Шановна пані Наталіє! Я ніколи не дозволив би собі користуватись нецензурною лексикою, а тим паче виставляти на посміховисько людину. Тому прошу не приписувати мені того, чого я не робив. Вираз "what the f..." з етимологічної точки зору взагалі не має жодного відношення до посилання "на три літери", а є експресивно-емоційним зворотом для вираження здивування. Але я ґречно перепрошую, якщо ви потрактували його у іншій площині і якщо він завдав вам неприємностей.
Як помітив Olek, власне структура ваших постів та запитань відображає реакцію та відповіді, котрі ви отримали. Мабуть, ваше розуміння мети форуму дещо неправильне. У своїй першій відповіді на ваше запитання я зазначив, що ставити прохання на кшталт "все по пунктах" досить неетично, оскільки форум - не довідкова, не офіційна установа, а місце обміну інформації, але в жодному випадку не повинно бути місцем, де можна очікувати отримати "по пунктах" інформацію на досить широкі питання (візові - це одні з них). Ще раз наголошу, що не уявляю, як після прочитання дуже детального, але короткого тексту про візові передумови на офіційній сторінці посольства, у вас виникла каша, тим паче що працюючи в освітянській галузі ви a priori мали б вміти "переварювати" велику кількість розмитої інформації в суцільне ціле. До того ж, ваші попередні пости з іншої тематики були теж, м'яко кажучи, troll-like. Я з величезним задоволенням попрошу модераторів видалити усі мої пости-відповіді на ваші запитання, але лише у тому випадку, якщо ви детально і по пунктах самостійно розпишете процес отримання британської візи саме тут, на цьому форумі (і те саме стосується відгуків про переліт а/к вашого вибору).
Ваш фінансовий стан мене не цікавить, так само, як і той факт, чи берете ви хабарі, чи ні. Аргументація здешевлення подорожі не корелюється з фінансовим станом. Що мене здивувало, так це ірраціональність ваших постів (я вже зазначив невідповідність вашого прохання надіслати вам перелік квартир по 80 фунтів, коли постом раніше ви зазначили, що 90 доларів США для вас занадто дорого). Поясніть, для чого? Зі звичайної точки логіки, багато речей не "клеїться", ось тому і така реакція. Якби ви поставили більш конкретне питання типу "Дати для подорожі:......... Бюджет на переліт:............ Бюджет на ночівлю:............ А ось що я знайшла:...... Чи є щось дешевше?", то реакція була б зовсім іншою. А так то ви в Амстердам через Стамбул, то вже в Лондон... І все це у загальній площині, без жодної конкретики.
Ще раз перепрошую, якщо мої пости видались для вас занадто жорсткими та insulting. Але до тих пір, поки адміністратори цього форуму не вважатимуть мої пости як такі, що не відповідають правилам цього форуму, я критикуватиму усі повідомлення a la "одне речення тут, одне речення там, але хочу знати все, не роблячи нічого." Я маю честь дописувати на багатьох форумах і вважаю, що власне цей форум заслуговує моєї уваги. Тому зі своєї сторони я намагатимусь зробити усе можливе, щоб він і надалі залишався якомога інформативним, відкритим, доступним та функціональним, але аж ні як не "звалищем" постів, стиль яких я описав вище.
Как оформить туристическую визу в Великобританию!
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Как оформить туристическую визу в Великобританию!
спасибо за сообщение.katso_98 писав:Наталья, я же вам написал в личку прекрасный ресурс для путешественников, там есть любая инфа которая может вам понадобится
здесь все же скорее авиа-форум а не трэвел

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей