Ernest (EG)
- 
				юра сармат
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Re: Ernest (EG)
Цікаво,а що тепер скаже мау,ціни точно будуть менші 

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Не факт що буде сильно дешевше : знижку то Ернест не отримає

Треба дивитися що там з розкладом буде. Ймовірно перед Ернестом стояв вибір - розширювати Бергамо до 5-7 разів на тиждень, чи додавати Мальпенсу. Другий варіант дозволяє покрити область на схід від Мілана, аж до Турина, яка раніше була покрита погано. В той же час, в Мальпенсі у них база, тому можливо це ще й має певні логістичні переваги. В те що вони заберуть Бергамо я не вірю - зі східного боку Мілана теж багато всього, що покриває цей аеропорт - саме Бергамо, та ж Брешія і навіть Верона, до якої там 1.5 години машиною.

а Дарт цікаво вже не буде літати в Болонью з Києва?

- 
				юра сармат
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Бергамот на схід від Мілану,а мальпенса?а от з Римом мау може образитись,вони й так виглядає не дуже Львовом задоволені

- 
				dimentiy
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Мальпенса на северо-запад. Плюс там хорошее ЖД сообщение аэропорта с городом.

Ну вот, заполняется пробел Италии недорогими билетами. И раян уже не нужен  Не помню, была ли информация, рассматривали ли они Одессу?
 Не помню, была ли информация, рассматривали ли они Одессу?

Не помню, была ли информация, рассматривали ли они Одессу?
 Не помню, была ли информация, рассматривали ли они Одессу?Re: Ernest (EG)
на рахунок не дорогих, я б поспорив.
Київ-Мілан, на умовний травень найдешевше, що є - 138 євро RT. На ті ж Дати у МАУ на 20 дешевше.
140 це не дешево зовсім для цього маршруту, 80-100 - так, це було б дешево. І до того ж я і не літо дивився, там ще гірше з їх цінами і там вже зовсім недалеко Lufthansa, Alitalia і інші, я б навіть з пересадкою краще обрав їх, аніж Ernesta

Київ-Мілан, на умовний травень найдешевше, що є - 138 євро RT. На ті ж Дати у МАУ на 20 дешевше.
140 це не дешево зовсім для цього маршруту, 80-100 - так, це було б дешево. І до того ж я і не літо дивився, там ще гірше з їх цінами і там вже зовсім недалеко Lufthansa, Alitalia і інші, я б навіть з пересадкою краще обрав їх, аніж Ernesta
Квитки у МАУ справді дешевші, але тільки на рейси в Бергамо, які фактично є нічними. Приліт туди о 22:15, що ще куди не йшло, а от виліт в Київ о 4:10 ранку і це взагалі жесть.
Мальпенса від МАУ по ціні практично така ж як Бергамо від Ернеста. І незручність Бергамо тут компенсується зручністю Жулян для деяких пасажирів.
Взагалі виглядає що ціноутворення в обох компаній зараз робиться з оглядкою на конкурента - МАУ намагається тиснути на Ернест нижчими цінами, Ернест - потенційно вищою зручністю. Виграють від цього пасажири.
Ну не так вже й недалеко. Ернест і МАУ на літо дають ціну Київ-Мілан порядку тих же 150 доларів РТ, в той же час ЛОТ, Люфтганза Груп і всі решта - 250 і більше.
у люфтів багато дат у Мілан 4700 грн. RT. що близько 140 євро.

Af/Klm по 153 є, Alitalia по 162.

Ну ок, може я погано шукав. Зі Львова в будь-якому випадку всі ці варіанти суттєво дорожчі виходять. Плюс пересадка.

Райан тоже не предлагал из Киева очень дешевых билетов (по вашим меркам) - минимальные цены от 29 (в Норчепинг) и 39 евро. У Ернеста - от 49. Какая стоимость билетов свыше минимальной - каждый случай индивидуальный. Но даже 140 - это недорого (именно так я и написал)Valdys писав: ↑12 лютого 2018, 10:17 на рахунок не дорогих, я б поспорив.
Рассылка из Жулян:
Ernest Airlines відкриває з аеропорту «Київ» новий італійській напрямок - рейс до Болоньї !
Новий рейс, що з'єднує Болонью з Києвом, відкриється 23 червня. Рейси - двічі на тиждень - щочетверга та суботи.
Авіаквитки можна буде купити на сайті Ernest тільки з наступного тижня.
Маємо нагоду повідомити вам про це першими.
В Украине Ernest Airlines откроет еще три новых итальянских направления, которые соединят Милан Мальпенса и Рим Фьюмичино со Львовом и Киев с Болоньей, тем самым добавив к пяти уже существующих направлений из Милана Бергамо и с Неаполя во Львов и Киев, и из Венеции во Львов.

Ernest Airlines відкриває з аеропорту «Київ» новий італійській напрямок - рейс до Болоньї !
Новий рейс, що з'єднує Болонью з Києвом, відкриється 23 червня. Рейси - двічі на тиждень - щочетверга та суботи.
Авіаквитки можна буде купити на сайті Ernest тільки з наступного тижня.
Маємо нагоду повідомити вам про це першими.
В Украине Ernest Airlines откроет еще три новых итальянских направления, которые соединят Милан Мальпенса и Рим Фьюмичино со Львовом и Киев с Болоньей, тем самым добавив к пяти уже существующих направлений из Милана Бергамо и с Неаполя во Львов и Киев, и из Венеции во Львов.
- 
				юра сармат
- Airbus A330
- Контактна інформація:
А Львів розклад?

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А Львів у Ернеста класично на декілька місяців швидше

Я надіслав запит на інформацію в Ернест, але поки відповіді немає.

- 
				юра сармат
- Airbus A330
- Контактна інформація:
 Звучить обнадійливо,і що там чути за Блю аір
 Звучить обнадійливо,і що там чути за Блю аір- 
				юра сармат
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Рим і другий Мілан  з 22червня пн,ср,пт