А що там казав Омелян? Точно полетять? Чи не точно?popTAB писав:а тим часом рейсу нема ні на lwo.aero на завтра, ні на milanbergamoairport.it, ні на flightstatValdys писав:+ завтра Ernest розпочинає польоти Бергамо-Львів.
Міжнародний аеропорт Львів
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
На сайті Ернеста квитки купити можна наприклад.
Завтра і побачимо.
Завтра і побачимо.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
https://www.facebook.com/flyernest/phot ... 99/?type=3Перший раз у всьому! В пятницю 20-го жовтня я буду летіти перший раз з Італії в Україну і буду чекати тебе на своєму борту з прекрасними сюрпризами. Бронюй вже, не запізнись на урочистий рейс!
Певно Ernest також форум наш читає.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
пост на ФБ за вчора, а flight plan ще не поданий сьогодні 

-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
На сайте LWO рейс в наличии на завтра. Как на прилёт, так и на вылет.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Хтось з lwo.aero читає цей форум 

Завтра на виліт з LWO 5 рейсів LOT і 2 МАУ 

Востаннє редагувалось 19 жовтня 2017, 16:06 користувачем Franek, всього редагувалось 1 раз.
Зради не вийшло?
До речі а що повинен показувати сайт Бергамо, як вони світять зараз найпізніше рейс о 6 ранку 20.10, а Ернест полетить о 13-00. Чи я не туди дивлюся?

До речі а що повинен показувати сайт Бергамо, як вони світять зараз найпізніше рейс о 6 ранку 20.10, а Ернест полетить о 13-00. Чи я не туди дивлюся?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Якби УЗ мала би такі ж тарифи на Варшаву, як на Київ- то у LOT теж було би 2 рейси.Franek писав:Завтра на виліт з LWO 5 рейсів LOT і 2 МАУ
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
На Варшаву літають одиниці, p2p дуже маленький. Там під 90% транзит на США та Європу
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Замініть Варшаву Познанню, а Київ - Полтавою.popTAB писав:На Варшаву літають одиниці, p2p дуже маленький. Там під 90% транзит на США та Європу
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Ще поки 3-ій рейс у Варшаву не з`явився то для подорожі у саму Варшаву ціни були космічні майже завжди. Практично ніколи не було дешевше за 200Є рт.
Зараз же ж, можна за 100-120Є на найближчі дні знайти, що дає можливість для п2п потоку. Це звичайно не такі ціни, як в Познань і Бидгощ по 40Є рт, але вже набагато краще.
Зараз же ж, можна за 100-120Є на найближчі дні знайти, що дає можливість для п2п потоку. Це звичайно не такі ціни, як в Познань і Бидгощ по 40Є рт, але вже набагато краще.
Я не знаю, але Wizz на Львів-Варшава просто проситься. Якщо би не було на захід від Львова кордону, то Київ би просто десь там задкував собі зі своїми МАУ-рейсами і УЗшними Інтерсіті. На кордоні постійні понадгодинні черги навіть в не піковий сезон восени. П2П на Варшаву не злий, але його вигрібають автобуси. По декілька автобусних рейсів зі Львова на Краків щодень. І це то що я бачу. А що там робиться в сфері блаблакарів і приватних авто, того ніхто навіть не здатен порахувати. ІМХО європейська колія на Львів-Варшава або Львів-Краків користувалася б теж не злим попитом в плані вантажо- і пасижирообороту.
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2017, 00:23 користувачем Franek, всього редагувалось 1 раз.
Якби УЗ мала такі ж тарифи на Варшаву і принаймні 5 годин в дорозі, то було би 3 рейси LOT + 3 рейси Інтерсіті Львів-Варшава щоденно)))mischko писав:Якби УЗ мала би такі ж тарифи на Варшаву, як на Київ- то у LOT теж було би 2 рейси.Franek писав:Завтра на виліт з LWO 5 рейсів LOT і 2 МАУ

Ну ЛОТ і так має три рейси щодня. Ще би Візз щось відкривFranek писав:Якби УЗ мала такі ж тарифи на Варшаву і принаймні 5 годин в дорозі, то було би 3 рейси LOT + 3 рейси Інтерсіті Львів-Варшава щоденно)))mischko писав:Якби УЗ мала би такі ж тарифи на Варшаву, як на Київ- то у LOT теж було би 2 рейси.Franek писав:Завтра на виліт з LWO 5 рейсів LOT і 2 МАУ
Так для інформації. Вчора знайомий їхав зі Львова до Кракова рейсовим автобусом. Львів-Краківець - 1 година, кордон - 5 годин, кордон - Краків - 3 години. 9 годин в дорозі при відстані 320 км. Раян не даремно планував такий рейс. В найближчі 5-10 років він точно буде рентабельним, бо ситуація з автомобільним сполученням з Європою тільки погіршиться
Ну Візу або не дають відкрити Львів Варшава, або вони просто бояться такої конкуренції з автобусами, авто і Лотом.
Стосовно того, що Віз міг би відкрити Катовіце, не думаю що це дуже цікаво для львів’ян.
Стосовно того, що Віз міг би відкрити Катовіце, не думаю що це дуже цікаво для львів’ян.
От тільки за Варшаву їм не дадуть знижку, а за Краків або Гданськ дадуть (поки ЛОТ не відкрив).
Віз у Краків не літає.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 41 гість