Люфтганза (LH)
Re: Люфтганза (LH)
Нєа, з якого переляку? Вони продають МйАУ навіть на своєму сайті і втридорога.
а і дійсно! ніколи не звертав уваги, хто виконує, звик що LH самі все. прост наразі swiss - найдешевші варіанти з праги в київ - 260 долларів RT.
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
з пошти:
http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... id=1000384Начиная с 15 февраля 2011 года, все рейсы авиакомпании Lufthansa в Киеве осуществляются из нового терминала F.
Киев-Амстердам.
Вылет 21 марта, возвращение 25
Люфтганза. Украинская версия сайта предлагает минимум 2297 грн.
Австрийская - 193 евро. Что за развод??
Вылет 21 марта, возвращение 25
Люфтганза. Украинская версия сайта предлагает минимум 2297 грн.
Австрийская - 193 евро. Что за развод??
Я також таке помічав, далі веселіше: німецька - 218 Є, швейцарська - 188 Є (245 SFr)...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Можливо якась різниця в таксах?
тариф на 20 евро різниця.
а адресу якщо липову вказати? у Выдны якусь готель? проблем не буде?
Та не буде ніяких проблем. Можна адресу нашого консульства вказати - буде повністю політично коректно. 

http://www.ukremb.ch/ Посольство в Берні, там є адреса, так як швейцарська ціна дешевша...
дякую... буду намагатися якось купити....
бо картка класик доларова, гроші на гривневій студкартці... загалом катастрофа, пише 2 місця залишилось
бо картка класик доларова, гроші на гривневій студкартці... загалом катастрофа, пише 2 місця залишилось

сейм щіт для багатьох компаній, до речі, я пам'ятаю CSA обирати тре різні sale points - можна було погратися і знайти дешевше. а адреси-телефони то пофігу. я, наприклад, адреси офісів своєї компанії вписував гг))
Scandinavian Airlines System, SAS (SK)
made_in_ukraine, ви з Lufthansa?
обычно ж Трансатлантику называют наиболее прибыльной...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Люфти на весь квітень зі Львова поставили Авро. А Авро це така пташечка, що літає в LCY з їх то ВПП в 1508м.
Тt, що вони пишуть, не завжди співпадає з дійсністю. Якби діло мало бути в полосі то могли б поставити DHC-8, а щодо місткості - Авро це приблизно CRJ900.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
На травень і далі стоїть CRJ900. Колись він стояв з початку квітня, зараз замінили на авру
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Scandinavian Airlines System, SAS (SK)
Ні, я не працюю (поки що) у Люфтганзі, але один з моїх найкращих друзів працює у їхньому відділі з ціноутворення та аналізу прибутковості маршрутів. Інформація, котру я надав, - від нього.Olek писав:made_in_ukraine, ви з Lufthansa?
Так, Olek, ви праві, трансатлантичні маршрути дійсно приносять багато прибутку для а/к, oднак, не всі маршрути. Для LH, наприклад, дуже прибутковими є такі маршрути (якщо їх прибутковість розглядати як "point to point" маршрути): FRA-IAH, FRA-YYZ, FRA/MUC-SFO, FRA-BOS, FRA-IAD, FRA-SEA. Рейси до NYС тримаються не стільки через їх прибутковість, скільки через слоти та частково престиж. Їх кількість буде зменшена до double daily як тільки A380 зайде на цей маршрут.
Надзвичайно придутковимим є усі рейси до Центральної, Екваторіальної та Південної Африки, Індії, FRA-BKK з листопада по липень, FRA/MUC-SIN (особливо у F/C), FRA/MUC-HKG (особливо у F/C), FRA-KIX, FRA/MUC-NRT та FRA-ALA (особливо у C), FRA-BAK-ASB (особливо у C). Рейси до України: Донецьк (надзвичайно добре; є плани на double daily з осені 2011 у робочі дні); Київ (в середньому - дуже добре; є плани на triple daily FRA-KBP з 2012); Львів (наразі - посредньо, з коефіцієнтом заповнення місць 63% у Y та 26% у C; планів повного згортання поки немає).
А що чути про Харків? Може ризикнуть німці?
думаю, будь-хто ризикнув би і де завгодно.... але, не забувайте, в якій країні ми живемо і при якій владі. від них же все залежить..... чи не так?Flieger писав:А що чути про Харків? Може ризикнуть німці?
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Щодо Харкова, то наразі планів немає. Австрійські авіалінії, так само, як і зі Львовом, хотіли б отримати ще одну частоту (на 6-8 ранку), але влада каже, що слоти вичерпані (ти щось у цьому дусі).Flieger писав:А що чути про Харків? Може ризикнуть німці?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей