Тогда даже я, ярый ненавистник Раянов, слетаю ими в Берлин

Тобто? Це ж чисто Раянівський аеропорт. Вони звідти літають у Львів (уже випробував) і оце незабаром почнуть літати звідти в Київ.Rel писав: ↑11 вересня 2019, 18:44 Интересный аэропорт. Не то виз, не то раян. Короче, лоукостовый )
Пока они решили летать зиму, я у Виззов уже купил на следующее лето Харьков-Краков-Рим за 25 евро.
Рискованно однако брать аж на следующее лето, еще и с самостоятельной стыковкой
Это работает, т.к. ЛХ груп даже по дешевым тарифам позволяет open jaw, что скорее исключение, чем правило. Чаще по дешевым тарифам у классиков можно купить или только round trip, или open jaw в пределах страны вылета или региона прилета. Что очень сильно сужает возможности использовать такие билеты для перелета в одну сторону.dtm писав: ↑15 вересня 2019, 13:41 варіант третій LH мультистоп Ліон Київ, Київ Франкфурт через кілька місяців, рейси в середині тижня ціна за три сегменти 107 є, залишилось визначити коли мені треба Франкфурт, поклажа велика ризики стиковки відсутні. Такі варіанти не завжди є, але всім раджу користуватись мультистопами класиків для пошуку доступних варіантів.
Дякую за термін, я не здогадувався що такі квитки мають окрему назву.Sentry писав: ↑15 вересня 2019, 14:17Это работает, т.к. ЛХ груп даже по дешевым тарифам позволяет open jaw, что скорее исключение, чем правило. Чаще по дешевым тарифам у классиков можно купить или только round trip, или open jaw в пределах страны вылета или региона прилета. Что очень сильно сужает возможности использовать такие билеты для перелета в одну сторону.dtm писав: ↑15 вересня 2019, 13:41 варіант третій LH мультистоп Ліон Київ, Київ Франкфурт через кілька місяців, рейси в середині тижня ціна за три сегменти 107 є, залишилось визначити коли мені треба Франкфурт, поклажа велика ризики стиковки відсутні. Такі варіанти не завжди є, але всім раджу користуватись мультистопами класиків для пошуку доступних варіантів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей