Коли нема квитків, а летіти треба
Коли нема квитків, а летіти треба
Яким чином можливо купити квиток на повністю випроданий рейс, щоб мати кращий шанс у випадку no show?
Є якісь агентські уловки?
Є якісь агентські уловки?
Re: Коли нема квитків, а летіти треба
А купити білети на рейс з пересадкою, або в місто поруч не варіант?
ps
Правильно писати українською "на рейс, що розпродався", на жаль, українська мова має обмеження в лінгвістичних конструкціях.
ps
Правильно писати українською "на рейс, що розпродався", на жаль, українська мова має обмеження в лінгвістичних конструкціях.
В даному випадку питання щодо МАУ, внутрішній переліт до Києва, але для когось іншого може бути інший маршрут.
-
- A380
- Контактна інформація:
Не згоден, у пана Lwiev ужито правильно.
Обмеження є в активних дієприкметниках, але це не той випадок.

- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Можно пробовать смотреть билеты у агентов из других регионов. Иногда там может отличаться доступность. У меня была ситуация, когда через агента из США смог купить билет у КЛМ на рейсы по Европе, где все европейские агенты показывали только значительно более дорогие классы бронирования.
Когда-то слышал про возможность агентом добавлять пассажира в вейтлист на случай открытия продажи, но не уверен, что такое все еще существует. Думаю лучший вариант будет связаться с МАУ или Кийавиа и спросить у них.
можно купить флекс на другую дату и просить поменять дату на нужную, может поставят в стендбай?))
Ви праві, такий пасивний дієприкметник справді є в словнику української мови СУМ в 11 томах http://sum.in.ua/s/vyprodanyj, але цей же словник трактує дієслово "випродати" як "продаж частинами"
http://sum.in.ua/s/vyproduvaty
В значенні "все продано" вживають дієприкметник "розпроданий"
Порівнюю з російською мовою.
у сучасній українській мові, як і в давньоруській, активні дієприкметники маловживані.
Наприкад, при перекладі активні дієприкметники, які мають у російській мові суфікси -ющ-, -ущ-, -ащ-, -ящ- (теперішній час) та -вш- (минулий час),
українською мовою передаються як підрядні речення:
"сложившаяся вокруг ситуация
ситуація, що склалася навколо"
"проживающие в этом доме
ті, хто мешкає в цьому будинку"
"подъехавший автомобиль
автомобіль, який під’їхав"
А в рос. нема кличного відмінку.
Але я б не називав це обмеженнями.
Так, не бага, а фіча.
Але я б не називав це обмеженнями.
Так, не бага, а фіча.
- fatboy777
- Airbus A319
- Контактна інформація:
И зачем я зашёл на этот урок украинского языка? 
Діа мовознавці,
а посутньо є ідеї?

а посутньо є ідеї?

- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
А мотор сич тоже все билеты продала? Или время не подходит?
Були потрібні два квитки OW LWO HRK на понеділок. Вони вже куплені по одному як 4 окремі сегменти (все разом обійшлось майже в тисячу доларів). Цікаво, що з'являлися місця по одному і виловлювались вони в режимі виловлювання дефцитних залізничних квитків. Дуже дивно, бо (на мій зовнішній погляд) не виглядало, що просовувалися якісь списки очікування.
Я шукав LWO KBP, бо KBP HRK вже був. А варіанти з пересадками зі Львова на Харків дуже незручні за часом.
Тим не менше, я досі не розумію, як мені вдалося купити квитки. І далі не розумію, що робити в таких ситуаціях на майбутнє.
Тим не менше, я досі не розумію, як мені вдалося купити квитки. І далі не розумію, що робити в таких ситуаціях на майбутнє.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість