popTAB писав:
Я так розумію що мова тут іде про фізичних людішок

738 це виліт і приліт, тобто одна людина що злітала туди-назад рахується двічі.
Тому, порт розраховує обслужити 844, тобто +106тис в рік, або +8,83 тис в місяць
8,83 тис на місяць на 160 місному літаку в 2 боки це всього лиш ОДИН оборотний рейс на день ПЛЮС
Victor H, а що твої розрахунки кажуть про ріст?
Трафік сильно виріс протягом 2016, тому частково цю ціль можна буде досягти навіть без розширення кількості рейсів. Наприклад в 13 і 15 роках сумарний пасажиропотік за січень-квітень був приблизно таким же як в жовтні-грудні. Вважаємо що це нормальні сезонні коливання і по них можна робити апроксимацію. В 16 - жовтень-грудень на 30% більший за січень-квітень. Якщо наше співвідношення зберігається, то тільки в січні-квітні 17-го можна очікувати потік на 35-40 тисяч більший ніж за аналогічний період 16-го. А це вже майже половина цільового росту, навіть якщо наступних 8 місяців повністю повторюють 16-й.
Так що ціль досить консервативна. Думаю її реально досягнути навіть з тими розширеннями, які вже офіційно анонсовані авіаперевізниками (австрійці, лот, Стамбул, візз, якщо я нічого не забув). Швидше всього так її і рахували.
Відповідно, будь які додаткові рейси типу гіпотетичного раяна чи очікуваного розширення від МАУ - це вже бонус зверху над цим ростом.