Ріжете по-живому

Я ще пам'ятаю часи, коли ходив прямий потяг через Кишинів.
Чернівецький ходить. Через день. Але ж довго і розклад не дуже. Основний наш транспорт для вилазок в Карпати.
я тиждень тому чекав поїзда до Львова, і вивчав новий розклад поїздів у нас в Одесі, їх стало зовсім не багато, може два десятка на добу, чи то я раніше не звертав уваги.
Мне как "бизнес-пассажиру" сейчас подходят только Туркиши, потому что куда у меня командировки, МАУ не летает, а у ЛОТа в обе стороны ночёвка с большим захватом дняVitaliy писав: ↑11 грудня 2018, 15:56 я тиждень тому чекав поїзда до Львова, і вивчав новий розклад поїздів у нас в Одесі, їх стало зовсім не багато, може два десятка на добу, чи то я раніше не звертав уваги.
Та і авіа рейсів зараз мало, щодня літають тільки МАУ, ЛОТ, ТУркіші. Бізнес пасажиру ніби більш і нема з чого обирати.
2 тижні тому літав ЛОТом, загрузка відсотків 30 туди (Е75) і під 90 назад (Е95). Хоч і низький сезон для перевезень, але якось зовсім малувато.
Ага, внезапно кореша нашего ватника-мэра прониклись историей Украины
В 2014 году Одесский горсовет подал в суд, чтобы вернуть имущество аэропорта. Через год суд фактически удовлетворил просьбу горсовета и отменил положение о передаче имущества. Грановский и Кауфман подали апелляцию. И тут ... новоиспеченный мэр Труханов подписывает с ними мировую! Убытки от этой сделки следователи оценивают в 100 млн гривен. По мнению детективов НАБУ, Труханов действовал в сговоре с предпринимателями, не имея таких полномочий.
Похоже.ObiWanKenoby писав: ↑14 грудня 2018, 11:14 Летать как и в Киев будут, на смартвингс и евровингс вместо своих бортов?)
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість