Ваші рейси скасовані? Чи вони виконуються, але ви не можете потрапити до Ефіопії як турист?grzegorz писав: ↑31 серпня 2020, 10:14 Дзвонив тільки що в кол центр на рахунок моїх квитків до Ефіопії, які вже раз були скасовані та переброньовані на жовтень.
Ваучер не можуть оформити, проте можуть або перенести рейс на потім з доплатою за різницю тарифів або просто повернути всю суму оплачену за квитки протягом 3х місяців.
Люфтганза (LH)
Re: Люфтганза (LH)
Я вирішив спробувати оформити ваучер по перенесеному з травня на жовтень квитку NCE-FRA-KBP. Автоматом прислало лист, що неможливо оформити, так як квиток вже був перенесений, і потрібно зв'язатись з підтримкою.
Мне Люфтганза вернула полностью стоимость за перебронированный с майских на август Нью-Йорк. Причем вернула достаточно быстро, за 2-3 недели
Не скасований, потрапити можу, але тест + карантин скількись там днів, що не влаштовує мене.Bagach писав: ↑31 серпня 2020, 10:16Ваші рейси скасовані? Чи вони виконуються, але ви не можете потрапити до Ефіопії як турист?grzegorz писав: ↑31 серпня 2020, 10:14 Дзвонив тільки що в кол центр на рахунок моїх квитків до Ефіопії, які вже раз були скасовані та переброньовані на жовтень.
Ваучер не можуть оформити, проте можуть або перенести рейс на потім з доплатою за різницю тарифів або просто повернути всю суму оплачену за квитки протягом 3х місяців.
То есть, клиент просто может по своей инициативе отменить билет, и ему вернут деньги? У меня, если что, невозвратная бронь.
Я сам здивований, що оператор сказав, що ваучер дати не можуть, а гроші можуть. На сайті нічого такого не знайшов.
Якщо до середини вересня мій рейс не скасують - протестую.
Якщо до середини вересня мій рейс не скасують - протестую.
Краще беріть зараз, поки дають.
Спеціально двічі уточнив в оператора, чи можна буде потім рефанднути - впевнено сказав так.
Розмову і так з тим оператором закінчив, тому тут треба було або прямо тоді просити рефанд, або надіятись, що люфти не передумають
Розмову і так з тим оператором закінчив, тому тут треба було або прямо тоді просити рефанд, або надіятись, що люфти не передумають
ну так один оператор может сказать так, другой совсем по другому, сколько раз уже такое было, второй просто говорит, что первый был не компетентен в этих вопросах и потом гоняй по кругу...
на сайте Люфтганзы написано что ваучеры сейчас оформляют только с вылетом из ЕС/великобритании. 

To Labiann
Ну так, у випадку відмови потім буду ще раз дзвонити, щоб на іншого попасти і так по колу.
To makor
Ага, теж це бачив. Але мені сказали, що ваучер не можуть дати, бо тариф його квитка 1 дол.
Ну так, у випадку відмови потім буду ще раз дзвонити, щоб на іншого попасти і так по колу.
To makor
Ага, теж це бачив. Але мені сказали, що ваучер не можуть дати, бо тариф його квитка 1 дол.
Знатоки по возврату средств, подскажите пожалуйста!
Есть билеты KBP-FRA-LIS и LIS-FRA-KBP. Вылет с Борисполя и Лисабонна перенесли на 15 мин.
МОгу я требовать возврат или если меньше 2 часов смена вылета, то только перебронировать ?
Есть билеты KBP-FRA-LIS и LIS-FRA-KBP. Вылет с Борисполя и Лисабонна перенесли на 15 мин.
МОгу я требовать возврат или если меньше 2 часов смена вылета, то только перебронировать ?
-
- A380
- Контактна інформація:
ЕСли изменение на 15 минут, и оно не делает пересадку очень короткой, то они не обязаньі менять билет или отдавать деньги.
-
- A380
- Контактна інформація:
Если вьі разговор с оператором не записали, то такое обещание ничего не стоит. Нужно бьіло попросить сослаться на конкретньій пункт t&c
Не знаю, может у них какие то спец правила сейчас, но насколько я понимаю, если есть опции возврата и изменения (напр из за отменьі рейса) и пассажир вьібирает изменение билета, то потом refund или новьіе изменения вносятся на общих основаниях
А загалом, якщо логічно подумати. Авіакомпанії (традиційні) часто повертають усі збори крім тарифу у разі невикористаного квитка (сам так мау повертав). В мене в люфтів тариф 1 дол, усе інше збори, тому ніби не дивно, що вони запропонували фул рефанд.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Топливный сбор часто не возвращают, а он может быть очень большим.
Начали выполнять рейсы FRA-KBP-FRA с ночевкой. Еще и в графике ежедневные. Таки есть поток?
Поток есть и никуда не денется. 35 млн страна все-таки. А альтернатив по перелетам сейчас не так много.
Я рассказывал же вчера как покупал билеты в Мадрид вчера испанцам на Ryanair завтрашний за 456 евро на двоих и зарегистрировал их 105 и 106-м. Вот и делайте выводы. На сегодняшний день, кстати, зарегистрирован 141 пассажир
Я рассказывал же вчера как покупал билеты в Мадрид вчера испанцам на Ryanair завтрашний за 456 евро на двоих и зарегистрировал их 105 и 106-м. Вот и делайте выводы. На сегодняшний день, кстати, зарегистрирован 141 пассажир
-
- A380
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей