WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Вони є, дивіться не у fare finder, а на головній.
Там (у fare finder) з`являться згодом
Там (у fare finder) з`являться згодом
3-7 апреля теперь Стокгольм.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Програму "Битва экстрасенсов" не здесь снимают.Anatolii60 писав: ↑20 грудня 2021, 12:30 Цікаво, оце що змінили, до квітня вже не будуть змінювати? Чи зміни ще цілком ймовірні?
Глянул свой Стокгольм на март - пока вроде на месте. Изменение времени вылета меня б вполне устроило, но боюсь, что если что-то изменят, то это будут даты, а это мне уже не катит. Ну и как-то виззы чересчур часто расписание кроят, по сути ж сами отпугивают людей брать что-то заранее.
по 100-150-200 евро продают всеравно перед вылетом.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
В качестве глюка или исключения - IEV-WAW RT. Рейс туда без изменений. Обратный рейс перенесли с 07:25 на 10:35 (3 часа 10 минут), но есть кнопки чтобы запросить возврат
Другие рейсы с переносом более 3 часов - за свой счет
Другие рейсы с переносом более 3 часов - за свой счет
Літо-осінь також під зміни, перевіряйте
Никого они не отпугивают. Как будто впервые они провели распродажу и сразу порезали направления. Но любителей поехать абы-куда лишь бы за 2 евро хватает. Вот только за последнюю неделю:
Globetrotter писав: ↑14 грудня 2021, 11:38 Виявляється, що навіть якщо по 2 євро квитки продавати, все одно знайдуться незадоволені![]()
Напоминает автостопщиков, которые соревнуются, кто больше километров накатает. Вот Виззэир и пользуется - такие желающие дают им беспроцентное финансирвоание (на срок до полугода, а то и больше), а потом и вовсе не используют билеты.
Ну у меня куплены где-то за 60 евро

Значит находят богачей, в том числе и тех, кто берет билет "на завтра".
Или как Скай, пополняют оборотные средства при помощи распродаж. Но не уверен, что солидные лоукосты таким страдают.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Так а сколько по итогу трансатлантика обходится? С учетом, что сейчас ЛХ из Киева предлагает за $400 с гарантированной стыковкой и без геморроя с требованиями транзитной страны.SergeyL писав: ↑20 грудня 2021, 14:32 Ну у меня куплены где-то за 60 евроС подвязкой под трансатлантику. Понятное дело, что если мои рейсы сместят, то я отменю и полечу с пересадкой классиками. В итоге, я все-равно улечу, а визз не получит моих 60 евро. А следующий раз я на них рассчитывать не стану, и знакомых отговорю, останутся только покупатели по 2 евро (в т.ч. и я, как истинный бекпекер
). Я ж не говорю, что отмен/переносов не должно быть, они даже у классиков случаются, но не на половине ж рейсов. Осенью летал виззами четырежды, и только один сегмент по итогу не кроили. Сейчас опять понеслось. Нехорошо.
На момент покупки у SAS из Швеции, из Киева таких цен не было. И ЛОТа дешевого не было. Минимально были турки по 500 евро
- Globetrotter
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Я думаю, що люди, які критикують Візз за часті скасування і перенесення рейсів, просто ніколи в житті не керували досить великими організаціями і не мають поняття, що це таке майже два роки утримувати на плаву в постійно кризових умовах таку структуру як велика авіакомпанія. Ви собі уявіть як можна щось планувати і організувувати, коли ледь не щомісяця змінюються правила в'їзду до багатьох країн, що має колосальний вплив на попит з боку клієнтів авіакомпанії. Дивно, що такі елементарні речі не всім зрозумілі. Думаю, Візз, звісно, переймається вашим роздратуванням з приводу зміни розкладу, але іншого виходу просто не має. І так буде ще довго, судячи зі всього. Треба просто звикнути, що такі зараз умови подорожей, подобається це нам чи ні.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Но ведь Раян в такой же ситуации, а их расписание сильно стабильнее. Так что думаю тут дело в подходе: Визз изначально ставит более рискованное расписание, и пытается более активно приспосабливаться к любым изменениям.Globetrotter писав: ↑20 грудня 2021, 15:18 Я думаю, що люди, які критикують Візз за часті скасування і перенесення рейсів, просто ніколи в житті не керували досить великими організаціями і не мають поняття, що це таке майже два роки утримувати на плаву в постійно кризових умовах таку структуру як велика авіакомпанія. Ви собі уявіть як можна щось планувати і організувувати, коли ледь не щомісяця змінюються правила в'їзду до багатьох країн, що має колосальний вплив на попит з боку клієнтів авіакомпанії. Дивно, що такі елементарні речі не всім зрозумілі. Думаю, Візз, звісно, переймається вашим роздратуванням з приводу зміни розкладу, але іншого виходу просто не має. І так буде ще довго, судячи зі всього. Треба просто звикнути, що такі зараз умови подорожей, подобається це нам чи ні.
Да-да, кращий спосіб виграти суперечку - класифікувати опонента...Globetrotter писав: ↑20 грудня 2021, 15:18 Я думаю, що люди, які критикують Візз за часті скасування і перенесення рейсів, просто ніколи в житті не керували досить великими організаціями і не мають поняття, що це таке майже два роки утримувати на плаву в постійно кризових умовах таку структуру як велика авіакомпанія.
Менеджменту Раяна непогано вдається все планувати і організовувати. І, помітьте, вони не кинулись анансувати напрямки відразу після підписання відкритого неба, хоча прекрасно знали, що воно готується, а перед цим ОЛірі говорив, що у них амбітні плани щодо нього і українського ринку.Globetrotter писав: ↑20 грудня 2021, 15:18 Ви собі уявіть як можна щось планувати і організувувати, коли ледь не щомісяця змінюються правила в'їзду до багатьох країн, що має колосальний вплив на попит з боку клієнтів авіакомпанії.
Ага, точно, часу звикнути, тим паче, було достатньо. Візз років 5 займається такими продажами: розпродаж-зміни розкладу-анонс-зміни розкладу-розпродаж-...Globetrotter писав: ↑20 грудня 2021, 15:18 Треба просто звикнути, що такі зараз умови подорожей, подобається це нам чи ні.
Вам пишуть саме такі люди. Не тому що заздрять вашій здатності купити квитки за 2 євро, а тому що звикли до такої політики віззейру за останні років 5 і по-дружньому закликають вас не вестись на цей розвод

Как выше уже отметили, есть Wizz, а есть Rayan.Globetrotter писав: ↑20 грудня 2021, 15:18 Я думаю, що люди, які критикують Візз за часті скасування і перенесення рейсів, просто ніколи в житті не керували досить великими організаціями і не мають поняття, що це таке майже два роки утримувати на плаву в постійно кризових умовах таку структуру як велика авіакомпанія. Ви собі уявіть як можна щось планувати і організувувати, коли ледь не щомісяця змінюються правила в'їзду до багатьох країн, що має колосальний вплив на попит з боку клієнтів авіакомпанії. Дивно, що такі елементарні речі не всім зрозумілі. Думаю, Візз, звісно, переймається вашим роздратуванням з приводу зміни розкладу, але іншого виходу просто не має. І так буде ще довго, судячи зі всього. Треба просто звикнути, що такі зараз умови подорожей, подобається це нам чи ні.
Также есть МАУ с довольно стабильным расписанием, и есть SkyUp, занимающийся пополнение оборотных средств за счет пассажиров.
Wizz в этом году перекроил расписание по 75% билетов, купленных у них. Относительно спокойно можно покупать за месяц до вылета.
ИМХО, нужно изначально взвешено подходить к формированию расписания.
Ну, варто ще згадати, що донедавна Візз давав змогу повернути кошти чи змінити маршрут навіть при зміні в 5 хвилин, не пам'ятаю, щоб у Раянів чи класиків таке було.
Востаннє редагувалось 20 грудня 2021, 16:19 користувачем grzegorz, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей