Збільшили частоту з вересня до 3 вже давноValdys писав:Вони ж до 3 збільшили на зиму? От і відреагували. 4 частоти не поставлять.
Хіба що можуть змекитувати і додати, наприклад, Будапешт, Варшаву зі Львова, ще якусь Німеччину.
Міжнародний аеропорт Львів
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Т.е. аэропорт, отстаивающий свои интересы - это жлобы. А авиакомпания, которая в переговорах делает Львов заложником - нет?Sentry писав:Раяны не жлобы, а отличные переговорщики. Применяют тактику "разделяй и властвуй" на ура. И теперь уже Львов, который уже сделал для них все, что мог, будет изо всех сил давить на Министра и Борисполь, ну и львовяне будут помогать. Хотя на самом деле никаких причин увязывать Львов и Борисполь с их стороны нет.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Ну, я и не говорил, что Борисполь жлобы. Я на стороне Борисполя, но не считаю, что Раяны жлобы или что-то такое, они просто пытаются выбить максимальные скидки. И если украинцы сами готовы для них выбивать эти скидки, то почему бы этого не делать.devmind писав: Т.е. аэропорт, отстаивающий свои интересы - это жлобы. А авиакомпания, которая в переговорах делает Львов заложником - нет?
Аналогично. Не понимаю, почему в неудаче со Львовом некоторые обвиняют исключительно Борисполь.Sentry писав:Ну, я и не говорил, что Борисполь жлобы. Я на стороне Борисполя, но не считаю, что Раяны жлобы или что-то такое, они просто пытаются выбить максимальные скидки. И если украинцы сами готовы для них выбивать эти скидки, то почему бы этого не делать.
Я теж задумувався над цим питанням, але опанувавши емоції, стало зрозуміло, що після переговорів з одним державним аеропортом, після цих жлобських пресух і тд, заходити в інший державний якось стрьомно. Вам коли в мережевому супермаркеті нахамлять, ви вже не підете в інший супермаркет цієї ж мережі.devmind писав:Скажите, а вы не считаете (также) жлобами Ryanair, который отменил рейсы из Львова из-за конфликта с другим аэропортом?Franek писав:Вітаю львів’ян, людей, дотичних до туристичної галузі і назагал всіх жителів ЗУ, які далі будуть літати через Польщу, Словаччину і тд завдяки київським жлобарам.
-
dimm1971
Якщо вам в іншому знижку дадуть, та ще приплатять за візит? Та ви побіжите туди, ще і інших покупців відштовхувати будете.Franek писав: Я теж задумувався над цим питанням, але опанувавши емоції, стало зрозуміло, що після переговорів з одним державним аеропортом, після цих жлобських пресух і тд, заходити в інший державний якось стрьомно. Вам коли в мережевому супермаркеті нахамлять, ви вже не підете в інший супермаркет цієї ж мережі.
Там для особливо обдарованих істот на avianews є матеріал, де вказано, що розрулити причину можна було вважаючи новий аеропорт - новим напрямком, згідно з рекомендаціями мінінфраструктури. Але ті рагуляки за пару днів встигли обрахувати всі збитки до копійочки, замість того, щоб по тихому знайти рішення. В результаті Львів получив велику дульку, з чим я його і вітаю.dimm1971 писав:Якщо вам в іншому знижку дадуть, та ще приплатять за візит? Та ви побіжите туди, ще і інших покупців відштовхувати будете.Franek писав: Я теж задумувався над цим питанням, але опанувавши емоції, стало зрозуміло, що після переговорів з одним державним аеропортом, після цих жлобських пресух і тд, заходити в інший державний якось стрьомно. Вам коли в мережевому супермаркеті нахамлять, ви вже не підете в інший супермаркет цієї ж мережі.
Почитайте уважно їх прес реліз. Вони там звинувачують персонально Рябікіна. Їх ставка на те, що останнього звільнять і прогнуться під всі умови. Це частина переговорної стратегії.Franek писав:
Я теж задумувався над цим питанням, але опанувавши емоції, стало зрозуміло, що після переговорів з одним державним аеропортом, після цих жлобських пресух і тд, заходити в інший державний якось стрьомно. Вам коли в мережевому супермаркеті нахамлять, ви вже не підете в інший супермаркет цієї ж мережі.
Вы отлично отрабатываете то, что раян спланировал: жертва шантажа пытается помочь раяну добиться выгодных условий. Вам плевать, что будет в Киеве. Все верно. Главное, чтобы Львов летал. Не забудьте о долларе по 8. Он тоже нуженFranek писав: Там для особливо обдарованих істот на avianews є матеріал, де вказано, що розрулити причину можна було вважаючи новий аеропорт - новим напрямком, згідно з рекомендаціями мінінфраструктури. Але ті рагуляки за пару днів встигли обрахувати всі збитки до копійочки, замість того, щоб по тихому знайти рішення. В результаті Львів получив велику дульку, з чим я його і вітаю.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це як мені один ліберальний москаль доказував, що Сєнцов сидить, бо Порошенко нічого не робить, щоб його випустили. А Путін? А шо Путін - Путін як Путін.Igoresha писав: Вы отлично отрабатываете то, что раян спланировал: жертва шантажа пытается помочь раяну добиться выгодных условий. Вам плевать, что будет в Киеве. Все верно. Главное, чтобы Львов летал. Не забудьте о долларе по 8. Он тоже нужен
Вибачте, що притягнув сюди політику, просто сам трошки в шоці від такого тотального brand loyalty. Фейсбук аж кипить, причому більшість ними ще навіть не літали.
то як? Примарна надія на ізіджет теж пропала?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
for the record: я їм завжди у відгуках після перельоту пишу, щоб відкрили рейси в Україну.jurkok писав:то як? Примарна надія на ізіджет теж пропала?
-
dimm1971
Вони взагалі якось Східної Європи цураються. В них навіть в Польщі лише Краків та один напрямок з Любліну.
Так само як Києву плєвать что будєт ва Львовє. Там Wizz анонси про нові рейси вже штампує, як на машинці, то і нафіг там той Раян здався. Баба з воза як то кажуть, а те що Львів очікувано спіймав облизня то таке іздєржкі. Головне ж щоб рябікіни мали що на тендерах розтаскувати. А Львів може і на хундайчику під’їхати, не велик барин.Igoresha писав:Вы отлично отрабатываете то, что раян спланировал: жертва шантажа пытается помочь раяну добиться выгодных условий. Вам плевать, что будет в Киеве. Все верно. Главное, чтобы Львов летал. Не забудьте о долларе по 8. Он тоже нужен
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
якраз чому вони відмінили Львів не зрозумів, здається, ніхто. Голландські журналісти дивувались, це, здається, унікальний випадок, коли а/к не домовившись з одним аеропортом відмовлялась літати і в інший, з яким все ОК.Franek писав:а те що Львів очікувано спіймав облизня то таке іздєржкі.
А шо там дивуватися. Вони ж самі проти асоціації з Україною проголосували і в курсі, що тут в нас і до чого.mischko писав:якраз чому вони відмінили Львів не зрозумів, здається, ніхто. Голландські журналісти дивувались, це, здається, унікальний випадок, коли а/к не домовившись з одним аеропортом відмовлялась літати і в інший, з яким все ОК.Franek писав:а те що Львів очікувано спіймав облизня то таке іздєржкі.
Я так и не понял, что вы от Киева хотите в этом случае (в смысле от аэропорта)? Два аэропорта, две ситуации, два разных решения. Но решение авиакомпании одно и очень странное. Однако у вас нет вопросов к странному решению авиакомпании, но есть вопрос к аэропорту. Вы нормально себя чувствуете? Нет температуры?Franek писав: Так само як Києву плєвать что будєт ва Львовє. Там Wizz анонси про нові рейси вже штампує, як на машинці, то і нафіг там той Раян здався. Баба з воза як то кажуть, а те що Львів очікувано спіймав облизня то таке іздєржкі. Головне ж щоб рябікіни мали що на тендерах розтаскувати. А Львів може і на хундайчику під’їхати, не велик барин.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
http://espreso.tv/news/2017/07/14/za_ma ... _loukoster
Міжнародний аеропорт "Львів" намагатиметься провести переговори з іншими авіакомпаніями, які можуть полетіти за запланованими Ryanair маршрутами з Львова
Про це повідомила генеральний директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська, повідомляє РБК-Україна.
За словами Романовської, Wizz Air запитував у аеропорту інформацію про те, чи будуть вважатися маршрути, за якими планував літати Ryanair, новими у разі якщо він захоче на них полетіти. Таким чином, компанія розраховує отримати знижки на аеропортовий збір.
"Ми їм підтвердили це", - сказала Романовська.
Крім того, вона повідомила, що Wizz Air запросив у "Львова" дозволу на початок виконання польотів за п'ятьма новими маршрутами, які не було у запланованих у Ryanair.
"Якщо Wizz Air не підтвердить, я буду виходити на Air Berlin, Eurowings, EasyJet, Germanwings. Щоправда, в такому разі ці рейси можуть з'явитися не зараз, а мінімум через рік", - зазначила Романовська.
Також, за її словами, цього літа з аеропорту "Львів" планує почати польоти італійська авіакомпанія з трьома рейсами на тиждень.
Міжнародний аеропорт "Львів" намагатиметься провести переговори з іншими авіакомпаніями, які можуть полетіти за запланованими Ryanair маршрутами з Львова
Про це повідомила генеральний директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська, повідомляє РБК-Україна.
За словами Романовської, Wizz Air запитував у аеропорту інформацію про те, чи будуть вважатися маршрути, за якими планував літати Ryanair, новими у разі якщо він захоче на них полетіти. Таким чином, компанія розраховує отримати знижки на аеропортовий збір.
"Ми їм підтвердили це", - сказала Романовська.
Крім того, вона повідомила, що Wizz Air запросив у "Львова" дозволу на початок виконання польотів за п'ятьма новими маршрутами, які не було у запланованих у Ryanair.
"Якщо Wizz Air не підтвердить, я буду виходити на Air Berlin, Eurowings, EasyJet, Germanwings. Щоправда, в такому разі ці рейси можуть з'явитися не зараз, а мінімум через рік", - зазначила Романовська.
Також, за її словами, цього літа з аеропорту "Львів" планує почати польоти італійська авіакомпанія з трьома рейсами на тиждень.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Цікаво що заважає вже виходити на "Air Berlin, Eurowings, EasyJet, Germanwings"... Маршрутів вистачить усім 
Може їй релігія не дозволяє вести переговори з більш ніж однією авіакомпанією одночасноpopTAB писав:Цікаво що заважає вже виходити на "Air Berlin, Eurowings, EasyJet, Germanwings"... Маршрутів вистачить усім
Ну і більше інормприводів: ведемо переговори з airberlin, за місяць eurowings ітд.
Так дійде ґаруди і катару
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 3 гостей