Допоможіть купити квиток на сайті Ryanair
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Допоможіть купити квиток на сайті Ryanair
Name of Card or Account holder ................. Що тут писати?
Card or Account number ........................... Номер картки так?
Expiry date (це знаю)
CVV Number (це знаю).
p.s до адміна, що у вас фото перестали завантажуватись на форум:(
Card or Account number ........................... Номер картки так?
Expiry date (це знаю)
CVV Number (це знаю).
p.s до адміна, що у вас фото перестали завантажуватись на форум:(
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: Допоможіть купити квиток на сайті Ryanair
одним словом в мене викликає помилку при оплаті. не знаю чому, тому гадаю що я не так щось вводу в першій строці....
На сайті віза електрон є, хтось з вас оплачував нею? проблем не було?
Не всі візи-електрон там приймаються. Якщо карта укр. банку - можуть бути проблеми, причому безсистемні.
Name of Card or Account holder ................. Що тут писати? Ім"я власника картки, те що на картці
Card or Account number ........................... Номер картки так? Номер карткового рахунку.
В них там система збоїть часто. Спробуйте кілька разів, і перевіряйте стан картки одразу.
Якщо збоїть - мусите взяти щось інше "не електрон". Успіхів.
Name of Card or Account holder ................. Що тут писати? Ім"я власника картки, те що на картці
Card or Account number ........................... Номер картки так? Номер карткового рахунку.
В них там система збоїть часто. Спробуйте кілька разів, і перевіряйте стан картки одразу.
Якщо збоїть - мусите взяти щось інше "не електрон". Успіхів.
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Все не катить. пробував картки з 3 різних банків. віз електрон до классік. і не виходить...
Квиток коштує 4 злотих через всю Європу, а я купить не можу....

Квиток коштує 4 злотих через всю Європу, а я купить не можу....

dubno писав:Все не катить. пробував картки з 3 різних банків. віз електрон до классік. і не виходить...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Квиток коштує 4 злотих через всю Європу, а я купить не можу....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Таке з ними буває якщо використовуєш щось вiдмiнне вд Internet Explorer.
задзвоніть до банку, що обслуговує картку - спитайтеся в них, чи не встановлено обмеження на здійснення операцій карткою в інтернеті? також спитайтеся, чи були "звернення" до вашої картки з такої-то контори. якщо звернень не було, зщначить - вина контори.dubno писав:одним словом в мене викликає помилку при оплаті. не знаю чому, тому гадаю що я не так щось вводу в першій строці....
перепрошує звісно за дурне питання: чи достатньо коштів на картці?
чи відповідає валюта картки тій валюті, в якій виставляється рахунок, оскільки не всі процесінги конвертують валюту?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Нарешті купив квиток! розібрався. Але як скажу, то напевно сміятись будете.
Одним словом так:
Картка платіжна імя та призвище на ній має бути таке ж саме як і назва у квитку. У квитку я писав як у паспорті закордонному, а на картці імя трішки інше. Тому не спрацьовувало.
Поміняв імя на таке як на картці, все купилось.
тобто так:
Andriy i Andrii Одне і теж саме, але ж імя то впринципі різні.
Тепер переживаю чи пустять мене на літак, якщо квиток має 2 помилки в імя та призвище. Звучить то одинаково, а пишеться то по різному!!!
Одним словом так:
Картка платіжна імя та призвище на ній має бути таке ж саме як і назва у квитку. У квитку я писав як у паспорті закордонному, а на картці імя трішки інше. Тому не спрацьовувало.
Поміняв імя на таке як на картці, все купилось.
тобто так:
Andriy i Andrii Одне і теж саме, але ж імя то впринципі різні.
Тепер переживаю чи пустять мене на літак, якщо квиток має 2 помилки в імя та призвище. Звучить то одинаково, а пишеться то по різному!!!
На сколько мне известно, то допускается максимум 3 ошибки в оформленном билете...
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Чи можливо повернути хоч частину коштів за квиток у раянів? А то з візою не встигаю і шкода грошей...

Если нет измерений рейсов со стороны райана, то нет. Но учитывая стоимость их билетов, можно сильно не расстраиватьсяdubno писав:Чи можливо повернути хоч частину коштів за квиток у раянів? А то з візою не встигаю і шкода грошей...

- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Через відсутність наклейки в паспорті не вдалось полетіти вчасно.
ось мій талон мав виглядати так:
ось мій талон мав виглядати так:
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Люди, хто може чітко (!) розповісти що можна брати у ручний багаж у раянів? (там ніби 8 кіло)
Бо на сайті не можу знайти про ручний багаж.
Маю бажання політати ними в середині країни, але за багаж платити не хочу.
10 кіло. щоб влазило в рамку. 1 місце... брати що хочете крі забороненого стандартними умовамиdubno писав:Люди, хто може чітко (!) розповісти що можна брати у ручний багаж у раянів? (там ніби 8 кіло)
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Якось я запитував на форумі, чи буде проблема у раянів, якщо імя та призвіще має 2 помилки.
Звітуюсь, що НІ.
Призвіще з квитком і паспорт ніхто не звіряв. Тобто у паспорті могло бути моє імя, на квитку наприклад якась марія гонсалес, ніхто б того не помітив. (але хочу зазначити, що рейс був внутрішній).
Для прикладу у аеропорту Реус мій паспорт ніхто взагалі не вікрив (на паспорт котролі у офісі раянів за одну секунду шлопнули штамп не перевіряючи нічого) і також на гейті, на гейті взагалі прикол, літак запізнився на годину, то працівники раянів взагалі сказали, візьміть самі собі повідривайте посадочний)))))
Всі то зробили, а при виході на літак самі відали іншу частину роздруківки. Одним словом можна було летіти під імям Усама Бен Ладен і ніхто б того не помітив.
Звітуюсь, що НІ.
Призвіще з квитком і паспорт ніхто не звіряв. Тобто у паспорті могло бути моє імя, на квитку наприклад якась марія гонсалес, ніхто б того не помітив. (але хочу зазначити, що рейс був внутрішній).
Для прикладу у аеропорту Реус мій паспорт ніхто взагалі не вікрив (на паспорт котролі у офісі раянів за одну секунду шлопнули штамп не перевіряючи нічого) і також на гейті, на гейті взагалі прикол, літак запізнився на годину, то працівники раянів взагалі сказали, візьміть самі собі повідривайте посадочний)))))
Всі то зробили, а при виході на літак самі відали іншу частину роздруківки. Одним словом можна було летіти під імям Усама Бен Ладен і ніхто б того не помітив.

гг цікаво... навіть на внутр. рейсах птрбно відмічатися і стаити штмп?? я не роузмію цього приколу(((
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
ага. я також спочатку не знав. ішов на чек-ін, з посадковим, на всяк випадок (бо перший раз юзав раянів) мені кажуть ідіть у офіс раянів і отримайте штамп. я, окі і пішов отримав. чому так не наю....
- de-bugger
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Если кому интересна возможность купить билет Ryanair и избежать service fee 5 денег (евро или фунтов) то я вот ползьую карту, которая распознается их booking system как MasterCard Prepaid. При разумном пользовании она может быть (почти или даже совсем) бесплатной. И самое приятное - с недавних пор она официально доступна жителям Украины и России.
Residents of Russia and the Ukraine are now able to sign up for a NETELLER eWallet.
Если кто-то хочет при этом "распилить" со мной премию от Neteller за приведенного клиента,то пишите мне в личные сообщения свой имэйл. Я могу выслать приглашение.
Residents of Russia and the Ukraine are now able to sign up for a NETELLER eWallet.
Если кто-то хочет при этом "распилить" со мной премию от Neteller за приведенного клиента,то пишите мне в личные сообщения свой имэйл. Я могу выслать приглашение.

Тема вже трохи застаріла але можливо комусь інформація пригодиться. Ось детальна інструкція по покупці квитка на сайті Ryanair.
http://crazy-traveller.ru/2011/05/05/in ... n_ryanair/
http://crazy-traveller.ru/2011/05/05/in ... n_ryanair/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей