А ТАП типа по украинской квоте?

Омелян не открывал официально пафосно - это имелось в виду и теперь говорит что нету сообщения с Португалией.
До него - имелось в виду его высказывания о 0% лоукостов до него и менее 10 работающих аэропортов.
А ТАП типа по украинской квоте?
TAP не літає в Україну
Чому ви думаєте що там так все зле? Суто по першому LWO inbound рейсі?Franek писав: ↑18 березня 2019, 11:34 Думаю, Копенгаген ще розкатають. Просто зайшли в трошки низький сезон та ще й на такий специфічний напрямок. Копенгагена зі Львова ніби не було ніколи та й народ не дуже чекав на нього, на відміну від Італії чи Польщі. Цікавіше, яка там загрузка в Хан. Бо чогось мені здається, шо там всьо дуже сумно.
Чесно говоря, не совсем понимаю логику названия Копенгагена "специфическим". Он самый что ни есть нормальный - туризм + офисы ИТ фирм (разве не на это всегда уповают львовяне?). Да, немного не бюджетно, но Рим тоже вроде как не Вроцлав по ценах.Franek писав: ↑18 березня 2019, 11:34 Думаю, Копенгаген ще розкатають. Просто зайшли в трошки низький сезон та ще й на такий специфічний напрямок. Копенгагена зі Львова ніби не було ніколи та й народ не дуже чекав на нього, на відміну від Італії чи Польщі. Цікавіше, яка там загрузка в Хан. Бо чогось мені здається, шо там всьо дуже сумно.
Бо проаналізувавши напрямки з Хана, я зробив собі такий висновок, що то аеропорт для розльоту німців з сусідніх сіл і містечок до всяких туристичних напрямків півдня Європи. Для в’їзних Хан, я думаю або не зовсім зручний, або недостатньо привабливий. А зі Львова пасажиропотік, а лоуксот особливо, переважно виїзний, тобто то переважно туристи з ЗУ, або діаспора звідси. А з Хана навіть Польщі нема, зважаючи на немалу польську діаспору в Німеччині. Хоча, з іншої сторони, Візз мусів оперувати якимись даними, відкриваючи Хан зі Львова.
Специфічний, бо на моїй пам’яті то перший раз Копенгаген є зі Львова. Та й взагалі перший регулярний нордичний скандинавський напрямок. Якщо я помиляюся, то поправить хай хтось. Правда, пам’ятаю колись якусь шарашку запускали чи то Білунда, чи то до Орхуса, та й так воно всьо померло. Плюс Копенгаген не був так очікуваний львівським паньством і його запуск викликав певний подив, тому напрямок зовсім не був підігрітий. Але я згоден, що потенційний потік з туристів і IT сегменту там є.
По перше "нашого брата" в ту скандинавію вже через польщу і так наїхало. По друге, колись бігала статистика, що існує феномен що 50% дацького бізнесу в Україні зосереджено, як не дивно, на львівщині (тоді ще якийсь крупний агрохолдинг був з дацькими інвестиціями, якийсь там ...land). По-третє, львівське паньство чекає любого анонсу "аби дешево": FB у мене зараз забитий фотками русалоньки. По четверте, ІТ більше триндить ніж генерує потік: по дослідженнях від Веселовського ІТ загалом дає біля 5-6% завантаження. Ідіть продайте такі цифри авіакомпаніямFranek писав: ↑18 березня 2019, 12:07 Специфічний, бо на моїй пам’яті то перший раз Копенгаген є зі Львова. Та й взагалі перший регулярний нордичний скандинавський напрямок. Якщо я помиляюся, то поправить хай хтось. Правда, пам’ятаю колись якусь шарашку запускали чи то Білунда, чи то до Орхуса, та й так воно всьо померло. Плюс Копенгаген не був так очікуваний львівським паньством і його запуск викликав певний подив, тому напрямок зовсім не був підігрітий. Але я згоден, що потенційний потік з туристів і IT сегменту там є.
Думаю, в данном контексте лучше смотрится слово "необычный". Почему необычный? Потому что Визз очень долго ориентировался на страны и города, куда есть большой поток заробитчан + туризм. Больше туристические направления у нас заходили очень редко (Анталия не шла, Симферополь (аннексирован Россией) тоже), наверное разве только Кутаиси (откуда тоже большой поток кстати был), Ларнака, Будапешт. А со Львова вообще ничего из этого.Franek писав: ↑18 березня 2019, 12:07 Специфічний, бо на моїй пам’яті то перший раз Копенгаген є зі Львова. Та й взагалі перший регулярний нордичний скандинавський напрямок. Якщо я помиляюся, то поправить хай хтось. Правда, пам’ятаю колись якусь шарашку запускали чи то Білунда, чи то до Орхуса, та й так воно всьо померло. Плюс Копенгаген не був так очікуваний львівським паньством і його запуск викликав певний подив, тому напрямок зовсім не був підігрітий. Але я згоден, що потенційний потік з туристів і IT сегменту там є.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей