Пффф, так то ж МАУ. Знайомі коли взнали, шо буде регулярка до Вільнюса, сказали вав круто, можна буде на вікенд злітати і щиро афігєлі, коли взнали, шо МАУ літала туди літню регялрку. Тому вони навіть якби бесплатно возили, то всіх охочих але нєсвєдующіх все одно не перевезели б.
Franek писав: ↑17 липня 2018, 18:25
Пффф, так то ж МАУ. Знайомі коли взнали, шо буде регулярка до Вільнюса, сказали вав круто, можна буде на вікенд злітати і щиро афігєлі, коли взнали, шо МАУ літала туди літню регялрку. Тому вони навіть якби бесплатно возили, то всіх охочих але нєсвєдующіх все одно не перевезели б.
По факту напів-порожні літали при цінах 26-50€. Що у Вільнюс, що у Каунас
Stan писав: ↑17 липня 2018, 21:40
Загрузка в Ернест щось зовсім не вражає:
"Рейс ERN578 вилетів зі Львова до Неаполя в 20:39 (за планом 16:45). На борту 39 пасажири та 2 інфанти".
Я не знаю, яка людина в адекваті захоче летіти тим ернестом...
Це ж лотерея!
Franek писав: ↑17 липня 2018, 18:25
По факту напів-порожні літали при цінах 26-50€. Що у Вільнюс, що у Каунас
Та я що не знаю. Але потік там є. Просто МАУ чомусь вважають, що маркетингом і PR-ом деяких їхніх рейсів має займатися хтось інший, поки виставляють претензії Романовській, що вона не ублажняє їхні мрії про хаб у Львові.
Мінінфраструктури повідомило про можливість відкриття регулярного авіарейсу зі Львова до Дохи
ни о чем. Может и откроют, но встреча министров это такое... Вообще ни о чем. С таким же успехом можно встретиться с министром Аргентины и "договориться" о прямых рейса в Буэнос-Айрес. А учитывая что это все идет от существа с незакрывающимся ртом, то тем более не вижу тут ничего кроме трепа
manjeroke писав: ↑31 липня 2018, 17:58
ни о чем. Может и откроют, но встреча министров это такое... Вообще ни о чем. С таким же успехом можно встретиться с министром Аргентины и "договориться" о прямых рейса в Буэнос-Айрес. А учитывая что это все идет от существа с незакрывающимся ртом, то тем более не вижу тут ничего кроме трепа
У випадку Катару це не так, там влада і бізнес - одна родина
manjeroke писав: ↑31 липня 2018, 17:58
У випадку Катару це не так, там влада і бізнес - одна родина
В случае когда говорит этот персонаж, любая новость и договоренность ничего не стоит.
P.S если таки откроют то круто конечно
https://zaxid.net/loda_vkotre_porushila ... u_n1462677
ЛОДА вкотре порушила обіцянку прибрати сміттєзвалище у Львові, що загрожує безпеці польотів
Остаточне прибирання сміттєзвалища на вул. Північній знову відклали, цього разу – ще на два тижні