Міжнародний аеропорт Львів
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Подивився на FR24 типи літаків, які ставить на Львів Люфтганза. Цілий час тільки Bombardier CRJ-900. Невже такий слабий потік на Мюнхен? А Австріяки на нічний рейс ставлять дуже часто А319 або Е195, при чому денний рейс майже весь час на Bombardier Q400.
Тобто перспективи на другу частоту або на Франкфурт нема?jurkok писав:Подивився на FR24 типи літаків, які ставить на Львів Люфтганза. Цілий час тільки Bombardier CRJ-900. Невже такий слабий потік на Мюнхен? А Австріяки на нічний рейс ставлять дуже часто А319 або Е195, при чому денний рейс майже весь час на Bombardier Q400.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Тут швидше німецький ordnung: сказано crj900 - значить crj. Забагато народу - піднімаємо ціну.
Щодо Франкфурта - зараз туди crj також літають
Щодо Франкфурта - зараз туди crj також літають
Зі Львова не літають.
Я думаю crj ще й того, що Львів для Мюнхена регіональний напрям, або щось подібне.
У lh crj пасажирів на 90
E190 на 100
E195 на 120
Я думаю crj ще й того, що Львів для Мюнхена регіональний напрям, або щось подібне.
У lh crj пасажирів на 90
E190 на 100
E195 на 120
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
звісно, зі Львова не літають і надаюсь що "ще не літають". А от, для прикладу, з Бидгощі літають:
Я навіть не знаю, хто новий ще міг би відкрити Львів...
AF/KLM з нічним рейсом в AMS...
AirBerlin десь в Німеччину (Дюсельдорф якийсь)
Балтіки могли б
Чехи навряд
AF/KLM з нічним рейсом в AMS...
AirBerlin десь в Німеччину (Дюсельдорф якийсь)
Балтіки могли б
Чехи навряд
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Романовська кілька разів згадувала що з КЛМ розмова триває, правда не зрозуміло в якому воно стані. А от про чехів та балтиків казала що тяжкі на контакт
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Насколько я помню Чехи, примерно год назад сказали что им Львов не интересен как направление. Но там в принципе немного бардачная компания, так что сегодня им не интересно летать, а завтра - интересно.
VuelingValdys писав:Я навіть не знаю, хто новий ще міг би відкрити Львів...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Перед тим як літати до Львова CSA треба або стати лов-костом та возити р2р в Прагу, або розвинути власну мережу по Європі в розвивати транзит. Коли CSA в 2011 пробувати відновити польоти у Львів - це було якесь непорозуміння, а не рейс. З транзиту там була хіба Німеччина більш-менш покрита, а навіть до Лондона не було можливим долетіти. А р2р в Прагу - сильна конкуренція з автобусами чи власним транспортом та ціна яку CSA заспівало за прямий - була в прольоті
навряд, вони до Києва лише почали літати на щорічній основі...converj писав:VuelingValdys писав:Я навіть не знаю, хто новий ще міг би відкрити Львів...
до того ж вони сильно прив'язані до тур. операторів.
ми вже тут жартували, але не виключено, що ЛОТ ще щось додасть. Шкода, що в Грузію нічого не літає, хоча ніби є дозволи. Цікавий напрямок зробився за останні роки
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Пропоную транс-атлантикуjurkok писав:ми вже тут жартували, але не виключено, що ЛОТ ще щось додасть. Шкода, що в Грузію нічого не літає, хоча ніби є дозволи. Цікавий напрямок зробився за останні роки

Доречі Краків-Чікаго вже літаєpopTAB писав:Пропоную транс-атлантикуjurkok писав:ми вже тут жартували, але не виключено, що ЛОТ ще щось додасть. Шкода, що в Грузію нічого не літає, хоча ніби є дозволи. Цікавий напрямок зробився за останні рокиLWO-SFO на 787
хтось знає яка була загрузка першого рейсу в/з Бидгощі?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
її ще не було
рейс в ніч на п'ятницю

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького впевнено тримає курс на приріст пасажиропотоку: перевезено більше півмільйона пасажирів з початку року
За результатами діяльності ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» у липні 2017 р.авіаперевезеннями скористалися 132,5 тис. пасажирів, що на 45,1% більше, ніж у липні 2016 р. (91,3 тис. пасажирів). Кількість здійснених рейсів – 1268, що на 36,9% більше, ніж аналогічного періоду минулого року (926).
Загалом, за січень-липень 2017 р. пасажиропотік зріс на 50,9% в порівнянні з показником аналогічного періоду минулого року і досяг позначки в 564,1 тис. пасажирів. Кількість рейсів зросла на 38,6%, з 4686 до 6493.
http://lwo.aero/uploads/assets/july%20site.jpg
За результатами діяльності ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» у липні 2017 р.авіаперевезеннями скористалися 132,5 тис. пасажирів, що на 45,1% більше, ніж у липні 2016 р. (91,3 тис. пасажирів). Кількість здійснених рейсів – 1268, що на 36,9% більше, ніж аналогічного періоду минулого року (926).
Загалом, за січень-липень 2017 р. пасажиропотік зріс на 50,9% в порівнянні з показником аналогічного періоду минулого року і досяг позначки в 564,1 тис. пасажирів. Кількість рейсів зросла на 38,6%, з 4686 до 6493.
Вже кілька сторінок обговорення цієї новини є на форумі. Ви такі ж неуважні як і я деколиsyxiv_dan писав:Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького впевнено тримає курс на приріст пасажиропотоку: перевезено більше півмільйона пасажирів з початку року

тоді перепрошую) пропустив)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість