Ну так то не виправдання цинічної окупації Західної України.
Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
- katso
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
Государству Украина не повезло с населением?

Неплохо бы вначале определится кто для кого существует - государство для того чтоб обеспечивать потребности народа - или народ для того чтоб обеспечивать потребности государства? Если государство для народа - будьте добры услышать мнение народа. А мнение народа такое что тот кандидат в Президенты который усиленно вел нацию в "идеологически правильном" направлении Армия-Мова-Вера - набрал сколько там процентов на парламентских, вроде 8?

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ну не визнавати інфантильність українського суспільства - це я не знаю яким сліпим треба бути.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Проверим. А вдруг? Ты же готов ради Родины оставить своих детей полусиротами?
Ніхто з тих хто воює на сході або загинув там не поїхав туди щоб його діти ставали сиротами. І завдяки тому що вони там ви тут маєте можливість писати свої незрілі думки. Ходити на вибори з вибором і голосувати, жити без комендантських годин. І якщо ви замість бути вдячним цим людям. Обговороюєте напівсиирітство їх дітей з презирством, вас важко назвати людиною.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Дорослі люди, а рівень дискусії як у школярів з харківського форуму. Це не інфантильність, ні, жодного разу не вона.UR-SAN писав:
Слив засчитан
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Это ваше мнение, вы хотите войны? Вы даже не представляете что это для всех.dtm писав: ↑19 серпня 2019, 21:54Ніхто з тих хто воює на сході або загинув там не поїхав туди щоб його діти ставали сиротами. І завдяки тому що вони там ви тут маєте можливість писати свої незрілі думки. Ходити на вибори з вибором і голосувати, жити без комендантських годин. І якщо ви замість бути вдячним цим людям. Обговороюєте напівсиирітство їх дітей з презирством, вас важко назвати людиною.
Я объясню, можете меня пинать: оба моих ребенка зависят от постоянного медикаментозного лечения. Война для нас смерти подобна. Я патриот Украины, но прежде всего патриот своей семьи. Вы это должны понять, если вы отец
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Выпейте корвалолу. Ваш взгляд сверху на всех, кто не еще не выехал, давно понятен
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
У кожного своя липецька фабрика
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Я зараз на Азорах, тому борюся з шоком від коментів смачнющим місцевим ананасом. Мій погляд не залежить від місця проживання опонента, лише від аргументованості. У вас вона рівня школяра, з цим треба щось робити
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Посоветуйте....
Так как насчет с Азор на Донбасс?
Вы очень круты! Мы мечтаем об ананасе! Куда нам до вас? Вы просто пример для нас. Мы на коленях, о Мишко!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей