Міжнародний аеропорт Львів
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
А ще спробуйте купити на завтра до ВІдня, а то у мене менше $630 не падає 

Ну австріяки це особлива кастаpopTAB писав:А ще спробуйте купити на завтра до ВІдня, а то у мене менше $630 не падає

Доречі я теж у день вильоту позавчора купував на Туркіш Ташкент- Львів. Вийшло 540 доларів. Але це все-таки 4500 кілометрів
те кто покупает с сегодня на завтра могут купить и за 1000popTAB писав:А ще спробуйте купити на завтра до ВІдня, а то у мене менше $630 не падає

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Відчувається що ви не знаєте специфіки лінії LWO-VIEScorpio писав:те кто покупает с сегодня на завтра могут купить и за 1000popTAB писав:А ще спробуйте купити на завтра до ВІдня, а то у мене менше $630 не падає

p.s. О, Каяк перемалювався

Если вникнуть в то как управляется Revenue O&D то очень даже весьма адекватна. Рейсы грузятся и прибыль есть.popTAB писав:це за 400км льоту ви вважаєте адекватною ціною?jurkok писав:Я квиток купував вчора ввечері. Заплатив 145 доларівpopTAB писав:З їх то цінами на p2p LWO-WAW то й не дивно що така доля транзиту
Кому не подходит цена - едет автобусом. Опять таки авиакомпания - не благотворительный фонд, есть спрос, есть предложение и есть конкуренция. И Лот или любая другая а\к не будет проводить аукционы невиданной щедрости, чтобы на форуме похвалили за то какие они хорошие.
я знаю другую специфику и если цены на LWO-VIE 600-700 баксов на то есть причины.popTAB писав:Відчувається що ви не знаєте специфіки лінії LWO-VIEScorpio писав:те кто покупает с сегодня на завтра могут купить и за 1000popTAB писав:А ще спробуйте купити на завтра до ВІдня, а то у мене менше $630 не падаєОсь на через 2 тижні
p.s. О, Каяк перемалювався
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Навіть з пересадкою $450 ... І раз є така ціна, значить на неї є попитScorpio писав:
я знаю другую специфику и если цены на LWO-VIE 600-700 баксов на то есть причины.

popTAB писав:Навіть з пересадкою $450 ... І раз є така ціна, значить на неї є попитScorpio писав:
я знаю другую специфику и если цены на LWO-VIE 600-700 баксов на то есть причины.
Пересадка в KBP?
Ну вечерний рейс райана Варшава-Вроцлав сегодня и завтра стоит 280 долларов в одну сторону... Так что 140 долларов это еще ничего так.)
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
фейк, не фейк, але нехай буде тут
https://docs.google.com/forms/d/1JLgQye ... ested=true
https://docs.google.com/forms/d/1JLgQye ... ested=true
Volotea
Я проголосував)
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Діаспора форуму голосує 

Если Волотеа, тогда непонятно, зачем спрашивают о городах и аэропортах, откуда они не летают (Римини, Милан мальпенса, Парма и прочие)Valdys писав:Volotea
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Дослідження ринку 

Шифруються. В усі аеропорти з цього списку не літає ніхто. Навіть у Раянів нема Ріміні.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Згідно з сайтом Волотеї у них база в Генуї, якої в списку нема ... Шифруються? 

Ріміні туди додавати взагалі ніякого сенсу немає...
Не можуть же вони написати лише аеропорти Volotea.
До того ж компанія має бачити сенс у запуску даного рейсу (ну якщо це опитування можна прирівняти до якогось маркетингового дослідження)
Я думаю вони з Верони полетять, там де база.
Окрім цього цікавою є і південна Італія, куди ніхто не літає, а попит туристично-заробітчанський є - я про Неаполь.
Не можуть же вони написати лише аеропорти Volotea.
До того ж компанія має бачити сенс у запуску даного рейсу (ну якщо це опитування можна прирівняти до якогось маркетингового дослідження)
Я думаю вони з Верони полетять, там де база.
Окрім цього цікавою є і південна Італія, куди ніхто не літає, а попит туристично-заробітчанський є - я про Неаполь.
Генуя, то дуже жирно для Львова.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Жирно - то Ніца 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей