Яким непорозумінням ви вважаєте інактивовану вакцину?

Яким непорозумінням ви вважаєте інактивовану вакцину?
а в Европу как?для поездки вакцинировались коронаваком. Потому что 14 дней между дозами, и еще через 14 можно было лететь в Тай ))
Це ви так себе хочете переконати? Прогнозувати щось в теперішніх умовах, та ще й на 99 відсотків - якась дивна позиція.
Ні, не хочу. Я вже давно переконаний. Часто використовувати інактивований вірус - не найкраща ідея, як мінімум. До того ж закупівля, наприклад в Індії, була не "надто прозорою". Такі фокуси провертати регулярно не дадуть.
Как это относится к инактивированной вакцине?в Індії, була не "надто прозорою".
У Китаї править Компартія Китаю, єдина партія. Для мене така держава не може бути в принципі демократичною, прозорою. Не маю підстав довіряти їхнім результатам досліджень. Вони могли сміливо назвати ефективність не 65 відсотків, а 95 відсотків. Хто перевірить? Хоча в Бразилії результат близько 50 відсотків. Чому я повинен взагалі це розглядати? І ще потім думати чи влаштує це якусь державу ЄС? Так, тут є політика. Так, я прихильник НАТО, США, Великобританії, ЄС. І я хочу, щоб Україна встала в рівень з цими... все ж таки християнами. Так, готуюсь до Різдва у грудні...
Попередня думка британських науковців про вакцини цього типу. Не йдеться конкретно про коронавірусну вакцину, загалом. Це - не вердикт, поки немає стверджень. Ніхто не заперечує ефективність таких вакцин, але занадто часте їх використання може привести до протидії організму людини. Це лише може статись, дослідження поки не проводились, або проводились, але не оприлюднені.
Не зміг підібрати цензурного вислову для цієї маячні.
што? Цель введения вакцины получить противодействие организма к этому антигену безопасным контролируемым способом - введением коктейля из остатков вируса. Почему противодействие организма это плохо то??)))
Liubko писав: ↑08 грудня 2021, 13:23 COVID-19: Antibodies from Pfizer vaccine may be up to 40 times less effective against Omicron, first lab tests suggest.
https://news.sky.com/story/covid-19-fir ... t-12489417
But the most promising finding is the fact that people who had been infected with COVID-19 previously, as well as being vaccinated, had much improved protection against Omicron.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей