Ryanair (FR)
Re: Ryanair (FR)
Теж скасували FRA - BDS на 25 червня
подав на повернення коштів:
Once approved your refund request will be processed within 20 working days to the original form of payment and should show in your account within the next 5-7 working days. A confirmation email will be sent to the address provided in your booking.
Once approved your refund request will be processed within 20 working days to the original form of payment and should show in your account within the next 5-7 working days. A confirmation email will be sent to the address provided in your booking.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
У меня бронь на 24 июня висит активной и предлагает зарегистрироваться, хотя рейс на сайте не продается (как и остальные июньские). Они отменяют по какому-то графику, чтобы не перегружать обработку этих отмен?
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Письмо об отмене приходит ровно за 14 дней до вылета.
Я сегодня утром получил письмо об отмене рейса KBP-HHN на 31 мая, хотя продажа билетов была прекращена раньше, рейс пропал из системы тоже раньше.
Даже если быть более точным - в 15-й день до вылета (рейс - вечером).
Не обов'язково. Мої червневі рейси вже відмінили і прислали листи. При цьому першим прийшов лист для рейсів на більш пізні дати.avalon1979 писав: ↑17 травня 2020, 18:55 Письмо об отмене приходит ровно за 14 дней до вылета.
Я сегодня утром получил письмо об отмене рейса KBP-HHN на 31 мая, хотя продажа билетов была прекращена раньше, рейс пропал из системы тоже раньше.
Даже если быть более точным - в 15-й день до вылета (рейс - вечером).
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Підкажіть, будь ласка. У мене квитки на 5 чоловік Ryanair на 03 липня Барселона-Фуертевентура і назад 14 липня Vueling. Я так розумію, що квитки пропали? Адже, швидше за все, внутрішні рейси (всередині Іспаніі чи, навіть, Шенгену) виконуватимуться, а те, що власники квитків украінці і в Іспанію в принципі потрапити не можуть іх не хвилюватимуть?
Чи можна ще на щось сподіватись?
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Піший перехід кордону в Шегині днем раніше, далі летите з Польщі до Барселони на Вашу дату, назад так само. Потрібно деталізовувати? Це все при умові скасування поляками обсервації...yurayat писав: ↑17 травня 2020, 19:55 Підкажіть, будь ласка. У мене квитки на 5 чоловік Ryanair на 03 липня Барселона-Фуертевентура і назад 14 липня Vueling. Я так розумію, що квитки пропали? Адже, швидше за все, внутрішні рейси (всередині Іспаніі чи, навіть, Шенгену) виконуватимуться, а те, що власники квитків украінці і в Іспанію в принципі потрапити не можуть іх не хвилюватимуть?
Можна сподіватись на зміни в розкладіyurayat писав: ↑17 травня 2020, 19:55 Підкажіть, будь ласка. У мене квитки на 5 чоловік Ryanair на 03 липня Барселона-Фуертевентура і назад 14 липня Vueling. Я так розумію, що квитки пропали? Адже, швидше за все, внутрішні рейси (всередині Іспаніі чи, навіть, Шенгену) виконуватимуться, а те, що власники квитків украінці і в Іспанію в принципі потрапити не можуть іх не хвилюватимуть?

-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Тобто якщо рейс не відмінять, але іспанці не відкриють кордони для нас, на отримання ваучера можна не сподіватись?
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
МАУ
Львів-Киів-Барселона, назад Барселона-Львів.

-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
МАУ через trip.ua, Ryanair і Vueling на іх сайтах
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Сконцентруйтесь над тим, щоб вчасно дістатись до Барселони, наприклад з Катовіце. Там зараз дивовижно дешеві квитки, але, можливо доведеться дві ночі пповести в готелях. Рейси з Катовіц відбуваються увечері, не знаю як Ви там стиковуватиме у Барселоні. Та й до Катовіц Ви від ранку не встигнете...
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Треба буде щось думати. Ще й готель замовлений на Фуертевентурі. Боюсь щоби не попасти на кругленьку суму. Ситуація змінюється ледь не щодня. Намагаюсь абстрагуватись, адже впливу на неі немаю, але чим ближче час, тим тривожніше.
Прийшов мені сьогодні лист про скасування рейсу. Ваучери знову не пропонували. Спробував знову подати на повернення коштів по зазначеному в листі посиланні, але error. Може тому, що перед тим подавав на компенсацію через кабінет?dtm писав: ↑16 травня 2020, 17:13 Теж скасували FRA - BDS на 25 червня
Пришли вчера все отмены по такому маршруту на конец июня:
Киев-Варшава-Малага. Малага-Вроцлав-Киев.
По всем заполнились возвраты по ссылкам без проблем. Все 4 отмены приняли, 20 дней +5-7 дней, как обычно.
Киев-Варшава-Малага. Малага-Вроцлав-Киев.
По всем заполнились возвраты по ссылкам без проблем. Все 4 отмены приняли, 20 дней +5-7 дней, как обычно.
А як ви дізналися, що заявки прийняті? Приходило якесь підтвердження на пошту?
Я имел в виду стандартное сообщение:
Це якщо подавати заявку з особистого кабінету. Я також таке повідомлення отримав. Але на наступний день прийшов лист з пропозицією повернення коштів. Перейшовши за посиланням, з'являється інша форма і після її заповнення - error.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей