WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Resident

Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Повідомлення Resident »

Предполагаю, что Биллунд добавили из расчета, что получат какой-то компенс на пакса от местных властей или Леголенда. (больше думаю, что от второго). Если это так, думаю количество рейсов оттуда они в ближайшее время увеличат (откроют новые направления).
alex.s
A380
Контактна інформація:

Повідомлення alex.s »

mischko писав: 30 серпня 2018, 11:10
Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:07 UPD: таки сняли
0987.JPG
От цього я не розумію. Заробітчанський напрямок, де нема конкуренції знімають, а Київ - Рига. де 5 частот на день від Балтіків і МАУ додають. І це на додачу до нового потяга УЗ. Не розумію...
Может Визз уже действует по принципам Райяна? Заходит на накатанное популярное направление и выдавливает конкурентов .
cyclone
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення cyclone »

Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:13 Походу сайт глючит. Есть в расписании до марта.0988.JPG
У меня Харьков-Вроцлав показывает. Сайт действительно сейчас сильно глючит, некоторые страницы показывают старую инфу, наверное, из-за кэширования. Кроме того, ещё и глюки с языками появились, в английской версии у меня города показаны как Charkiv и Bratislavia. :grin:
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

Тепер (ну з літа 2019) у нас буде 4 щоденних напрямки з Києва:
Відень
Берлін
Франкфурт
Варшава (доречі Варшава переходить на виконання київським бортом)

кого цікавить Ліссабон, є за 1200 ow ціле літо. Назад правда 2400.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

alex.s писав: 30 серпня 2018, 11:20 Может Визз уже действует по принципам Райяна? Заходит на накатанное популярное направление и выдавливает конкурентов .
3-ма рейсами на тиждень? Сильно не повидавлюєш, у Болтіків на деякі дні така ж кількість рейсів щодня і це рейси в хаб, які виконуються маленькими літачками і догружаються транзитниками. Аналогічно у МАУ на деякі дні Е190 другий рейс виконує. Ми таки диванні експерти :-)
Oleksii
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення Oleksii »

Valdys писав: 30 серпня 2018, 11:23
кого цікавить Ліссабон, є за 1200 ow ціле літо. Назад правда 2400.
На майские 2400 RT с WDC
Resident

Повідомлення Resident »

Что-то сайт Виззов штырит сегодня не по детски. Зацените глюк:
Снимок экрана 2018-08-30 в 11.27.55.png
P.S. пардон за красный прямоугольник, случайно сохранил
Resident

Повідомлення Resident »

Кстати хорошие стыковки в Бухарест через Биллунд. Я аж прям проникся)))
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Джонсон говорит, что летом на Лутон-Киев поставят А321, и он же будет зимой на Вена-Харьков.
Oleksii
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення Oleksii »

ЦТС
Лоукостер Wizz Air заинтересовался аэропортом Херсон и уже провел переговоры с чиновниками о своей работе в этом городе.

Об этом сообщил Стивен Джонс, исполнительный вице-президент и заместитель гендиректора Wizz Air, на пресс-конференции в Киеве, передает корреспондент ЦТС.

"У нас была очень интересная и продуктивная встреча с людьми из Херсона. Насколько я помню, там есть проблемы с полосой, которые требуют решения. Я считаю, это очень привлекательный регион. Я бы хотел его посетить", - сказал Стивен Джонс.
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

AlexK писав: 30 серпня 2018, 11:44 Джонсон говорит, что летом на Лутон-Киев поставят А321
А як же полоса в Жулянах?
shushuair
A380
Контактна інформація:

Повідомлення shushuair »

Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:45 ЦТС
Лоукостер Wizz Air заинтересовался аэропортом Херсон и уже провел переговоры с чиновниками о своей работе в этом городе.
"У нас была очень интересная и продуктивная встреча с людьми из Херсона. Насколько я помню, там есть проблемы с полосой, которые требуют решения. Я считаю, это очень привлекательный регион. Я бы хотел его посетить", - сказал Стивен Джонс.
та шо ж это такое, день зрады :lol:
ещё Николаевом пусть заинтересуются и Кировоградом, чтобы наверняка нас окружить
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:45 ЦТС

Об этом сообщил Стивен Джонс, исполнительный вице-президент и заместитель гендиректора Wizz Air, на пресс-конференции в Киеве, передает корреспондент ЦТС.

Я десь писав, що лоукости можуть зайти в Херсон раніше за Одесу. Особливо ті, які возять гастарбайтерів (Візз, Ернест)
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

shushuair писав: 30 серпня 2018, 11:47 та шо ж это такое, день зрады :lol:
ещё Николаевом пусть заинтересуются и Кировоградом, чтобы наверняка нас окружить
ну ти сам подивись на те, як у вас аеропорт роблять і подумай - чи захоче хтось вести з такими людьми справу.
Oleksii
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення Oleksii »

Ернесту, у которого всё расписание идёт по пи***, только Херсона не хватало.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:51 Ернесту, у которого всё расписание идёт по пи***, только Херсона не хватало.
Ето же врємєнних трудності, товаріщ! Отримають літаки, відшліфують процеси (вони ж перший рік працюють) і вперед. Я, коли зупинявся в B&B в Тревізо спілкувався з покоївкою українкою з Херсону. І там таких багато. Возять албанців, возитимуть і "кавунчиків" :-)
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Oleksii писав: 30 серпня 2018, 11:51 Ернесту, у которого всё расписание идёт по пи***, только Херсона не хватало.
А Ернест тут до чого? Гілка про W6
cyclone
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення cyclone »

Valdys писав: 30 серпня 2018, 10:58 Німеччина пішла у відрив, це вже 9-й напрям.
От тепер лише Штутгарт і Карлсруе залишились)))
невже українці зрозуміли, що в Німеччині платять краще за Польщу?
В Польщі є виликий плюс для праці українців: там можна легально працювати без візи за самим біометричним паспортом до трьох місяців, чого в Німеччині зробити не можна.
Ну і до того ж, є така проблема, як мовна. Польску зрозуміти може майже кожен українець, та і його в Польщі зрозуміють.
Ці фактори часто переважують більші німецькі зарплати.
shushuair
A380
Контактна інформація:

Повідомлення shushuair »

mischko писав: 30 серпня 2018, 11:50 ну ти сам подивись на те, як у вас аеропорт роблять і подумай - чи захоче хтось вести з такими людьми справу.
Нет конечно! Я бы бежал от таких "бизнесменов", что аж пятки бы сверкали. Я же потому смайл и поставил :smile:
Я вообще озадачен, что после ухода Люфтганзы некоторые заходят сюда. Ну и ладно турки, но Таром, чехи, зачем им этот головняк :?
Эйр Болгария, блин, мучается, в первые месяцы как зашли у них было соотношение 50 на 50 отмененных рейсов, и это на Эмбраере дважды в неделю. Ну там и погода конечно влияла часто. У нас же чуть плохо с видимостью и финиш.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

cyclone писав: 30 серпня 2018, 11:56 В Польщі є виликий плюс для праці українців: там можна легально працювати без візи за самим біометричним паспортом до трьох місяців, чого в Німеччині зробити не можна.
Ну і до того ж, є така проблема, як мовна. Польску зрозуміти може майже кожен українець, та і його в Польщі зрозуміють.
Ці фактори часто переважують більші німецькі зарплати.
Можна ж і не легально, як це роблять серби-боснійці-інші балканці. Так, це ризик, але за суттєво більші гроші, ніж польські. А для спеціаліста, який вміє щось більше, ніж картоплю брати - зроблять дозвіл на працю. Економіка Німеччини на підйомі - на автобанах тісно між фурами кермо крутити. А німецьку ж в школі вивчають, та й прораб цілком може бути слов'янськомовним. Знаю людей, які в Норвегію їздили на нафтові промилси жодного слова не знаючи норвезькою і нічо.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot] і 1 гість