Flight Radar 24 (FR24)
Re: Flight Radar 24 (FR24)
Полюбому лапша з блискавкою.
Та й полізли одразу в двигун:
©Natalia Demyanchuk

©Natalia Demyanchuk
Не хочу огорчать но зимой молния, при минусовой температуре??? Это конечно круто))))
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
KKS писав:Полюбому лапша з блискавкою.
-Прокляте МАУ, знову бреше людям.
-Але це не МАУ, це Pegasus.
-Ага, а МАУ по твоєму святі, вони ніколи не брешуть!
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Это вообще все МАУ подстроило!mischko писав:KKS писав:Полюбому лапша з блискавкою.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Що тут гадати, влетіли в стайку пташок
Дійсно експертна оцінка. А нічого, що в 2 години ночі птахи усі сплять? І що їм бідним на морозі -5 в хмарах на висоті 500 метрів робити? Може то дикі чорнобильскі кажани, які сніг з хмар жруть?popTAB писав:Що тут гадати, влетіли в стайку пташок

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
http://www.zoopicture.ru/samye-vysoko-letayushhie/
А ви тут мені про 500 метрів розказуєте ...
Код: Виділити все
Гриф Рюппеля, или африканский сип (лат. Gyps rueppellii) – самые-самые высоко летающие птицы планеты. По утверждению ученых, именно грифы Рюппеля чаще всего сталкиваются с летящими самолетами. Самые большие зафиксированные высоты полета этого грифа – 11277 метров и 12150 метров. Обитает африканский сип в северных и восточных частях Африканского континента.
Такие полеты поистине вызывают восторг. Но как птицам, летящим на таких высотах, удается справляться с разряженным воздухом, солнечным излучением и низкими температурами пока неизвестно.
Ну так то воно так. Вони, якраз родом із Києва.popTAB писав:http://www.zoopicture.ru/samye-vysoko-letayushhie/А ви тут мені про 500 метрів розказуєте ...Код: Виділити все
Гриф Рюппеля, или африканский сип (лат. Gyps rueppellii) – самые-самые высоко летающие птицы планеты. По утверждению ученых, именно грифы Рюппеля чаще всего сталкиваются с летящими самолетами. Самые большие зафиксированные высоты полета этого грифа – 11277 метров и 12150 метров. Обитает африканский сип в северных и восточных частях Африканского континента. Такие полеты поистине вызывают восторг. Но как птицам, летящим на таких высотах, удается справляться с разряженным воздухом, солнечным излучением и низкими температурами пока неизвестно.

popTAB писав:http://www.zoopicture.ru/samye-vysoko-letayushhie/А ви тут мені про 500 метрів розказуєте ...Код: Виділити все
Гриф Рюппеля, или африканский сип (лат. Gyps rueppellii) – самые-самые высоко летающие птицы планеты. По утверждению ученых, именно грифы Рюппеля чаще всего сталкиваются с летящими самолетами. Самые большие зафиксированные высоты полета этого грифа – 11277 метров и 12150 метров. Обитает африканский сип в северных и восточных частях Африканского континента. Такие полеты поистине вызывают восторг. Но как птицам, летящим на таких высотах, удается справляться с разряженным воздухом, солнечным излучением и низкими температурами пока неизвестно.
Вы слегонца континенты перепутали...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Там по лінку більше є ... доречі, тут згадується історія першого нічого рейсу того ж Пегасуса у Львів, який в районі третьої відбувається, і який власне так і не відбувся повноцінно із-за зловленої пташки серед ночі.
Сорі, в оринтології не експерт, хто знає які сови літають вночі?

Ну тут в Києві точно немає сов, які щось будуть шукати в хмарах. До того ж вони літают не високо, а полюють над землею. Біля третьої ночі деякі птахи вже прокидаються, особливо влітку.popTAB писав:Там по лінку більше є ... доречі, тут згадується історія першого нічого рейсу того ж Пегасуса у Львів, який в районі третьої відбувається, і який власне так і не відбувся повноцінно із-за зловленої пташки серед ночі.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Стало відомо, хто пошкодив літак конкурентів однієї української а/к в небі над Києвом. Наш репортер Логвин Богданенко надсилає фоторобот підозрюваного:manjeroke писав:Это вообще все МАУ подстроило!mischko писав:KKS писав:Полюбому лапша з блискавкою.

Тепер все ясно, це пташка спричинила блискавку. Все відбулось на півночі африканського континенту підчас злету на висоті 12150метрів.
Я можу вже йти в провідну журналістику?

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
з такими звітами ти на квартиру, як у бородатої жінки Сергія Л. не наколядуєш. Де про скориє помощі (про корупцію?). Де про бариг, які не дають літати конкурентам?KKS писав:Я можу вже йти в провідну журналістику?
KKS писав:Тепер все ясно, це пташка спричинила блискавку. Все відбулось на півночі африканського континенту підчас злету на висоті 12150метрів.

Сову сам видел у себя в Соф. Борщаговке среди новостроев. Глиссада чуть правее от меня проходит.AQS писав:Ну тут в Києві точно немає сов, які щось будуть шукати в хмарах. До того ж вони літают не високо, а полюють над землею. Біля третьої ночі деякі птахи вже прокидаються, особливо влітку.popTAB писав:Там по лінку більше є ... доречі, тут згадується історія першого нічого рейсу того ж Пегасуса у Львів, який в районі третьої відбувається, і який власне так і не відбувся повноцінно із-за зловленої пташки серед ночі.
А в тучах на высоте 500-600м над фабрикой Рошен? Взлет был в другую сторону, в сторону города.Warchunn писав:Сову сам видел у себя в Соф. Борщаговке среди новостроев. Глиссада чуть правее от меня проходит.AQS писав:Ну тут в Києві точно немає сов, які щось будуть шукати в хмарах. До того ж вони літают не високо, а полюють над землею. Біля третьої ночі деякі птахи вже прокидаються, особливо влітку.popTAB писав:Там по лінку більше є ... доречі, тут згадується історія першого нічого рейсу того ж Пегасуса у Львів, який в районі третьої відбувається, і який власне так і не відбувся повноцінно із-за зловленої пташки серед ночі.
Я так розумію Львів трошки підсипає снігом. По METARу коефф. зчеплення не дуже.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Та у Львові торба, -1 та моросить. Каток просто ідеальний
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей