Всяке різне
Re: Всяке різне
"Как в кино" та "удрали" - якщо й були сумніви, то це підказка.
Зараз "Добродії" зроблять пожертви в церковну касу.
і вийде новина про те як пяні поліцейські хотіли рейдернути фермерське господарство та клуб любителів малої авіації

оказывается и дворники для крыльев существуют...
Не знаю, может вы каждый день работаете с наркокурьерами или полицией. Но остальным было не понятно без контекста, что происходит и как это воспринимать.
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
Совсем не про авиацию,
Про отдых в Буковеле,
Про отдых в Буковеле,
- katso
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Ну и зачем тут этот треш про киевских фиф пожелавших устроить скандал из-за омлета. Полиция, скорая, аж телевидение приехало а по факту вот причина скандала
Каждый год туда езжу (в Буковель в смысле) - всё там прекрасно, если ты конечно не едешь с установкой "мне все должны""Бл*дь, я ей вслед кричу: "Овца тупая". Ну потому что она меня вывела на эмоции", - сказала девушка.
Сегодня годовщина знаменитой посадки на Гудзон
Сохраненный на ФР24 трек

Сохраненный на ФР24 трек
Первый полёт прототипа General Dynamics F-16 Fighting Falcon произошёл раньше, чем планировалось. Во время скоростного рулёжного испытания, когда самолёт поднял нос, выяснилось, что у него большие проблемы со стабильностью. Пилот не смог опустить его обратно на три точки и решил, что лучше взлететь, а потом уже думать, как его сажать.
Яке тонке розуміння преміуму. У нас в транспорті такого нема ні в авіа, ні в залізниці, ні в автобусних.
Дякую за відео, гарно знято і представлено.
Я особисто не переконаний, що в цієї компанії буде успішне майбутнє на цьому маршруті.
Адже, ціна на проїзд автобусом в такому компонуванні на маршруті Нью-Йорк-Вашингтон фактично дорівнює вартості квитка у бізнес клас залізницею Amtrac.
При цьому залізницею час подорожі становить від 2 год 50 хв до 3 год 30 хв, а автобусом 4 годин 15 хвилин.
Я особисто не переконаний, що в цієї компанії буде успішне майбутнє на цьому маршруті.
Адже, ціна на проїзд автобусом в такому компонуванні на маршруті Нью-Йорк-Вашингтон фактично дорівнює вартості квитка у бізнес клас залізницею Amtrac.
При цьому залізницею час подорожі становить від 2 год 50 хв до 3 год 30 хв, а автобусом 4 годин 15 хвилин.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Нажаль тема Донецького аеропорту закрита. Але я хочу нагадати що сьогодні День пам'яті захисників Донецького аеропорту - день вшанування пам'яті захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року проти російських окупантів.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Джакарта через надмірне викачування ґрунтових воді поступово просідає, тому уряд Індонезії вже не перший рік задумується над переїздом.JAKARTA (Xinhua): Indonesian President Joko Widodo has chosen Nusantara, or archipelago in English, as the name of the new national capital to be built on the country's Kalimantan island, a senior government official said Monday (Jan 17).
Що це значить для авіації, для 5* Гаруди, я хз.
Потому что все хотят по 9 евро.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість