говорили что только для вылета от Визыel ucranio писав: ↑23 березня 2021, 18:24До цього часу прекрасно працювала для прильотів з країн червоного списку.
но от мастера когда угодно
говорили что только для вылета от Визыel ucranio писав: ↑23 березня 2021, 18:24До цього часу прекрасно працювала для прильотів з країн червоного списку.
подскажите, и работало автоматическое снятие самоизоляции с Дии?el ucranio писав: ↑23 березня 2021, 18:24 До цього часу прекрасно працювала для прильотів з країн червоного списку.
ну вот там формулировка все-таки вот такая:
т.е. для возвращения вроде как тоже.*** Організація тестування на COVID-19 лише за умови виїзду за кордон. Для цього під час подання заявки на тест потрібно вказати дату вильоту та повернення, країну, в яку подорожуєте або з якої повертаєтесь/повернулись, та номер рейсу.
Враховуючи світогляд нинішньої влади, згоду представників Visa/MC - його прийняття цілком реальне.
чому зникне, якщо його встановлять законодавчо?
а от тут можливі ваіранти
Тому що законодавчо хочуть закріпити ставку інтерчейнджу, а не кешбеку https://money.liga.net/novini/news/chto ... jnye-karty
нет. согласовали вариант законопроекта именно с кешбеком 1% сегодня. хз какое к этому имеет отношение ваша ссылка. Хотят именно кешбек закрепить законодательноdenya24 писав: ↑23 березня 2021, 20:00
Тому що законодавчо хочуть закріпити ставку інтерчейнджу, а не кешбеку https://money.liga.net/novini/news/chto ... jnye-karty
Так.ant0xa писав: ↑23 березня 2021, 18:46подскажите, и работало автоматическое снятие самоизоляции с Дии?el ucranio писав: ↑23 березня 2021, 18:24 До цього часу прекрасно працювала для прильотів з країн червоного списку.
А навіщо взагалі робити цей тест?el ucranio писав: ↑23 березня 2021, 21:12 Так.
Приліт Візейром з Варшави в Жуляни об 11 ранку, тест в лабораторії Діла близько 12-12:30, результат на пошті вночі близько 4 ранку, через пару годин повідомлення від Дії про завершення ізоляції. Враховуючи, що дають 24 години на те, щоб доїхати додому (місця ізоляції), то можна було і не починати її![]()
уточнил у консьержа - в случае Борисполя можно сдать прямо в аэропорту.
Ну таке. У мене немає бажання підтримувати медичну мафію, тому у п'ятницю, коли я чергове повернусь в Україну з абсолютно зеленої країни, скористаюсь перевіреним алгоритмом:
не пинайте сильно, но я не в курсе, как работает "додаток Дия" и сопуствующие ему процедуры.
Підписувати нічого не треба. ЖПС є. Якщо вимкнути нотифікації, то максимум можна отримати дзвінок від дільничого з ймовірністю 0.01%. Враховуючи те, що з новими правилами кількість осіб, що підпадають під дію "Дії" значно збільшується, ймовірність комунікації з представниками МВС зменшується ще більше.ant0xa писав: ↑23 березня 2021, 21:55 не пинайте сильно, но я не в курсе, как работает "додаток Дия" и сопуствующие ему процедуры.
есть ли какая-то физическая подпись при переходе границы под какими-то правилами?
если нет, и есть только Дия, то если там заблокирован доступ к ЖПС - то как определяется адрес самоизоляции и следование ему?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість