Візи та все про них...
Re: Візи та все про них...
Підпадає
Транзит дійсно дивний. Спочатку я хотів з Сингапура в Гонконг, і вже з Гонконга назад в Європу. Але там простести. Тепер складаю плани щодо Сингапура. Інші азійські безвізові країни зовсім не цікаві.
Все думаю, куди б це махнути безвізовий лонгхол. Ріо, Буенос-Айрес - ніби цікаво, але начитався багато інформації про безпеку. Сантьяго, Сан-Паулу - нецікаві міста. В Азії нічого, крім Гонконга і Сингапура не цікавить. Але Гонконг зараз відпадає через протести. Сингапур - треба придумати цікаве транзитне місто, і щоб не було "дивного транзиту".
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
що у Вашому випадку буде "до третьої країни" ?
Німеччина ?
подивіться Малайзію, якщо не бажаєте зараз в Гонконг
"При транзитному проїзді через Сінгапур до третьої країни або поверненні з третьої країни через Сінгапур громадяни України можуть в’їхати та до 96 годин перебувати на території Сінгапуру без візи. При перетині кордону необхідно представити авіаквитки та візи до третьої країни, які засвідчують маршрут та дату від’їзду з Сінгапуру, а також підтвердити наявність коштів, достатніх для перебування в Сінгапурі упродовж чотирьох днів. Остаточне рішення про надання дозволу на перетин кордону Сінгапуру приймає співробітник прикордонної служби, який перевіряє особу."
https://singapore.mfa.gov.ua/ua/consula ... +singapore
PS
схоже офіційне джерело тут
https://www.globalsingapore.sg/visa-to- ... e-transit/
"They are in transit to or from a third country, i.e. the country where they are departing to is different to the country where they have arrived from."
але я чомусь не думаю що ваш варіант підходить для транзиту, надто уже проти географії
Німеччина ?
подивіться Малайзію, якщо не бажаєте зараз в Гонконг
"При транзитному проїзді через Сінгапур до третьої країни або поверненні з третьої країни через Сінгапур громадяни України можуть в’їхати та до 96 годин перебувати на території Сінгапуру без візи. При перетині кордону необхідно представити авіаквитки та візи до третьої країни, які засвідчують маршрут та дату від’їзду з Сінгапуру, а також підтвердити наявність коштів, достатніх для перебування в Сінгапурі упродовж чотирьох днів. Остаточне рішення про надання дозволу на перетин кордону Сінгапуру приймає співробітник прикордонної служби, який перевіряє особу."
https://singapore.mfa.gov.ua/ua/consula ... +singapore
PS
схоже офіційне джерело тут
https://www.globalsingapore.sg/visa-to- ... e-transit/
"They are in transit to or from a third country, i.e. the country where they are departing to is different to the country where they have arrived from."
але я чомусь не думаю що ваш варіант підходить для транзиту, надто уже проти географії
Можливо і розгляну Малайзію як варіант замість Гонконга.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Намібію не розглдали?Bagach писав: ↑27 листопада 2019, 20:58 Все думаю, куди б це махнути безвізовий лонгхол. Ріо, Буенос-Айрес - ніби цікаво, але начитався багато інформації про безпеку. Сантьяго, Сан-Паулу - нецікаві міста. В Азії нічого, крім Гонконга і Сингапура не цікавить. Але Гонконг зараз відпадає через протести. Сингапур - треба придумати цікаве транзитне місто, і щоб не було "дивного транзиту".
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Також я би радив Гватемалу, я від неї в захваті, туди можна через Панаму знайти квитки, не лише через США
Намібія, Гамбія, Замбія... Щось навіть не хочеться дивитись, що то за країни.mischko писав: ↑27 листопада 2019, 21:35Намібію не розглдали?Bagach писав: ↑27 листопада 2019, 20:58 Все думаю, куди б це махнути безвізовий лонгхол. Ріо, Буенос-Айрес - ніби цікаво, але начитався багато інформації про безпеку. Сантьяго, Сан-Паулу - нецікаві міста. В Азії нічого, крім Гонконга і Сингапура не цікавить. Але Гонконг зараз відпадає через протести. Сингапур - треба придумати цікаве транзитне місто, і щоб не було "дивного транзиту".
Подивився список безвізових країн для нас, і не розумію, чому так керівництво держави хвалиться нашим паспортом. Крім країн Шенгену, Гонконга та Сингапура, решту безвізових країн можна охарактеризувати одним фото. (Мусульманські країни не розглядаю. Чомусь не тягне туди, як і в Намібію).

А що там?
А Галя балувана)Bagach писав: ↑27 листопада 2019, 21:45 Подивився список безвізових країн для нас, і не розумію, чому так керівництво держави хвалиться нашим паспортом. Крім країн Шенгену, Гонконга та Сингапура, решту безвізових країн можна охарактеризувати одним фото. (Мусульманські країни не розглядаю. Чомусь не тягне туди, як і в Намібію).
Правило єдине: країна прильоту має відрізнятися від країни вильоту. Але перевіряють вони це за посадковими талонами, тому умовний рейс Париж - Дубай - Сінгапур - Дубай - Франкфурт не буде транзитом.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей