Київ-Каїр-Київ...варіанти?
Київ-Каїр-Київ...варіанти?
Хто що знає? які є дешеві варіанти?
квиточок треба на липень. чим порадите летіти, коли купувати - може плануються якісь акції-знижки?
квиточок треба на липень. чим порадите летіти, коли купувати - може плануються якісь акції-знижки?
Re: Київ-Каїр-Київ...варіанти?
туркіши 600 баксів біля туди-назад. але розклад в них.... 
аерофлот 15188.00 RUB

аерофлот 15188.00 RUB
неее, то занадто 
точно є дешевші варіанти в альіталія.
діліться таємними акційними місцями-паролями
і що краще - шукати онлайн самостійно чи через, наприклад, офіс кийавіа чи шось таке?

і що краще - шукати онлайн самостійно чи через, наприклад, офіс кийавіа чи шось таке?
а аліталія 700+Ksyu писав:неее, то занадто

а коли Аеросвіт припинив рейси в Каїр прямі

припинили десь в кінці квітня і до вересня
буває, деякі турфірми продають дуже вигідно. наприклад - Ліктур. там навіть зараз на сайті ціна 448уе.
але якщо десь є краща ціна, то лохом якось бути не хочеться

буває, деякі турфірми продають дуже вигідно. наприклад - Ліктур. там навіть зараз на сайті ціна 448уе.
але якщо десь є краща ціна, то лохом якось бути не хочеться

-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
KBP-CAI на 6 липня - 438 USD Аерофлотом. З FRA, WAW, LON, KRK ціни приблизно однакові - в діапазоні 380-450 USD. З Москви прямим на MS 366 USD .
Через Домодедово скомбінувавши Розу та Egyptair вийде в сумі 350 Є. А загалом місяць липень має 31 день, без дат можна бавитися довго і нудно. Пора вже нам банер ставити - для питань про ціни квитків вказувати точні дати або діапазон +-3 дні. 

TuiFly з Кельну 200-250 євро на липень. До Кельну Джерманвінгс або Віззейр
соррі, дорогенькі, шо не вказала дати
орієнтовно маю там бути 16 липня (а може і на тиждень пізніше) на днів десять. тобто мене цікавить друга половина місяця...
але дуже вдячна, що допомагаєте

орієнтовно маю там бути 16 липня (а може і на тиждень пізніше) на днів десять. тобто мене цікавить друга половина місяця...
але дуже вдячна, що допомагаєте

варианта дешевле 19 000 рублей в Alitalia думаю не найдёте.
После этого Аэролот и Чешские авиалинии.
Кроме даты туда - нужно знать обратную дату или хотя-бы количество дней перебывания...
Кроме даты туда - нужно знать обратную дату или хотя-бы количество дней перебывания...
взагалі-то, якраз в попредньому повідомленні я й писала, що їду на 10 днів 

сорри, не заметил.
но всё равно лучший выбор в Алиталии или если есть желание можете обратиться в агенства - хуже всё равно не будет)))), а упорство - вознаграждается. во всяком случае - лучший вариант найдёте)))
на сайті Аерофлоту - 15 тисNAU писав:варианта дешевле 19 000 рублей в Alitalia думаю не найдёте.
отож і шукаю))) з вашою допомогою і порадами)))
то в мене такий трохи мандраж самостійно й онлайн замовляти
то в мене такий трохи мандраж самостійно й онлайн замовляти

мда, 15188 RUB
ну что ж, тоже неплохой вариант.
ну что ж, тоже неплохой вариант.
Якщо ви екстремал, то вам підійде дуже дешева пропозиція чартером до Шарму або Хургади, а там 5 годинок автобусом, всього десь 260$
Дякую. декілька років назад такий варінт вже спробувала. нічого екстремального. дуже класні автобуси шарм-каїр 
але зараз мені зручніше через туркіш. адекватні ціни, а найголовніше дуже гарний сервіс, коротка стиковка та гарний стамбульский аеропорт.
якщо комусь цікавий цей маршрут - тільки туркіш, аль італія та аерофлот і поруч не стояли.

але зараз мені зручніше через туркіш. адекватні ціни, а найголовніше дуже гарний сервіс, коротка стиковка та гарний стамбульский аеропорт.
якщо комусь цікавий цей маршрут - тільки туркіш, аль італія та аерофлот і поруч не стояли.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей