппц
Регистрация для прессы - бесплатная. Но пройдёт ли украинский интернет портал - неизвестно. Авиапорт всегда проходил. Но после конфликтов со споттерс.нет предугадать что-то сложно.
Народ, а на коли власне сабж? А то щось навіть гуглом не можу знати.. 

В сентябре. Вход бесплатный, ВИП ничего не дает — пустая трата денег.
aviasvit.com.ua - На головній є розклад.Rainbow писав:Народ, а на коли власне сабж? А то щось навіть гуглом не можу знати..
а от віпом себе відчути приємно було б.....
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Форумчани, підкажіть!
Планую бути в Києві 27.09 один день, саме в цей день відкриття Авіасвіту. На сайті вказано, що для відвідувачів з 28.09 до 30.09, а з 27.09 для тих, хто по перепустці "Бізнес-відвідувач" за 200 грн. Я б уже заплатив 200 грн, дуже хочу там побувати, але від організаторів мало інфи, може хтось бував на попередніх салонах, що там в день відкриття можна подивитися, чи буде якийсь доступ до техніки по-ближче? Від організаторів поки що маю таку відповідь:
Шановний пане Андрій,
так, ми плануємо офіційне відкриття Салону першими особами держави та святковий концерт. Загалом, святкова програма ще коректується, її остаточний варіант обов'язково з'явиться на нашому офіційному сайті найближчим часом.
З повагою,
Сосновська Юлія
спеціаліст з виставкової діяльності
ДК "ВЕКТОР"
тел. (044) 455 72 64
моб.тел. (097) 534 55 44
e-mail yulia@aviasvit.com.ua
Взагалі, не хотілося б побачити тільки перших осіб держави і концерт, хочеться побільше літаків
Планую бути в Києві 27.09 один день, саме в цей день відкриття Авіасвіту. На сайті вказано, що для відвідувачів з 28.09 до 30.09, а з 27.09 для тих, хто по перепустці "Бізнес-відвідувач" за 200 грн. Я б уже заплатив 200 грн, дуже хочу там побувати, але від організаторів мало інфи, може хтось бував на попередніх салонах, що там в день відкриття можна подивитися, чи буде якийсь доступ до техніки по-ближче? Від організаторів поки що маю таку відповідь:
Шановний пане Андрій,
так, ми плануємо офіційне відкриття Салону першими особами держави та святковий концерт. Загалом, святкова програма ще коректується, її остаточний варіант обов'язково з'явиться на нашому офіційному сайті найближчим часом.
З повагою,
Сосновська Юлія
спеціаліст з виставкової діяльності
ДК "ВЕКТОР"
тел. (044) 455 72 64
моб.тел. (097) 534 55 44
e-mail yulia@aviasvit.com.ua
Взагалі, не хотілося б побачити тільки перших осіб держави і концерт, хочеться побільше літаків

хз...я не був, але оце ж хочу побувати...мені взагалі не відповіли на 2 листи, свинюки
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Мені 2 рази відповіли, а на третій вже мовчать...
намагався ще подзвонити сьогодні на роботі: лінія постійно зайнята
Ну шо, товаріщі?? Хтось збирається?? Ососбисто я планую 29-го до обіду вже бути на місці. Хто має бажання, телефонуйте 063-18-20-120 (Вадим). На місці зустрінемось
вот и я собираюсь 29-го. вот мой ВРЕМЕННЫЙ номер, который будет работать с вечера 28-го по вечер 29-го: 099 934 70 89 (Вадим).
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Я буду 27-го в Києві, сподіваюсь, що зможу попасти на Авіасвіт. Що там з перепустками?
так то ж казали, шо перепустки для ВІПів, а для нас - рядових громадян, кажись безкоштовно.... в них постійно телефон зайнятий, я не можу додзвонитися.
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Завтра їду на авіасвіт, оплатив 90грн за перепустку, хтось ще планує завтра там бути?
я був 29-го. народу - сила силенна була.... але, мені сподобалосяDenver писав:Завтра їду на авіасвіт, оплатив 90грн за перепустку, хтось ще планує завтра там бути?
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Только приехали с выставки. Полёты "Мрии" и группы российских ассов впечатлили!!! Класс!!! Фигура "Сердце" вообще отпад!
Удивило, что все ановские самолёты, представленные на выставке, были закрыты для посещения. К примеру, на этой же выставке пару лет назад удалось побывать во чреве АН-70, в самолёте МЧС, а также посидеть на шасси "Мрии". В этот раз был возможен только осмотр экстерьеров, так что ребенку было совсем скучно... А мне так хотелось посмотреть салоны АН-140 и АН-148... Вообще сложилось впечатление, что организовывать авиа-шоу у нас либо не умеют, либо не хотят... Ведь столько благодарных зрителей приехали! Только за сегодня более десяти тысяч посетителей так точно! Вход был бесплатный, но лучше бы брали, к примеру, по 1-2 грн. за вход, но организовали бы за вырученные средства интересные мероприятия для детей и взрослых.
Удивило, что все ановские самолёты, представленные на выставке, были закрыты для посещения. К примеру, на этой же выставке пару лет назад удалось побывать во чреве АН-70, в самолёте МЧС, а также посидеть на шасси "Мрии". В этот раз был возможен только осмотр экстерьеров, так что ребенку было совсем скучно... А мне так хотелось посмотреть салоны АН-140 и АН-148... Вообще сложилось впечатление, что организовывать авиа-шоу у нас либо не умеют, либо не хотят... Ведь столько благодарных зрителей приехали! Только за сегодня более десяти тысяч посетителей так точно! Вход был бесплатный, но лучше бы брали, к примеру, по 1-2 грн. за вход, но организовали бы за вырученные средства интересные мероприятия для детей и взрослых.
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
27 числа після показових польотів Мрії, відкрили її черево і бажаючі могли подивитися виставку картин, яку зробили всередині, тому я щасливий, що побував в Ан-225
але 27ого вхід не був відкритим для широкого загалу. Загальні мої враження--повне жлобство. Починаючи з невміння організвувати транспортний потік (пробка на 10 км, автобус їде півтори години, а останні 2 км все одно пішки), і до закритих літаків.Denver писав:27 числа після показових польотів Мрії, відкрили її черево і бажаючі могли подивитися виставку картин, яку зробили всередині, тому я щасливий, що побував в Ан-225
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Згідний, організація слабенька, як для такого заходу
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей