На момент подачі заявки у мене має бути там Сінгапур, Малайзія, Гонконг, Бразилія, Аргентина. Це окрім Шенгену і Туреччини.
Візи та все про них...
Re: Візи та все про них...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це чудовий набір, мало би вистачити
- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
Не раджу зараз подавати заяву на візу до Канади:
https://www.canada.ca/en/immigration-re ... s-visitorsVisitors
Until further notice, you might not be able to travel to Canada, even if you have a valid visitor visa or electronic travel authorization (eTA).
До того ж, міністерство Імміграції та Громадянства повідомляло про те, що можливість обробляти заяви наразі скорочено. В пріоритеті в них стоять заяви на повернення до країни громадян та постійних мешканців, потім вже іноземні працівники з пріоритетних галузей та студенти.
- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
У візовій заяві та супутніх документах має бути переконливе підтвердження туристичної мети подорожі, а також наявності фін. ресурсів, щоби цю подорож здійснити та вагомих причин повернутися додому. З точки зору візового офіцера поїздка до Канади має бути "адекватною" бюджету заявника. Раджу перед поданням документів зробити деякий ресьорч щодо цін на товари та послуги.
"Обкатаний" паспорт, буде. Кошти на рахунку будуть. Вся фішка - в невисокій офіційній зарплаті. А як доказати, що я турист, і не збираюсь продавати хот-доги чи мити туалети в Канаді? Ну, зовнішність у мене явно не гастарбайтерська... Якщо це для них важливо.v_volf писав: ↑13 липня 2020, 12:07У візовій заяві та супутніх документах має бути переконливе підтвердження туристичної мети подорожі, а також наявності фін. ресурсів, щоби цю подорож здійснити та вагомих причин повернутися додому. З точки зору візового офіцера поїздка до Канади має бути "адекватною" бюджету заявника. Раджу перед поданням документів зробити деякий ресьорч щодо цін на товари та послуги.
Это мой субъективный взгляд.
Крепкий физически, выглядящий старше своего возраста. Немного неряшливый. Внешность такого матерого дядьки.
Слышал, что в посольствах и на границе на раз таких раскусывают. Так как сразу видно, что такие персонажи едут явно не Ниагару и небоскребы Торонто с CN-тауэра смотреть.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
У нас по ходу вже безвіз із Колумбією
тут в сусідній гілці вилізло питання, коли нам світить безвіз із Колумбією (підписали ще у вересні, очікувалася ратифікація з їх боку).
Пішов я на сайт:
https://www.cancilleria.gov.co/en/proce ... quirements
Забиваю туди наш тризубий паспорт і гоп:
Пішов я на сайт:
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Re: У нас по ходу вже безвіз із Колумбією
зашел на сайт посольства Украины в Перу (Колумбии за совместительством) и написано что с апреля действуетmischko писав: ↑13 липня 2020, 15:06 тут в сусідній гілці вилізло питання, коли нам світить безвіз із Колумбією (підписали ще у вересні, очікувалася ратифікація з їх боку).
Пішов я на сайт:
colombia.png
24 вересня 2019 року відбулася зустріч Міністра закордонних справ України В.В.Пристайка з Міністром закордонних справ Колумбії К.Хольмес-Трухільйо на сесії ГА ООН у Нью-Йорку, у ході якої було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Колумбія про взаємне скасування візових вимог для пред’явників звичайних паспортів та інших проїзних документів. Угода набула чинності з 17 квітня 2020 року.
https://peru.mfa.gov.ua/ukrayina-kolumb ... olumbiyeyu
я пытался пройти паспортный контроль в марте, так что тогда ещё не действовала
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Re: У нас по ходу вже безвіз із Колумбією
В новинах ніде не було (або може просто здув оцей shit storm корони), але я якраз недавно заходив на цей сайт і там цього не було. Писало, що треба робити візу.
У вікіпедії теж не проапдейтили, а там англомовна версія візових вимог майже завжди актуальна.
А що пише тіматік?
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Тиматик не в курсе. Пишет, что виза нужна в Колумбию для украинцев. Без исключений.
В Тіматік можна написати для корекції інфи. Кому не ліньки.
Не злоупотребляйте цитированием.
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, что сейчас нужно для оформления визы в Японию?
Хто з наших написав до Вікі?
Там Колумбія вже офіційно безвізова
Там Колумбія вже офіційно безвізова
- v_volf
- A380
- Контактна інформація:
Рух коштів за 3-6 міс. В консульстві розуміють, що деякі люди тимчасово розміщують кошти.
Можна докласти листа з поясненням ситуації з джерелом доходу. Навіть у самій Канаді є робітники, які отримують мінімальну офіційну з/п, а усе інше - кешем. Найяскравіший приклад - офіціанти. Щоправда, зараз це менше вже через тотальний перехід на безготівкову форму розрахунків.
Надати листа з розписаним планом подорожі. Показати, що поїздка до Канади має сенс у Вашому туристичному житті. Наприклад, це частина маршруту Америкою(ами), або є якась давня мрія щось побачити/зробити саме у Канаді. Має бути щось таке, що би було варте немалих, у порівнянні з Європою, витратах на поїздку.
Тут без проблем. Можна буде надати виписку по декільком кредитним карткам?
Ну, я не зовсім типовий турист. І, як тут хтось давно писав, можу порвати шаблон візовим офіцерам. Не зрозуміло чому вважається, що long-haul trip треба робити не менше, ніж на 2 тижні. А мені ось кортить поїхати в Торонто, подивитись на хмарочоси і побродити по вулицям на 3 дні.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість