LOT - POLISH AIRLINES (LO)
Re: LOT - POLISH AIRLINES (LO)
Ну OK в дешевых тарифах просто сделала выбор платный )) Хотя если добавить пассажира из другой брони, то на след рейс рандом выдаст рядом места )
Поки всі все ріжуть, у ЛОТа покращення в харчуванні в економі на рейсах по Європі (в моєму випадку Варшава-Мюнхен і навпаки). На додачу до вафельки і води/кави/чаю тепер ще дають булку з пудингом і яблучний/апельсиновий сік:
На рейсі Львів-Варшава все по старому - він вважається регіональним.Re: LOT - POLISH AIRLINES (LO)
З 30 березня 2020 ЛОТ почне літати з Варшави до чеського міста Острава (населення міста 289 000), відстань між містами ~377 км.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А чого про доплату від муніципалітету не пишеш?
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
І слоти в Варшаві знайшли!
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
В кінці жовтня мав рейс Львів - Лондон з ЛОТом з пересадкою у Варшаві і ранішній рейс Львів - Варшава скасували з технічних причин десь за 4 години до відльоту (повідомили дзвінком вночі).
Взамін пропонували рейс через 24год, а після моїх претензій сказали, що можуть посадати на післяобідній, що було б запізненням в Лондон на більше ніж 10 годин. Від цих пропозицій відмовився.
Так як в мене була самостійна пересадка в Лондоні далі в США то полетів туркішами OW в кінцевий пункт призначення (бо в Лондон на потрібний час ніяк не встигав) купивши його самостійно за 5 год до відльоту і достатньо дешево.
Оскільки в аеропорту коли я чекінився нікого з ЛОТу не було і дуже довго чекав на лінії з кол центр, то заповнив клейм на AirHelp і за місяць ЛОТ погодились на відшкодування.
Flight Compensation $434.48
Service Fee $154.07
Тепер шкодую ще не висилав їм клейм самостійно без посередника, хоча з AirHelp все дуже зручно було, а самим процесом відшкодування дуже задоволений.
В підсумку наслідки скасованого рейсу посеред маршруту з самостійною пересадкою не такі страшні
Взамін пропонували рейс через 24год, а після моїх претензій сказали, що можуть посадати на післяобідній, що було б запізненням в Лондон на більше ніж 10 годин. Від цих пропозицій відмовився.
Так як в мене була самостійна пересадка в Лондоні далі в США то полетів туркішами OW в кінцевий пункт призначення (бо в Лондон на потрібний час ніяк не встигав) купивши його самостійно за 5 год до відльоту і достатньо дешево.
Оскільки в аеропорту коли я чекінився нікого з ЛОТу не було і дуже довго чекав на лінії з кол центр, то заповнив клейм на AirHelp і за місяць ЛОТ погодились на відшкодування.
Service Fee $154.07
Тепер шкодую ще не висилав їм клейм самостійно без посередника, хоча з AirHelp все дуже зручно було, а самим процесом відшкодування дуже задоволений.
В підсумку наслідки скасованого рейсу посеред маршруту з самостійною пересадкою не такі страшні

- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Это сумма с учетом возврата стоимость билета Львов-Варшава? И с этого возврата AirHelp тоже взял свою комиссию?tarick писав: ↑04 грудня 2019, 02:10 В кінці жовтня мав рейс Львів - Лондон з ЛОТом з пересадкою у Варшаві і ранішній рейс Львів - Варшава скасували з технічних причин десь за 4 години до відльоту (повідомили дзвінком вночі).
Service Fee $154.07
В підсумку наслідки скасованого рейсу посеред маршруту з самостійною пересадкою не такі страшні![]()
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Точно, ще забув додати. Спочатку ЛОТ повернув гроші за невиконаний сегмент Львів-Варшава через onetwotrip на якому я купляв квитки.
А ці $434.48 вони виплатили (окремо від повернутих грошей за квитки) після клейму на AirHelp. Тобто AirHelp у поверненні грошей за невикористані квитки участі не брав, тільки у компенсації за незручності.
А ці $434.48 вони виплатили (окремо від повернутих грошей за квитки) після клейму на AirHelp. Тобто AirHelp у поверненні грошей за невикористані квитки участі не брав, тільки у компенсації за незручності.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Тогда что входит в компенсацию от AirHelp? 590 долл это больше, чем 400 евро.tarick писав: ↑04 грудня 2019, 03:50 Точно, ще забув додати. Спочатку ЛОТ повернув гроші за невиконаний сегмент Львів-Варшава через onetwotrip на якому я купляв квитки.
Service Fee $154.07 - комісія Airhelp, наскільки я розуміюSentry писав: ↑04 грудня 2019, 04:01Тогда что входит в компенсацию от AirHelp? 590 долл это больше, чем 400 евро.tarick писав: ↑04 грудня 2019, 03:50 Точно, ще забув додати. Спочатку ЛОТ повернув гроші за невиконаний сегмент Львів-Варшава через onetwotrip на якому я купляв квитки.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
154 це комісія від 434 суми. Тобто я отримав 280.
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
Возможно было,
New LOT destinations from Budapest!
Buy ticket now and in April 2020 fly directly from capital of Hungary to Stuttgart, Prague, Sofia and Belgrade, in June to Dubrovnik and Varna!
Flights to Sofia and Belgrade will be operated once a day, 7 days a week, while to Prague and Stuttgart flights will be operated twice a day (except weekends). Flights to Dubrovnik and Varna will be operated once a week (only seasonal from June to September). All these flights will be made by Embraer 195.
https://www.miles-and-more.com/pl/en/pr ... d=26381260
Buy ticket now and in April 2020 fly directly from capital of Hungary to Stuttgart, Prague, Sofia and Belgrade, in June to Dubrovnik and Varna!
Flights to Sofia and Belgrade will be operated once a day, 7 days a week, while to Prague and Stuttgart flights will be operated twice a day (except weekends). Flights to Dubrovnik and Varna will be operated once a week (only seasonal from June to September). All these flights will be made by Embraer 195.
не знаю, как сейчас, но какое-то время назад единственным перевозчиком на маршруте Будапешт-Белград была Белавиа.North_West писав: ↑06 грудня 2019, 09:24 Возможно было,
Новый маршрут в Америку. С 2 июня в Вашингтон 3 раза в неделю
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Гарна новина, чекаю ще на Баку. Зараз тільки LH та TK з варіантів GYD-IAD
За це ще треба буде поборотись. Минулого року один серйозний гравець українського авіаринку був в тривалих і змістовних переговорах з ними щодо інвестицій тут. Але у ЛОТа ще Будапешт, Загреб недоєні. То відповідь поляків була десь така:
https://www.youtube.com/watch?v=0mpoJh7eWjk
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Чи літав вже хтось LOT'ом в LCY з короткою стиковкою в Варшаві вранці? 35 хв на пересадку за розкладом - о 6:40 приземлення рейсу з IEV, о 7:15 виліт рейсу на LCY.
Цікавить в основному успішність перевантаження багажу. З тим, щоб самому встигнути, думаю, проблем не буде за умови, що рейс з Жулян не затримається з вильотом.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
У Варшаві ще контроль на безпеку проходити, а стаф там нікуди не спішить
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей