Там есть вариант банковской карты. Посмотрите внимательнее. И не забудьте предварительно проверить, можно ли в конкретные даты в конкретном отеле использовать ваучер.
Бронювання готелів дешевше букінга і агрегаторів
- Oleksii
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Бронювання готелів дешевше букінга і агрегаторів
А яка проблема з Пейпалом?
Уже оплатил. При чем выбрал через Амазон пей и когда оплата не прошла (лимит забыл поднять), то только тогда появилось ещё несколько методов оплаты, включая кредитную карту. Ещё и с англ. версии на Амазон не переходило) в общем тот ещё квест.
Sentry, так я об этом и пишу, что разница в цене от удаленности очень зависит )
А зачем такие танцы
Брал на ибее - там вроде больше плюшек 

-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Для подорожей по містах я користуюся такою мережею: accorhotels.com
Мені досить подобається.
Мені досить подобається.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Тоже часто ими пользуюсь. К сожалению, покрытие очень неравномерное. Отличное в восточной-центральной-западной Европе, и так себе в южной и северной. Цены тоже отличаются очень сильно. Но их акции со скидками до 50% два раза в год - настоящая находка

- bespalov_vlad
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Яку валюту обираэте при оплаті готелю? Валюту країни перебування?
Бо мені при ціні у 85 злотих (Торунь) показує привалюву ціну у гривні - 500, хоча 85 злотих буде десь 540 грн. Наскільки зрозумів, сума у грн - для довідки і реальна може бути у кілька разів більша. Як було у вас? PS - картка у гривні.
10. Курс обмена валюты указан исключительно для сведения и может оказаться другим. Гарантируется только валюта, подтвержденная во время бронирования (если валюта отличается от той, что используется в отеле, клиент должен будет сам оплатить возможные расходы по конвертации).
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
У Польщі обираю злотий при оплаті гривнями, у зоні дії Євро - Євро і сплачую карткою в Євро, а не гривневою.bespalov_vlad писав: ↑14 жовтня 2019, 15:47Яку валюту обираэте при оплаті готелю? Валюту країни перебування?
Бо мені при ціні у 85 злотих (Торунь) показує привалюву ціну у гривні - 500, хоча 85 злотих буде десь 540 грн. Наскільки зрозумів, сума у грн - для довідки і реальна може бути у кілька разів більша. Як було у вас? PS - картка у гривні.
10. Курс обмена валюты указан исключительно для сведения и может оказаться другим. Гарантируется только валюта, подтвержденная во время бронирования (если валюта отличается от той, что используется в отеле, клиент должен будет сам оплатить возможные расходы по конвертации).
- bespalov_vlad
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Завжди обираю місцеву валюту, але зманила ціна (вигідніша у гривні), але знаючи як то практикує ВіззЕйр, краще оберу у злотих.roger писав: ↑14 жовтня 2019, 17:02У Польщі обираю злотий при оплаті гривнями, у зоні дії Євро - Євро і сплачую карткою в Євро, а не гривневою.bespalov_vlad писав: ↑14 жовтня 2019, 15:47Яку валюту обираэте при оплаті готелю? Валюту країни перебування?
а сильно у них відрізняються сніданки у мережі, бо у Торуні 1*, а у Гданську 2*, 3* та 4*?
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Не сильно відрізняються, але останній раз мені в Ibis budjet Kracow не дуже сподобався. Тому якщо дозволяють фінанси та різниця в ціні невелика, то беру звичайний Ibis, у Франції F1 не сподобався. А от мережі Mercury та Novotel - прекрасні сніданки!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей