а говорити про те, що я 3 роки назад літав і порівнювати з зараз це не дивно?
Ernest (EG)
Re: Ernest (EG)
я відповів бредом на бред.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Милан был тоже существенно ниже 230$. Думаю в этом есть доля заслуги конкуренции от Эрнеста
Завжди дивувала ненависть до будь яких бізнесів. Вони вам особисто щось зробили? Чи може ви думаєте, що вони занесли італійському регулятору, щоб той не пускав на маршрут Візз і Раян? Літають та хай собі літають - вони цим нікому гірше точно не роблять. Споживач голосує гаманцем - якщо вони продовжують літати, значить на їх послуги є попит. Незавжаючи на всім відомі проблеми ними літають тисячі людей. Якщо забрати цю а/к і не запропонувати заміну - цим тисячам точно не покращає, хіба ні? Як мінімум вони своєю присутністю точно показують потенціал тої ніші, яку намагаються займати і активно накатують напрямки - то в чому проблема?
Біда в сусідньому колгоспі - завжди радість для нашого села

Національна риса.
Так само як і егоцентризм, який чомусь змушує думати, що українські пакси настільки круті, грошовиті і чисельні, що всі компанії хочуть їх возити в Італію та Іспанію і тільки підлий Коломойський (спочатку) та італо-іспанська авіавлади (тепер) стоять на шляху до загального щастя.
На реальність простіша, банальніша і сумніша: нікому ми не потрібні - для лоукостів є більш вигідні маршрути з Італії. Саме тому звідти не літає Вуелінг, Мерідіана, Ізі Джет та інші з Райаном (які мають бази в Італії) включно.
Райан навіть отримав дозволи з Іспанії, але окрім супертуристичного Київ-Барселона не хоче нічого звідси відкривати. Та й взагалі ви уявляєте, яку істерику влаштував би ОЛірі, якби йому авіавлада не видавала якісь дозволи?
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Victor H писав: ↑22 жовтня 2018, 16:15Завжди дивувала ненависть до будь яких бізнесів. Вони вам особисто щось зробили? Чи може ви думаєте, що вони занесли італійському регулятору, щоб той не пускав на маршрут Візз і Раян? Літають та хай собі літають - вони цим нікому гірше точно не роблять. Споживач голосує гаманцем - якщо вони продовжують літати, значить на їх послуги є попит. Незавжаючи на всім відомі проблеми ними літають тисячі людей. Якщо забрати цю а/к і не запропонувати заміну - цим тисячам точно не покращає, хіба ні? Як мінімум вони своєю присутністю точно показують потенціал тої ніші, яку намагаються займати і активно накатують напрямки - то в чому проблема?
Добавили уже Киев-Генуя и Харьковские рейсы на сайте
Добрий день підкажіть будь ласка ми летіли в серпні Ернест в Італію і назад до Львова,коли летіли туди наш рейс перенесли на два дні і ми полетіли в інший аеропорт через добу а коли летіли назад то затримали на 4.5 години я відіслав їм листа щоб отримати компенсацію за тих два рейси але пройшло вже більше двох місяців а відповіді нема,як діяти далі щоб отримати компенсацію і чи взагалі є випадки щоб ернест виплачував кошти
Могу только по Клм сказать - добился через посредников компенсации.Yurco писав: ↑30 жовтня 2018, 09:17 Добрий день підкажіть будь ласка ми летіли в серпні Ернест в Італію і назад до Львова,коли летіли туди наш рейс перенесли на два дні і ми полетіли в інший аеропорт через добу а коли летіли назад то затримали на 4.5 години я відіслав їм листа щоб отримати компенсацію за тих два рейси але пройшло вже більше двох місяців а відповіді нема,як діяти далі щоб отримати компенсацію і чи взагалі є випадки щоб ернест виплачував кошти
Купил билет на 30 декабря Киев Рим, месяц назад случайно зашел на сайт компании рейса не увидел. Перезвонил спросил, сказали что рейс отменили, об этом я узнал случайно сам, никто не звонил и не говорил про отмену. Заполнил форму на возврат денег за отмененный рейс, прошло уже 6 недель, ни ответа ни привета. Последний раз звонил сказали что возврат будет дольше 6 недель, на вопрос вернут ли вообще деньги сказала да 100% вернута вот когда не знает. Первый и последний неудачный опыт с этой авиакомпанией. Ни то что компенсацию, просто свои деньги ща отмененный рейс не могу вернуть. Для справки, раз отменил рейс райнэир, деньги вернулись на карту за 3 дня.
У Эрнеста сегодня -30% на все...
ну количество мест ограничено, это понятно...
Там треба ввести промокод на головній сторінці, після якого -30% (скрін зліва без промокоду, справа після його введення. рейс Львів-Неаполь):
Из тех кто летает в/из Украины - Эрнест пока в лидерах пятницы)
Всем добрый день!
Уже писала про ситуацию с отменой рейса и что не отвечают на запрос по претензии. Подскажите может быть кто-то сталкивался - кого-то, кто сможет "дожать" их в Италии - в суд наверное стоит обращаться? Я не знаю что и делать. Их ответ был не многословен - Клиент получил нашу защиту и воспользовался билетами (билетами возпользовались так как перенесли на другую дату по их предложению, а вот право на компенсацию то никто не отменял, плюс у нас потери финансовые...как быть не знаю, были бы они в Украине другое дело, но в Италию я не могу поехать и судиться - это нужно знать все тонкости). В общем буду благодарна за помощь!
Уже писала про ситуацию с отменой рейса и что не отвечают на запрос по претензии. Подскажите может быть кто-то сталкивался - кого-то, кто сможет "дожать" их в Италии - в суд наверное стоит обращаться? Я не знаю что и делать. Их ответ был не многословен - Клиент получил нашу защиту и воспользовался билетами (билетами возпользовались так как перенесли на другую дату по их предложению, а вот право на компенсацию то никто не отменял, плюс у нас потери финансовые...как быть не знаю, были бы они в Украине другое дело, но в Италию я не могу поехать и судиться - это нужно знать все тонкости). В общем буду благодарна за помощь!
обращайтесь к посредникам, которые помогают в таких ситуациях...elenka021 писав: ↑30 листопада 2018, 14:00 Всем добрый день!
прошло уже 9 недель, а деньги за отмену рейса так и не вернули:( при том что в анкете было указано 6 недель. Поэтому подумайте 5 раз перкд тем как брать в этой авиакомпании билеты. если это можно назвать авиакомпанией с 2 самолетами.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Мне еще с августа месяца никто ничего не вернул за отмену рейса Неаполь-Киев. На e-mail письма никто не отвечает.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість