Вот, прямо перед Вашим сообщением.

Их и сейчас нет. Если этот сорокалетний не входит в группу риска по другим своим заболеваниям и патологиям
Судя по той же таблице, что вы сбросили, вакцинация детей помогла не нагружать интенсивную терапию на 500 мест, как с невакцинированными (хотя, догадываюсь, вакцинированных достаточно небольшое количество, соответственно выборка плохо сравнимая)
И правильно делают. Раз уж приняли законы по ограничениям для населения, то и сами должны соблюдать такие же ограничения. Тем более, там большинство куда ближе к группе риска по возрасту.
Ти розумієш, що ти зараз звучиш як пів-вареничок:
Так, никто и не отрицает, но мне ближе мнение, что на вопрос вакцинации детей, молодых взрослых и т.д. надо смотреть шире. Например:
Это не то - это другое (с)mischko писав: ↑19 листопада 2021, 12:00Ти розумієш, що ти зараз звучиш як пів-вареничок:
"У депутата зарплата 30.000, а у медсестри - 6.000. Нехай поживуть на наші гроші, тоді і закони прийматимуть правільні!"
"Депутата квартіру дають, а учителька должна сама собі квартіру знімати, на які гроші, я вас спрашую???"
"Депутат безплатно в купе їде, а нам скоро уже і електрічки повідміняють"
Популярна передача нідерландського громадського телебачення EenVandaag провела опитування серед учасників своєї панелі глядачів. Ось що відомо про невакцинованих:
Гаразд, інший приклад - депутатська недоторканість.
Якщо ви це все свідомо кажете, то ви в якісь іншій реальності існуєте. Вакцина призначення для того, щоб мінімізувати вплив вірусу. Мова навіть не має йти про якісь важкі випадки, вже не кажучи про смерть. І знову повертаємося до молоді і дітей. Якщо всі вакцини настільки до дупи, вибачте, то немає жодного сенсу колоти їх взагалі і тим більше молоді.
А у якій реальності живете Ви, якщо для Вас значно менша імовірність потрапити в реанімацію і померти серед вакцинованих не є мінімізацією впливу вірусу? Я не знаю що там у Вас до дупи, але якщо вакцина дає більш-менш високий шанс не захворіти, то ним варто скористатися.Liubko писав: ↑19 листопада 2021, 12:24 Вакцина призначення для того, щоб мінімізувати вплив вірусу. Мова навіть не має йти про якісь важкі випадки, вже не кажучи про смерть. І знову повертаємося до молоді і дітей. Якщо всі вакцини настільки до дупи, вибачте, то немає жодного сенсу колоти їх взагалі і тим більше молоді.
При этом очень забавно, что когда я рассказывал про успехи Тайваня в плане РЕАЛЬНОГО спасения почти каждой жизни и более менее разумными методами, наши форумные спасатели как-то не очень реагировали на это. А США с почти миллионом умерших безусловно пример. Так то
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей