у Львові контроль припиняється за 40 хвилин до вильотуkhai писав:Контроль вообще работает постоянно. Они не могут отказать в прохождении контроля при наличии посадочного талона.gast писав:100 % згоден!khai писав:за 40 хвилин реєстрація закривається, а не контроль... в нормальних аеропортах
Главное - успать до окончания посадки.
В посадочном талоне всегда указывают 30 мин. до вылета.
Реєстрація у Львові на Wizz Air... або львів аеропорт форева
Re: Реєстрація у Львові на Wizz Air... або львів аеропорт форева
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
ги-ги, я цим рейсом 1 квітня Львів-Київ також мав летіти. Але так сталося, що поїхав у Польщу і квиток.. пропав. зараз читаю, що людей в аеропорту не пускають... сміюся та і годі:))) може і краще що я не полетів...
сьогодні в 7 рано прилетів візз з києва
подали під літак 1 автобус.. народ весь не вмістився, 10 чоловік лишилось але нікого то не хвилювало, силою втиснули... підвезли під двері... но двері аеропорта закриті.. вибігла тьотя з рацією почала кликати грішу мацати всі двері які бачила но всі були закриті.. народ в автобусі переповненому хвилин 5 ото як худобу тримали поки там хтось прибіг відкривати двері...
ну я вже незнаю шо ще писати про цей чудовий аеропорт... персонал топто...
а як достроять ото новий термінал то персонал там привезуть з європи?
)) чи ті самі разпіздяї які ні мови англ ніфіга не знають, хамлять, кричать і вони там далі будуть працювати?
подали під літак 1 автобус.. народ весь не вмістився, 10 чоловік лишилось але нікого то не хвилювало, силою втиснули... підвезли під двері... но двері аеропорта закриті.. вибігла тьотя з рацією почала кликати грішу мацати всі двері які бачила но всі були закриті.. народ в автобусі переповненому хвилин 5 ото як худобу тримали поки там хтось прибіг відкривати двері...
ну я вже незнаю шо ще писати про цей чудовий аеропорт... персонал топто...
а як достроять ото новий термінал то персонал там привезуть з європи?

Аеропорт/Візз Ейр
«На сегодняшний день те авиакомпании, которые работают на маршруте Львов- Киев,, фактически удовлетворяют существующий спрос и - это можно назвать одним из огромных преимуществ, которые рынок получил вследствие прихода лоу-коста - предлагают низкие цены! Отмена некоторых наших рейсов, по сути, даст возможность другим авиакомпаниям консолидировать свой бизнес и терять меньше денег. Говоря об отмене отдельных рейсов из Львова, пересмотреть свои планы нас заставили высокие аэропортовые сборы и недостаточное подтверждение того, что данный аэропорт хочет и способен содействовать нашему потенциальному росту. Важно понимать, что сборы во Львове почти такие же, как в «Борисполе», а рынок здесь,, несомненно, меньше», - сказала Наталия Казмер, Член совета директоров «Визз Эйр Украина»
Натомість директор Львівського аеропорту Олександр Загрева вважає, що ця авіакомпанія скасували рейси Київ-Львів та Львів-Лондон, тому що з’явилися інші, вигідніші напрямки. “Аеропортові збори затверджує Мінтранс, а не ми. І все ж наші збори – одні з найнижчих в Україні. Щодо зниження пасажиропотоку, то це теж перебільшення. Порівняно з минулим роком, попит знизився лише на 6%. А це небагато. На літній період очікуємо зростання кількості пасажирів, – каже Олександр Загрева. – Шкода, що “Візз Ейр Україна” зняла рейс Львів-Київ – він був досить популярним серед львів’ян, люди звикли до розкладу. Та у компанії порахували, що літати до Анталії вигідніше. Низькобюджетні авіакомпанії взагалі часто змінюють напрямки – літають туди, де вигідніше. Але є авіакомпанії, які здійснюють рейси зі Львова вже багато років. Більше того, зараз відкривають нові напрямки. Скажімо, нещодавно з’явилися нові рейси на Варшаву, Мюнхен. На літо заплановано багато чартерів”.
«На сегодняшний день те авиакомпании, которые работают на маршруте Львов- Киев,, фактически удовлетворяют существующий спрос и - это можно назвать одним из огромных преимуществ, которые рынок получил вследствие прихода лоу-коста - предлагают низкие цены! Отмена некоторых наших рейсов, по сути, даст возможность другим авиакомпаниям консолидировать свой бизнес и терять меньше денег. Говоря об отмене отдельных рейсов из Львова, пересмотреть свои планы нас заставили высокие аэропортовые сборы и недостаточное подтверждение того, что данный аэропорт хочет и способен содействовать нашему потенциальному росту. Важно понимать, что сборы во Львове почти такие же, как в «Борисполе», а рынок здесь,, несомненно, меньше», - сказала Наталия Казмер, Член совета директоров «Визз Эйр Украина»
Натомість директор Львівського аеропорту Олександр Загрева вважає, що ця авіакомпанія скасували рейси Київ-Львів та Львів-Лондон, тому що з’явилися інші, вигідніші напрямки. “Аеропортові збори затверджує Мінтранс, а не ми. І все ж наші збори – одні з найнижчих в Україні. Щодо зниження пасажиропотоку, то це теж перебільшення. Порівняно з минулим роком, попит знизився лише на 6%. А це небагато. На літній період очікуємо зростання кількості пасажирів, – каже Олександр Загрева. – Шкода, що “Візз Ейр Україна” зняла рейс Львів-Київ – він був досить популярним серед львів’ян, люди звикли до розкладу. Та у компанії порахували, що літати до Анталії вигідніше. Низькобюджетні авіакомпанії взагалі часто змінюють напрямки – літають туди, де вигідніше. Але є авіакомпанії, які здійснюють рейси зі Львова вже багато років. Більше того, зараз відкривають нові напрямки. Скажімо, нещодавно з’явилися нові рейси на Варшаву, Мюнхен. На літо заплановано багато чартерів”.
Полностью согласенAlexander писав:Аеропорт/Візз Ейр
Натомість директор Львівського аеропорту Олександр Загрева вважає, що ця авіакомпанія скасували рейси Київ-Львів та Львів-Лондон, тому що з’явилися інші, вигідніші напрямки.

Хотя могли пару рейсов в неделю оставить. В пятницу/субботу и воскресенье/понедельник это уж точно!!!
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Дійсності Віз закриває реєстрацію за 40 хвилин до вильоту, з цим разом закравається пункт контролю на авіаційну безпеку( при цьому на всіх рейсах інших компаній реєстрація закривається за 10-15 хвилин!!!)Всі авіакомпанії крім візів мають "тумбочки" для реєстрації, а Віз реєструє на бумажках. з травня місяця зменшилась допустима норма провозу багажу у Віза з 20 до 15 кілограм, а вартість доплати становить 15 євро за кілограм!!!!!!!! Я працюю в пункті контролю на авіаційну безпеку, часто буваю на рейсі Віза до Дортунда, і сам обурююсь - люди забронювали квиток у квітні - транні де ще діяли старі норми, і люди жахаються від такої доплати, піднімають скандали на реєстрації!!!!!
так, але для старих бронювань діє норма 20 кг! якщо представники кажуть що 15-то це мухльож.! Потрібно писати скаргу і ставити на місце. І чому пункт контролю закривається разом з реєстрацією? Це вимога Віззів?senator писав:Дійсності Віз закриває реєстрацію за 40 хвилин до вильоту, з цим разом закравається пункт контролю на авіаційну безпеку( при цьому на всіх рейсах інших компаній реєстрація закривається за 10-15 хвилин!!!)Всі авіакомпанії крім візів мають "тумбочки" для реєстрації, а Віз реєструє на бумажках. з травня місяця зменшилась допустима норма провозу багажу у Віза з 20 до 15 кілограм, а вартість доплати становить 15 євро за кілограм!!!!!!!! Я працюю в пункті контролю на авіаційну безпеку, часто буваю на рейсі Віза до Дортунда, і сам обурююсь - люди забронювали квиток у квітні - транні де ще діяли старі норми, і люди жахаються від такої доплати, піднімають скандали на реєстрації!!!!!
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
В основному ми закриваємся пізніше(незнаю як друга зміна)приблизно за 30-25 хвилин(деколи добігаючі зареєстровані пасажири прибігають), потім виводимо пасажирів, загрузка багажу, відправка. Вони можуть спокійно закривати чек-ін за 25 хв., але вони кажуть так написано в інструкції Візів
Re: Реєстрація у Львові на Wizz Air... або львів аеропорт фо
Лечу зі Львова в суботу в Тревізо. Хотіла пройти онлайн реєстрацію і звичайно ж що наш аеропорт такої складної послуги не надає...Прочитала у Візів шо якщо аеропорт не має технічних можливостей реєстрації онлайн то в аеропорту вона безкоштовна _ то правда?Можу просто приїхати за години півтора до відльоту так щоб точно пустили і зареєструватись??
а ше з тими вимогами до багажу не можу розібратись. Може хтось скаже мені якщо в мене є ручна поклажа що відповідає вимогам і одна валіза(яка теж відповідає вимогам), і яку я і зареєструвала при бронюванні то реєструю я тільки ту валізу і нічого не доплачую за першу одиницю реєстрованого багажу? чи ручна теж потребує реєстрації і тоді в мене типу дві сумки? Я ніколи ручної не реєструвала, але хто його зна, з нашим персоналом
Спасибі наперед
а ше з тими вимогами до багажу не можу розібратись. Може хтось скаже мені якщо в мене є ручна поклажа що відповідає вимогам і одна валіза(яка теж відповідає вимогам), і яку я і зареєструвала при бронюванні то реєструю я тільки ту валізу і нічого не доплачую за першу одиницю реєстрованого багажу? чи ручна теж потребує реєстрації і тоді в мене типу дві сумки? Я ніколи ручної не реєструвала, але хто його зна, з нашим персоналом
Спасибі наперед
Зарегистрированный (checked luggage) - это тот, который везется в багажном отделении самолета.
Ручной багаж (ручная кладь, carry-on, hand luggage) - вы берете его на борт самолета (в салон).
У Wizz Air Ukraine вы можете взять в салон самолета 1 предмет габаритами 55х40х20 см и весом до 10 кг. В дополнение к этому Вы можете бесплатно сдать в багаж 1 предмет зарегистрированного багажа весом до 32 кг. Т.е ваша норма бесплатного провоза = 42 кг = 10 в салон и 32 в багажный отсек.
Ручной багаж (ручная кладь, carry-on, hand luggage) - вы берете его на борт самолета (в салон).
У Wizz Air Ukraine вы можете взять в салон самолета 1 предмет габаритами 55х40х20 см и весом до 10 кг. В дополнение к этому Вы можете бесплатно сдать в багаж 1 предмет зарегистрированного багажа весом до 32 кг. Т.е ваша норма бесплатного провоза = 42 кг = 10 в салон и 32 в багажный отсек.
Спасибо большое
Скажіть будь ласка а реєстрацію вони хоч безкоштовно роблять??ddd писав:сьогодні літак зі львова летів в київ. зареєструвалось чоловік 50. я зареструвався один з перших і получив талон на посадку, в середину заходити не став бо в тій душогубці (зал очікування) перебувати цілу годину немав наміру. оскільки людей не було то думаю зайду пізніше, вийшов на двір став біля вікна напроти стола де вручну дівчата реєструють а потім на калькуляторі рахують скіки сіло а скіки не зявилось... ну от бачу ще 40 хв до відльоту думаю треба помалу заходити, але докурю ще 3 хв і так квиток вже маю... тут бачу та шо на калькуляторі дорахувала і встає мені махає шоп я заходив тоже і йде ну і я за нею, так вона зашла мені метрів 10 до дверей а вони перед моїм носом закривають двері на ключ і уйобують всі... до відльоту було 37 хв.!!! я стукав десь хвилину вийшла тьотя та шо сумки перевіряє і каже ШАНОВНИЙ РЕЄСТРАЦІЯ ВЖЕ ЗАКІНЧИЛАСЬ!!! я кажу нема проблем я вже зареєстрований давно вот посадочний талон... вона поняла шо загналась і каже НУ ШО ЯКШО ВЖЕ ВСІ ПІШЛИ!!! кажу - та мені нікого не треба, провіряйте сумки і я захожу тим більше вот та мені махнула шоп я заходив... тут вискакує зза кута та шо на реєстрації була.. ХТО ТОБІ СКАЗАВ ШО Я СКАЗАЛА ШОП ТИ ЗАХОДИВ, СТАВ СОБІ І ВЗАГАЛІ НЕЯСНО ЧИ ТИ ЛЕТИШ!!! кажу ну і добре шо мені до тебе я зареєстрований і неєбе... нагло прохожу в двері та п**да скоро провірила сумку, зайшов... сидять люди, чекають... виявляється наш літак навіть ще не приземлився!!! сів... за 10 хв приземлився, до нас підігнали автобус, потім приземлився літак з Відня то автобус забрали шоп тих шо з відня висадити, потім той автобус поїхав висаджувати тих шо з нашого літака прилетіли, потім за нами врешті... кароче сидів я там тупо 40 хв.
ТАКШО ШАНОВНІ ХТО ЛЕТИТЬ ЗІ ЛЬВОВА ВЗЯВ ПОСАДОНИЙ ТАЛОН ТО НЕ РИЗИКУЙТЕ ВИПИТИ КАВУ ПІТИ ПОРУЧ БО МОЖЕТЕ НЕПОПАСТИ НА ЛІТАК ггг
Рєєстрація на рейси, на яких немає технічної можливості реєструватися через інтернет — безкоштовна.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей