вот, все равно не согласен. во-первых, такое понятие как виза, тобишь законное право на въезд я считаю ненужным. и не только у нас, а вообще, везде. все равно итак куча формальностей проходится еще до получения визыkhai писав: А из-за плохого рынка особо никто и не хочет развивать рынок авиационных перевозок и правительство тут нипричём.
в тому то і діло, що ранішнім їхати не вийде - в 9 годин ранку треба бути в указаному місці. а якщо поїду вечірнім, то буду ночувати на вокзалі. тому, тільки на ранішній рейс світа і бігом-бігом до центру Львова. так як бюджет моєї поїздки (іменно білету) аеропорт "урізав" до 800 грн - прийдеться свої докалдувати....а шо дєлать....Hoaxer писав:є такий потяг. всього двічі на день курсує експрес Київ-Львів. Їде 6 годин, в нього всього 3 зупинки здається. Один рано вранці виїжджає, другий о 17 з чимось. Вся решта поїздів - це ті "щвидкі" чи "фірмові" які заїжджають в кожне село...E-145 писав: Летом 2010 мне поездка из киев-пасса на львом заняла 15 часов 44 минуты - лично засекал. не знаю, что это за переезды такие по 6 часов......вот в январе 2012 посмотрим, что будет, так как намечается рабочая поездка.
я цим експресом раніше 6 годин часу заощаджував щоб до Чопа доїхати. Потяг Київ-Ужгород виїжджає з Києва о 12 дня, в Чопі десь у 6й ранку. Так от я купвав квиток на експрес до Львова на 17 годину, і в 23:50 сідав у Львові на той Київ-Ужгород)))
у грудні 2009 квиток на експрес коштував 95 грн здається...
в общем, ребята....оффтоп получился конкретній, тема Виззовская, а обсуждаем поезда.
Olek, тему нам не придумаешь новую? Например "Горячее обсуждение привилегий авиа и ж/д маршрутов. Скандалы, интриги, расследования"